Κατασκευές από παλέτες

Ο τακος της ευρωπαλετας εχει παχος 78μμ.
Δηλαδη κοβεται σε 3 τεμαχια των 26μμ που με την σειρα τους μπορουν να φτιαξουν ενα φινο ρολογακι :))

Θέλω πέντε τακους Μιχάλη γιατι το ωραίο της κατασκευής ειναι στην υφή χρήσης που έχουν οι πάνω και κάτω πλευρές του τακού...

Ζητούνται 9 τάκοι απο παλέτες σχετικά ίδιου μεγέθους...
Δεν τρελάθηκα βρε...
για να φτιαχτεί η παρακάτω καταςκευη...
http://youtu.be/PHKPb1EGkeQ
Αν δεν βιαζεσαι τις επομενες μερες θα ξεμονταρω μια 1,20 χ 1,20 πεντακαθαρη. Θα προσπαθησω να βγαλω τα καρφια αλλα δεν υποσχομαι γιατι ειναι καλη παλλετα και δυσκολα θα βγαινουν. Αν μπορεσω τοτε θα εχει σφυριες το κυβακι και θα χρειαστει πλανισμα. Θα μετρησω σημερα διαστασεις και αν ειναι ολα ιδια και απο ξυλο, και οχι κολημενο πριονιδι.
Αν εισαι οκ με τα παραπανω και εισαι Αθηνα (ή καπου που εχω συνδεση με κτελ) με ενα κτελ στα εχω στειλει.

Αν δεν βγουν καλα την επομενη και την μεθεπομενη εβδομαδα εχουμε παραλαβη εξωτερικου .......με παλλετες. Ξερεις ποσα τετοια μπλοκ εχω καψει..............

Δεν βιάζομαι καθόλου φίλε μου...
Ξεμονταρεις και βλέπουμε...
Σε ευχαριστώ
Ευγένιος

Λοιπον ειμαι δουλεια και τα κυβακια ειναι ξυλο μασιφ με διαστασεις "σκαρτο" 12,5cm Χ "σκαρτο" 12,5cm Χ 7,5cm.
Απο τα 9 το ενα ειναι ρηγματωμενο και το αλλο εχει ασχημο "ροζο", οποτε μενουν 7 κυβοι.
Σου κανουν ή να περιμενω τι θα "σκασει" στην παραλαβη ;

PS. Θα στα εβγαζα φωτο αλλα θα με "κραξουν" ελαφρως.

Λοιπον ειμαι δουλεια και τα κυβακια ειναι ξυλο μασιφ με διαστασεις "σκαρτο" 12,5cm Χ "σκαρτο" 12,5cm Χ 7,5cm.
Απο τα 9 το ενα ειναι ρηγματωμενο και το αλλο εχει ασχημο "ροζο", οποτε μενουν 7 κυβοι.
Σου κανουν ή να περιμενω τι θα "σκασει" στην παραλαβη ;

PS. Θα στα εβγαζα φωτο αλλα θα με "κραξουν" ελαφρως.
Έχεις κάνει ήδη αρκετα φίλε μου...
Σε ευχαριστώ...
Αλήθεια που βρίσκεσαι...???
Γιατί νιώθω άσχημα που σε έχω βάλει σε τέτοια σκοτούρα...

Μη σκας, αν δεν ηθελα να το κανω δεν θα το εκανα. Κατσε να δω τι θα ερθει αυριο (1), αλλιως απο επομενη παρασκευη και μετα. Αν εχεις την δυνατοτητα να κοψεις αυτα και να τα κανεις κυβο εχει καλως, αλλιως να περιμενω 1,20 χ 0,80 που δεν ειναι ευροπαλλετα και τα κυβακια ειναι πιο τετραγωνα. Ισως ερθει και καμια σπασμενη και σου τα κοψω χωρις να τα ξεκαρφωσω και χτυπηθουν.

Τα υπολοιπα πμ.

Εδώ και 2 μέρες έχει έρθει ένα κουτάβι σπίτι. .. και επειδή είπαμε να το κρατησουμε του έκανα ένα σπιτάκι στα γρήγορα από παλέτες για κανένα μήνα μέχρι να του κάνω το κανονικό!! uploadfromtaptalk1453559086898.jpg
uploadfromtaptalk1453559106030.jpg
bece64d4af02268ef2787c5e25f4ebce.jpg

uploadfromtaptalk1453559122056.jpguploadfromtaptalk1453559165834.jpg

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά θα το προστατέψει προσωρινά!
Από εργαλεία χρειάστηκαν μόνο το καρφωτικο αερος και η σπαθοσέγα μπαταρίας parkside!!

Πολυ καλα έκανες Γιαννη αλλα βγαλε του σε παρακαλω την αλυσίδα .

Δυστυχώς Ηλία μένω 20 μέτρα από της γραμμές του τρένου και 30μ από κεντρικό επαρχιακό δρόμο, και το σπίτι δεν έχει ακόμα περιφραξη! Αν βγάλω την αλυσίδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάει κατά εκεί καμία βόλτα και να το πατήσει κανένας. .. κατά κατά καιρούς έχουμε τέτοια κρούσματα στην περιοχή από αδέσποτα!

Το πήγα το πρωί σε κτηνιατρο Κυριακο για εμβόλιο και είπε ότι πρέπει να έχει ρίζες από golden retriever... ότι και αν είναι παντός θα γίνει καλός φύλακας. .. έχει καταλάβει ότι πλέον είναι η περιοχή του και όποιος περνάει τον γαβγιζει.. χαχα. . Παίρνει μαθήματα βέβαια και από τον άλλο το σκύλο που έχω και κάνουν χορωδία. .. χαχαχα. ..

Δεν είχα εύχερο σήμερα. . Αύριο θα βάλω εξηλασμένη 2cm. . Είναι στο πρόγραμμα για 2 καινούρια σκυλόσπιτα, να μην έχει παράπονο κανένας. .. χαχα..

Αφού είναι μικρούλης άστον με την αλυσίδα μην έχεις κανένα ατύχημα.
Μέχρι το 3ο εμβόλιο θα τον έχεις περιορισμένο, μετά να τον πηγαίνεις όσες βόλτες θες.
Μπράβο για την κατασκευή, απλή αλλά πολύ χρηστική! :)

Διπλό μπράβο Γιάννη,καί γιά το σκυλάκι πού φροντίσες,και γιά τό σπιτάκι που τού έφτιαξες.

εμένα ένα υποσιτισμένο καφέ ντόπερμαν που μου έδωσαν περίπου 4 μηνών μπορεί και 5 (δεν το ήθελε κανείς επειδή ήταν το ασθενέστερο της γέννας και θα το πήγαιναν για ευθανασία), το πήγα στο γιατρό και του έκανε ένα πολυεμβόλιο, που είναι ετήσιο, δεν μου είπε τίποτα να το έχω περιορισμένο, σήμερα είναι 3 ετών μια χαρά, απλά δεν έχει ξεπεράσει τελείως τα ψυχικά τραύματα που απέκτησε τους πρώτους μήνες της ζωής του κλεισμένο σε ένα κλουβί σε ένα σκοτεινό δωμάτιο....σκέφτηκα πολλές φορές φορές να πάω να κατεβάσω την βιτρίνα από κείνο το petshop....τέλος πάντων.

Ευχαριστώ παιδιά... αφού ήταν η τύχη του να έρθει στην πόρτα μου.. έτσι και αλλιώς ήταν στο πρόγραμμα για δεύτερο σκύλο!! Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να πάνε όλα καλά και να γίνει περιφραξη και να είναι λυμένα και τα δύο. ..