Κατασκευές από παλέτες

Ώπα!Φίλε πολύ του γούστου μου!!Και πολύ ερωτεύσιμο χρώμα,αν μπορείς γράψε ποιό είναι!Γεια στα χέρια σου!

το χρωμα το πητα απο το lidl θα δω και θα σε πω ακριβως ποιο ειναι αλλα σε αυτες τις παλετες βγηκε ετσι ωραιο σε καποιες αλλες
βγαινη λιγο πιο ανοιχτο αν δεις την δευτερη φωτο το επιπλακι στο βαθος ειναι βαμενο με το ιδιο χρωμα αλλα εχει λιγη διαφορα

αυτην την εβδομαδα εκανα κατα παραγγελια της γυνεκας μου μια ραφιερα απο παλετες!!!
IMG_20170516_192421.jpg
[/URL][/IMG]

Μπραβο σου, παρα πολυ καλη δημιουργια απο παλετες!!
Τα ποδια με σεγα τα διαμορφωσες?

Μπραβο σου, παρα πολυ καλη δημιουργια απο παλετες!!
Τα ποδια με σεγα τα διαμορφωσες?

οχι εκανα το σχημα και μετα τα εκοψα με μια μικρη κορδελα που εχω

ειμαι πολυ ευχαριστημενος που σας αρεσε το επιπλακι ..τα λογια σας ειναι η καλυτερη ανταμοιβη για εναν χομπιστα:ernaehrung004:

Δινουν αλλον αερα και εντελως αλλο στυλ στο επιπλο τα ποδια αυτα, σε αντιθεση με τα απλα ποδια 'δοκαρακια'.
Μπραβο και παλι.

Καλαθακι για μπυρες απο ξυλα παλετας! Κοπηκαν τα ξυλα σε πηχακια, κολληθηκαν μεταξυ τους τριφτηκαν με 240 γυαλοχαρτο και αφου περαστηκαν ενα χερι ξυδι που το εχω μαζι με ατσαλομαλλο περαστηκε και αχρωμο βερνικι. Χερουλι ειναι καβηλια φ18 και τα διαχωριστικα εγιναν απο κοντρα πλακε 4mm
2d785661f8c3ee8bc9c42363a30fdd2a.jpg
2d6ed3b4a3f69706cdaa26fc35f66175.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραιος και χρησιμος ο μπυροφορεας! Μου αρεσει η αποχρωση που πηρε απο το ξυδι με το ατσαλομαλλο. Απο μυρωδια πως παει αυτο; Δεν το εχω δοκιμασει ποτε.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραιοτατο βγηκε, μπραβο!
Και η αποχρωση πολυ καλη. Ποσες μερες αφησες το ατσαλοσυρμα στο ξυδι για να βγει η σκουρια?

Το ατσαλομαλλο στο ξυδι αν θυμαμαι καλα αρχιζει να αποδιδει μετα απο καμμια 10αρια μερες περιπου. Απλα στην αρχη οταν το βαλετε θελει να ειναι σε καλα αερισμενο χωρο γιατι λογω της αντιδρασης βγαζει και αερια και μυρωδιες. Τωρα στους 6+ μηνες που το εχω εγω το μαλλι εχει εξαφανιστει εκει μεσα και η μυρωδια στο ξυλο ειναι απο ελαχιστη εως καθολου.

Και πως χρησιμοποιείς το διάλυμα στο ξύλο;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ενα πανι. Το βουταω στο ξυδι και περναω το ξυλο μετα. Με ενα χερι ειναι ετοιμο.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κοψιμο, τριψιμο(πολυ τριψιμο)
ea9a525aff97ca4e8363b2c7a8fda63e.jpg

Βαψιμο βερνικι θαλασσης με πιστολι αερος
b7ba985515ad0c324d3107965ebe16e0.jpg
Ραφτηκαν και τοποθετήθηκαν και τα μαξιλάρια....κάλιο αργά παρά ποτέ!
91773fd42bcfc2635823e77261ac8b08.jpg

Πολυ καλο!! Που ειναι η πολυθρονα?
Ποσο κοστισε το υψασμα, το αφρολεξ και τα ραφτικα? Εβαλες φερμουαρ για να βγαινει το πανι?

Πολυ καλο!! Που ειναι η πολυθρονα?
Ποσο κοστισε το υψασμα, το αφρολεξ και τα ραφτικα? Εβαλες φερμουαρ για να βγαινει το πανι?
Στην πολυθρόνα λείπει το μαξιλάρι πλάτης γιατί δεν ήταν έτοιμο....Ύφασμα 70 αδιάβροχο καραβόπανο...τα αφρολεξ 90 ...και 80 τα ραφτικα. Μεγάλα φερμουάρ για να αφαιρουνται

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Στην πολυθρόνα λείπει το μαξιλάρι πλάτης γιατί δεν ήταν έτοιμο....Ύφασμα 70 αδιάβροχο καραβόπανο...τα αφρολεξ 90 ...και 80 τα ραφτικα. Μεγάλα φερμουάρ για να αφαιρουνται

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sorry που το αναφέρω, αλλά σαν πολλά δεν είναι;;;;;; :hmmmm2: