Κατασκευές από παλέτες

Re: Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Sorry που το αναφέρω, αλλά σαν πολλά δεν είναι;;;;;; :hmmmm2:
Οι τιμές αυτές βγήκαν μετά από πολλά τηλεφωνα (είναι οι χαμηλότερες που βρήκα). Τώρα....δεν έχω προηγούμενη εμπειρία για να σου πω

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Oι τιμες μου φαινονται νορμαλ.
Γενικως αυτου του ειδους οι εργασιες κοστιζουν, ιδιως το αφρολεξ και τα εργατικα, γιαυτο και ρωτησα ποσο κοστισε.

Oι τιμες μου φαινονται νορμαλ.
Γενικως αυτου του ειδους οι εργασιες κοστιζουν, ιδιως το αφρολεξ και τα εργατικα, γιαυτο και ρωτησα ποσο κοστισε.
Απλώς είδα ότι αν πάω εγώ και αγοράσω τα υφάσματα(από κέντρο Αθήνας) και τα πάω σε ένα ταπετσερη να τα ράψει...γλιτώνεις αρκετά χρήματα από το να κάνεις συνολική παραγγελια

Απλώς είδα ότι αν πάω εγώ και αγοράσω τα υφάσματα(από κέντρο Αθήνας) και τα πάω σε ένα ταπετσερη να τα ράψει...γλιτώνεις αρκετά χρήματα από το να κάνεις συνολική παραγγελια

Και έξω συνεχίζει ο καθένας να ζητάει ότι του λείπει στις τιμές....γι αυτό...πολλά τηλεφωνα

Πανέμορφη η κατασκευή σου! Έδειξε απείρως καλύτερα με τα μαξιλάρια!!!!
Ετοιμάζω και εγώ ένα καναπεδακι υβριδικό από παλετοξυλα και ένα παλιό σουηδικό καναπεδακι.
Τι σουηδικό δλδ 80% νοβοπαν ήταν....

Πανέμορφη η κατασκευή σου! Έδειξε απείρως καλύτερα με τα μαξιλάρια!!!!
Ετοιμάζω και εγώ ένα καναπεδακι υβριδικό από παλετοξυλα και ένα παλιό σουηδικό καναπεδακι.
Τι σουηδικό δλδ 80% νοβοπαν ήταν....
Ευχαριστώ...μόλις βρω χρόνο θα ολοκληρώσω και το τραπεζάκι!Αναμένουμε τη μεταποίηση!

Προσωπικά τις κατασκευες που θυμιζουν παλλετες δεν τις πολυσυμπαθω...εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων...γιατι τις θεωρω πολλες φορες χοντροκομμενες, δειχνουν προχειροφτιαγμένες και αρα περαν ελαχιστων εξαιρεσεων φαινονται δισανάλογες και αταιριαστες σε σχεση με τους χωρους που τοποθετούντε...κτλ κτλ...

ΑΛΛΑ η δική σου κατασκευη ειναι ραφιναρισμένη...ειναι προσεγμένη...ειναι σωστή σε αναλογίες και γενικά ταιριαστή για την τελική της χρηση...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...!!!

Προσωπικά τις κατασκευες που θυμιζουν παλλετες δεν τις πολυσυμπαθω...εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων...γιατι τις θεωρω πολλες φορες χοντροκομμενες, δειχνουν προχειροφτιαγμένες και αρα περαν ελαχιστων εξαιρεσεων φαινονται δισανάλογες και αταιριαστες σε σχεση με τους χωρους που τοποθετούντε...κτλ κτλ...

ΑΛΛΑ η δική σου κατασκευη ειναι ραφιναρισμένη...ειναι προσεγμένη...ειναι σωστή σε αναλογίες και γενικά ταιριαστή για την τελική της χρηση...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...!!!
Ευχαριστώ πολυ

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Στην πολυθρόνα λείπει το μαξιλάρι πλάτης γιατί δεν ήταν έτοιμο....Ύφασμα 70 αδιάβροχο καραβόπανο...τα αφρολεξ 90 ...και 80 τα ραφτικα. Μεγάλα φερμουάρ για να αφαιρουνται

πολυ ωραια κατασκευη,
το υφασμα το υπολογιζω περιπου 14 τμ, οποτε η τιμη του υφασματος ειναι μια χαρα
η τιμη για ραφτικα και τα φερμουαρ καλη εως πολυ καλη
στα αφρολεξ βαρανε στο κεφαλι, εαν δεν τα αγορασεις απο την πηγη

Εγώ τα πήρα από jgs στο καματερο

Απ'ότι είδα στο site του Σακαλάκη, πρόκειται για εργοστάσιο. Για μεμονωμένα κομμάτια που θέλω εγώ για να αλλάξω τη γέμιση των έτοιμων μαξιλαριών του σαλονιού μου θα μου κόψει?

Απ'ότι είδα στο site του Σακαλάκη, πρόκειται για εργοστάσιο. Για μεμονωμένα κομμάτια που θέλω εγώ για να αλλάξω τη γέμιση των έτοιμων μαξιλαριών του σαλονιού μου θα μου κόψει?
Θεωρώ πως ναι....αλλά ένα τηλέφωνο θα σε πείσει.

Αν είναι ο ίδιος έχει και κατάστημα στο Περιστέρι http://www.sakalakis.com/afrolex.html

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ραφτηκαν και τοποθετήθηκαν και τα μαξιλάρια....κάλιο αργά παρά ποτέ!
91773fd42bcfc2635823e77261ac8b08.jpg
Έτοιμο και το τραπεζάκι!
5651f98d286795dea6c315f26c0614dd.jpg

Re: Απάντηση: Κατασκευές από παλέτες

Ταμαμ!
Το καιρος να απολαυσεις το πληρες σαλονι.
Εννοειται...!!!