Κατασκευές από παλέτες

Παλετοκατασκευη του τριημερου απο σχεδιο που αλιευσα στο ιντερνετ και ακολουθησα πιστα. Τριφτηκε μεχρι 120 και περαστηκε 2 χερια βερνικοχρωμα luxens(φθηνο του leroy). Ολα αυτα στον πιο προχειρο παγκο πεθαινεις..
3fe04474ab40e70a045a112acd29131d.jpg
5939933cb277904c85fed519fa63b7ec.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παλετοκατασκευη του τριημερου απο σχεδιο που αλιευσα στο ιντερνετ και ακολουθησα πιστα. Τριφτηκε μεχρι 120 και περαστηκε 2 χερια βερνικοχρωμα luxens(φθηνο του leroy). Ολα αυτα στον πιο προχειρο παγκο πεθαινεις..
3fe04474ab40e70a045a112acd29131d.jpg
5939933cb277904c85fed519fa63b7ec.jpg

Πολύ όμορφη....καλορίζικη!!!!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραία! Για πες, πως πάει από άνεση, έλεγα να τη φτιάξω κι εγώ.

Ευχαριστώ! Απο ανεση τα παει πολυ καλα. Ετσι που εκατσα κανα μισάωρο χωρις μαξιλαρι δεν ενιωσα καποια ενοχληση

Αυτες ειναι για "νεα κοκκαλα" γιατι αν κατσει καποιος που εχει χρονια φορτωμενα, θα θελει παλαγκο μετα για να σηκωθει.
Να πω οτι η παλλετα ειναι δυσκολο υλικο, και οσο απλη και να φαινετε μια κατασκευη οπως αυτη η καρεκλα, πισω της κρυβει πολυ κοπο, τριψιμο, φυρα, και οπτικες απατες ενιοτε, εφοσον πλεον τα παλλετοξυλα δεν οπως παλια και δεν ειναι και τα καλυτερα κοματια ενος δεντρου.

Τραπεζάκι του καφέ φτιαγμένο από τάκους από παλέτες, τα πόδια από ανακυκλώσιμα μαδέρια. Χρησιμοποιήθηκε μόνο ξυλόκολλα και μόρσος για την ένωση των ποδιών με το σώμα. Βάφτηκε με κόκκινο μαόνι.IMG_20170827_104820.jpgIMG_20170827_104842.jpg

Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Τραπεζάκι του καφέ φτιαγμένο από τάκους από παλέτες, τα πόδια από ανακυκλώσιμα μαδέρια. Χρησιμοποιήθηκε μόνο ξυλόκολλα και μόρσος για την ένωση των ποδιών με το σώμα. Βάφτηκε με κόκκινο μαόνι.View attachment 143801View attachment 143802

Τσσσς! Κοκκινο της φωτιας!
Τι τυπος χρωματος ειναι, βερνικι πολυουρεθανης να μαντεψω?
Τροπος εφαρμογης, για να μαθαινουμε.

Re: Απάντηση: Re: Κατασκευές από παλέτες

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Οι τάκοι είναι από μασίφ ξύλο ή από το υλικό που θυμίζει νοβοπάν?
Α, και επίσης:
Τροπος εφαρμογης, για να μαθαινουμε.

Τρόπος εφαρμογής:Τρίψιμο μέχρι 400άρι γυαλόχαρτο, πέρασμα με βερνίκι εμποτισμού και τέλος 4 χέρια με πινέλο με βερνίκι πολυουρεθάνης κόκκινο μαόνι.

Να σας παρουσιάσω κι εγώ μια -χοντροκομμένη- κατασκευή αποκλειστικά από παλετόξυλα που έκανα για μία συνάδελφο. Πρόκειται για μια τροχήλατη ραφιέρα για να τοποθετηθούν 2 PC.

Δεν θα βάλω φωτογραφίες από τα στάδια κατασκευής, είναι πολύ απλή. Ενώσεις του σκελετού με το εργαλείο κρυφών βιδών της Wolfcraft, μικρές ρόδες (10kg έκαστη) από Lidl.

01.jpg

02.jpg

Και τοποθετημένη

03.jpg

04.jpg

Να σας παρουσιάσω κι εγώ μια -χοντροκομμένη- κατασκευή αποκλειστικά από παλετόξυλα που έκανα για μία συνάδελφο. Πρόκειται για μια τροχήλατη ραφιέρα για να τοποθετηθούν 2 PC.

Δεν θα βάλω φωτογραφίες από τα στάδια κατασκευής, είναι πολύ απλή. Ενώσεις του σκελετού με το εργαλείο κρυφών βιδών της Wolfcraft, μικρές ρόδες (10kg έκαστη) από Lidl.

View attachment 144816

View attachment 144817

Ωραια καταστευη, αλλα εγω στην θεση σου θα εβαζα πηχακια στο πανω μερος εκει που φαινονται η βιδες. Πιστευω θα αλλαζε λιγακι η εμφανισει. Και στο κατω μερος που παλι φαινονται η βιδες θα εστρωνα με ξυλοκολα αλλη μια στρωση απο παλετοξυλα, γουστα αυτα βεβαια ο καθε ενας κανει οτι θελει.

Ετοιμο και το κουτι για τα καυσοξυλα, θα τοποθετηθει σε στεγασμενο μπαλκονι, κοντα στο τζακι.
Βαση ολοκληρη παλετα, τα πλαινα απο παλετες χτιστηκαν πανω στη βαση, με βιδες και montage kit.
Το tank του Lidl εδωσε ρεστα, ετριψε γρηγορα και ευκολα ολα τα παλετοξυλα και τα επανεφερε στη φυσικη τους αποχρωση. Φινιρισμα με Aquaxyl plus, σε αποχρωση καρυδια σκουρα.

01.jpg02.jpg03.jpg

Άντε & καλό χειμώνα Σώφρον. Όμορφο έγινε & θα σε βολέψει πολύ.
Σε παρόμοια κατασκευή έχω βάλει & ροδάκια από κάτω.