Κατασκευές από παλέτες

Μπράβο Γιάννη,πολύ ωραίο τό καρότσι καί πολύ περιποιημένος ο περιβάλλων χώρος,μέ μεράκι.

Σ' ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Τηρώ ευλαβικά τις οδηγίες σου για περιποίηση και φέτος ο χλοοτάπητας είναι εξαιρετικός!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Και δια του λόγου το αληθές:

View attachment 152499

;) :p
Κουρεμα θελει, οχι ποτισμα!
:flipout:

Πολυ ωραιος κηπος, θυμαμαι πως ηταν οταν τον εφτιαξες.
Μηπως ομως εχεις υπολογισει και θυμασαι το budget που ειχες ξοδεψει?

Δεν τα έχω υπολογίσει με ακρίβεια. Αν εξαιρεσω την ψησταριά που έκανε 180 νομίζω με την κόλλα, τα υπόλοιπα δεν πρέπει να μου βγήκαν πάνω από 200-250ε.

Re: Απάντηση: Κατασκευές από παλέτες

Σ' ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Τηρώ ευλαβικά τις οδηγίες σου για περιποίηση και φέτος ο χλοοτάπητας είναι εξαιρετικός!

Nα σαι καλά Γιάννη,χαίρομαι πού βοήθησα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα, αρχισα την κατασκευή πλαισίου για να κάνω κουτί για την παλέτα, προκειμένου να βάλω μέσα τα ξύλα μου. Το γωνιασα όμορφα με τους σφιγκτήρες και βιδωσα με νοβοπανοβιδες torx, οι οποίες οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ καλύτερες από τις κλασικές σταυρού. Στην φώτο είναι το πλαίσιο μπούσουλας. Ευχαριστώ.
dfb83e7f4a2f79d598f8e68dd431a820.jpg

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατα την βολτα μας στο Παρισι αγορασαμε εναν πινακα απο τους ζωγραφους στην πειοχη του Σηκουάνα ο οποιος δυστυχως σε διαστασεις ξεφευγει απο τα προτυπα των έτοιμων κορνιζων.

Στα 42χ52.5 δεν υπαρχει κατι που να εμφανιζει ολο την επιφανεια.

Προβλημα?
Κανενα προβλημα.

Πλανισμα παλετοξυλων κοπη στις επιθυμητες διαστασεις και κατασκευή κορνιζας με σχεδιακι που ξεφευγει απο τα συνηθισμένα με μισοχαρακτες!

20180707_124041.jpg

20180707_124659.jpg

20180707_134614.jpg

Επειτα τρίψιμο μεχρι 320 και περασμα sealer, ελαφρυ γυαλοχαρταρισμα.
20180710_181844.jpg

Δημιουργια με το ρουτερ το λουκι που θα φιλοξενησει τον καμβα και την πλατη του.
20180710_181855.jpg

Τελος εφαρμογη τεχνοτροπιας κρακελε σε χρωματα χρυσου και λευκου με το βερνικι της polyvine για να ταιριαξει νε τον καθρεπτη και τα ραφια στο σαλονι μας!
20180710_223207.jpg

20180711_074318.jpg

20180711_082707.jpg

Σημερα θα μπει και ο καμβας με ενα 3χιλιοστα φυλλο νοβοπαν απο πισω!

Last edited:
Κατα την βολτα μας στο Παρισι αγορασαμε εναν πινακα απο τους ζωγραφους στην πειοχη του Σηκουάνα ο οποιος δυστυχως σε διαστασεις ξεφευγει απο τα προτυπα των έτοιμων κορνιζων.

Στα 42χ52.5 δεν υπαρχει κατι που να εμφανιζει ολο την επιφανεια.

Προβλημα?
Κανενα προβλημα.

Πλανισμα παλετοξυλων κοπη στις επιθυμητες διαστασεις και κατασκευή κορνιζας με σχεδιακι που ξεφευγει απο τα συνηθισμένα με μισοχαρακτες!

Επειτα τρίψιμο μεχρι 320 και περασμα sealer, ελαφρυ γυαλοχαρταρισμα.

Δημιουργια με το ρουτερ το λουκι που θα φιλοξενησει τον καμβα και την πλατη του.

Τελος εφαρμογη τεχνοτροπιας κρακελε σε χρωματα χρυσου και λευκου με το βερνικι της polyvine για να ταιριαξει νε τον καθρεπτη και τα ραφια στο σαλονι μας!

Σημερα θα μπει και ο καμβας με ενα 3χιλιοστα φυλλο νοβοπαν απο πισω!

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Κώστα καλή αποπεράτωση μέ τό κουτί γιά τά ξύλα αποθήκευσης.

Κυριάκο γειά στά χέρια σου μέχρι εδώ,καταλαβαίνω καί τήν συνέχεια :SFGSFGSF:

Εγώ θά ήθελα ένα ταχύρυθμο σέ κορνίζες έστω καί απλές,άν μπορείς μέχρι να το αποπερατώσεις δείξε φωτό βήμα-βήμα,πού θα πατήσει η εικόνα ,τί βάζεις στήν πλάτη κ.ο.κ.,γιαυτό έχει "μαλλιάσει" η γλώσσα μου νά ανεβάζουμε όταν κάνουμε κατασκευές πολλές φωτογραφίες,δέν είναι φιγούρα όπως ίσως μερικοί συνάδελφοι να νομίζουν,αλλά είναι γνώση γιά τούς υπόλοιπους πού δέν κατέχουν,να βλέπουν και να καταλαβαίνουν τό πώς γίνεται μιά κατασκευή βήμα-βήμα.

Πολύ ωραίο. Το κρακελέ πρώτη φορά το βλέπω.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk