Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Ευχαριστώ κύριοι!Ναι,η μπορντούρα είναι έτοιμο πηχάκι που είχα πάρει κάποτε απο τα praktiker!Το χρώμα είναι clousil No12,δυαλύτου,όμως η απόδοσή του απο την κάμερα του κινητού είναι λίγο αλλού γι'αλλού.Κωστή μαζί σου!

Νίκο, τέλειο το επιπλάκι. Οι ατέλειες του ξύλου που γράφεις δεν φαίνονται.

Εμένα κάτι με χαλάει (ίσως κ η "γαρνιτούρα"). Καλές τηλεθεάσεις κ ας το πάρει η Βραζιλία.

Πολυ μποι, για τη φαρδοσυνη του?
Ωραιο ρουστικ φινιρισμα, αλλα θα συμφωνησω και με το παππου.

Φαντάσου πόσες ίντσες τηλεόραση έχει πάρει ο δάσκαλος για να φορτώσει την κατασκευή του!!!

Θελω να φτιαξω (εδω και 3-4 χρονια) ενα επιπλο μινι κουζινα βεραντας.
Διαστασεις περιορισμενες, με μικρη επιφανεια, χωρο για πετρογκαζι, ντουλαπι και ισως μερικα συρταρια,.
Περιορισμοι να ειναι τροχηλατο, στιβαρο και συναμα ελαφρυ σε σχεση με το μεγεθος, να αντεχει σε εξωτερικο περιβαλλον. Επισης θελω το ντουλαπι να κλεινει αεροστεγος οπως και τα αυρταρια ωστε μπνα μην εισερχεται σκονη και ζουζουνια.
Καμια ιδεα?

Α, ρε σύντεκνε τι ωραία γωνιά έχεις φτιάξει! Αν βρεθώ στα μέρη σου (συνήθως έρχομαι για ΠΣΚ Ηράκλειο 2-3 φορές το χρόνο να δω συγγενείς και φίλους) σίγουρα θα σ' επισκεφτώ!

Ωραίος και ζεστός χώρος φαίνεται Νίκο και η ραφιέρα έδεσε μια χαρά!Ε ρε ουζο-μπυρομεζεδοκατάσταση που έχει να γίνει με την μπάλα!Να είσαι καλά, μπράβο!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο Νικόλα !!!
Ωραίο το εργαλείο ωραία και η βάση !!! :worshippy:
Επειδή το σύνολο είναι ψηλό η συσκευή αρκετά μεγάλη και το βάθος της βάσης σχετικά μικρό και για να αποκλειστεί η περίπτωση τυχαίου σπρωξίματος και πτώσης θα έλεγα να σκεφτείς και την περίπτωση μιας στήριξης πίσω ...ίσως με μια αθέατη ντίζα με τον τοίχο για σταθερότητα.
Λέω τώρα εγώ ...δεν ξέρω αν είμαι και σωστός ...-bye-

Νικόλα μου σε ευχαριστώ!Σωστός είσαι,απο την άλλη εκείνη η γωνία είναι υπο τη διαρκή επίβλεψή μας και τα παιδάκια έχουν δικό τους χώρο να παίζουν!Δεν ξέρεις πόσες φορές φτιάχνοντάς το δεν κατέβασα του κόσμου τα καντήλια που δεν έχω παγκοπρίονο όπως το δικό σου....

Αν δεν χρειάζεται να μετακινείς το έπιπλο ή πιο αόρατη λύση είναι δύο μικρές γωνίες στο πίσω κάτω μέρος στο σόκορο και με μια βιδούλα στο πάτωμα. Και αν ποτέ φύγει το έπιπλο η τρύπα στο πάτωμα καλύπτεται εύκολα.

Γειά στά χέρια Νίκο πολύ ωραίο,θα συμφωνήσω μέ τούς προλαλήσαντες σχετικά μέ τό ύψος - μικρό βάθος,αλλά θά τήν βρείς τήν λύση.
Το μαγαζί έτσι είναι όσα χρήματα και να τού ρίχνεις ποτέ δέν λέει όχι,αλλά έτσι σέ ένα ωραίο περιβάλλον θά στά ανταποδώσει.
Καί πάλι καλές δουλειές νά έχεις,καί καλό καλοκαίρι.