Πηγες τελευταία να ρωτήσεις για ξυλεία σε τοπικό έμπορο;Βγαίνει πολύ όμορφο και πρωτότυπο.
Άλλη φορά για ξύλα, βρες έναν προμηθευτή ξυλείας στην περιοχή σου να ψωνίζεις ξύλα της προκοπής. Τα περισσότερα ξύλα (φυσική ξυλεία) του Leroy είναι απογοήτευση από ποιότητα ή ακριβά ή και τα δύο.
Ερώτηση: τις τάβλες για το στρώμα τις βάζουμε με την κορυφή τους να βλέπει προς τα πάνω ή προς τα κάτω (δηλαδή U ή Π);
Θα μου έβγαινε σαν να το αγόραζα έτοιμο . Υπάρχει ένα πολύ καλό ξυλουργείο στην περιοχή που φτιάχνει και ωραία έπιπλα . Αλλά για τις ποσότητες που θέλω βαράνε στις τιμές . Κόντρα πλακέ έπρεπε να αγοράσω όλο το φύλλο . Ένα δοκάρι έλατο ισοβενο μου το πούλησε 12 ενώ από αλλού το αγοράζω 7 αλλά είχε έλλειψη και είχα ανάγκη .Τα βαριέμαι αυτά να σου πω την αλήθεια . Αλλά το χαίρεται ο μικρός και η γυναίκα μου . Εγώ είμαι για μικροκατασκευες πιο πολύ . Αλλά σκέφτομαι και την τσέπη μου . Προτιμώ να δώσω 200 για εργαλεία παρά για ένα κρεβάτι που θα το αλλάξει σε 5 χρόνια...Σαν να το περίμενες το κάλεσμα για αυτήν την κατασκευή μου φαίνεται!!!
Δεν σε χάλασε καθόλου!
Πηγες τελευταία να ρωτήσεις για ξυλεία σε τοπικό έμπορο;Θα μου έβγαινε σαν να το αγόραζα έτοιμο . Υπάρχει ένα πολύ καλό ξυλουργείο στην περιοχή που φτιάχνει και ωραία έπιπλα . Αλλά για τις ποσότητες που θέλω βαράνε στις τιμές . Κόντρα πλακέ έπρεπε να αγοράσω όλο το φύλλο . Ένα δοκάρι έλατο ισοβενο μου το πούλησε 12 ενώ από αλλού το αγοράζω 7 αλλά είχε έλλειψη και είχα ανάγκη .
Στο Leroy πριν ένα χρόνο είχαμε βρει με τον πατέρα μου ταβλες 3 μέτρα άψογες χωρίς ρόζους ολοισια και πήραμε 5 και δεν το πιστεύαμε . Λεγαμε ότι μάλλον έκανε λάθος ο προμηθευτής γιατί αυτές ήταν για έπιπλα . Έγιναν πολύ ωραία κουπιά για τα βαρκακια στο χωριό . Δεν έφερε ξανά ίδια .
.
Ευχαριστώ, πάω για αλλαγή.Οι τάβλες μπαίνουν Π .κορυφή προς τα πάνω . Λειτουργούν σαν ελατήρια.
Είναι αυτής της λογικής . Να μην είναι ψηλα . Το συστήνουν οι παιδοψυχολογοι . Μην ρωτάς , η γυναίκα μου μου τα λέει . Εγώ απλά κάνω τα σχέδια και πιάνω τα πριόνια ...Μπραβο ρε συ πανεμορφο!!!!!
Μηπως να το σηκωσεις λιγο απο το εδαφος?
Μια χαρα το Leroy και καλη τιμη και μπορεις να τα βγαλεις ολα απο το ραφι να τα διαλεξεις ενα ενα!
Χαχαχα . Κάτσε να καταφέρουμε να τον βάλουμε να κοιμηθεί εκεί και μετά ας πλένουμε κάθε μέρα σεντόνιαΚαλορίζικο
Όμορφο είναι.
Για τα σεντόνια που θα σέρνονται στο πάτωμα τι λένε οι παιδοψυχολόγοι?

Για φυσική ξυλεία, εγώ βρίσκω το Leroy ψιλο-απογοήτευση. Πολλά ξύλα είναι στραβά ή χτυπημένα ή και τα δύο. Στην Αθήνα στα ξυλεμπορικά (εμπόριο ξυλείας όχι ξυλουργεία) έχει μεγαλύτερη ποικιλία, καλύτερες τιμές και ξυλεία σε καλύτερη κατάσταση. Κάνε μια αναζήτηση για εμπόριο ξυλείας στην περιοχή σου, πάρε τηλέφωνο και σύγκρινε τιμές. Από Leroy πλέον ψωνίζω μόνο κόντρα πλακέ και πηχάκια.
Για πες κανενα τετοιο (εμπορικο ξυλειας), ιδανικα προς Β. Προαστια, ή εστω καπου κοντα.![]()
Καλα, αλλα εσυ κανε μια προβλεψη στο κατω μερος του σχεδιου για ποδαρικα, καφασωτο πλαισιο κτλ.Είναι αυτής της λογικής . Να μην είναι ψηλα . Το συστήνουν οι παιδοψυχολογοι . Μην ρωτάς , η γυναίκα μου μου τα λέει . Εγώ απλά κάνω τα σχέδια και πιάνω τα πριόνια ...
Κοίτα τιμή σε ένα με άριστο ξύλο ... Δεν τα έδινα . Η τιμή είναι χωρίς το στρώμα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.