Επειδή αγόρασα πρόσφατα, 2€ το μέτρο υπολόγισε για σανίδες με πάχος 2εκ και πλάτος 12εκκόστος για τις σανίδες?
Επειδή αγόρασα πρόσφατα, 2€ το μέτρο υπολόγισε για σανίδες με πάχος 2εκ και πλάτος 12εκκόστος για τις σανίδες?

Γενικά δεν παθαίνουν τίποτα παρά μόνο από το χιόνι εάν πιασει πανω(γιατί πιάνει το έχω δει) γιατί ο πάγος το ποτίσει..Τις έχω ήδη ~9 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λίγο έχουν ξεθωριάσει μόνο. Τις βάζεις και τις ξεχνάς.
Για τις ακριβές λέω και εγώ .

Γιάννη 12εκ.ηθελα να γραψω εχεις δικιο..(δεν εχει 12.5)...12εκ.ειναι και αυτες που έχω...απλώς υπάρχουν κάποιες και στα 11 και 14 εκ άμα δεις στο σιτε του Λαγού..@KOSSTV Αυτά τώρα είναι 12.5 εκατοστά ή έχεις κάνει τυπογραφικό;
Μιχαλη σε ευχαριστώ..!!Εγινε φανταστικο, τεραστια αισθητικη αναβαθμιση σε σχεση με πριν, μπραβο Κωστη!!!![]()

Δεν ξέρω πόσα είναι πραγματικά.Τα 2*40W πόσα είναι πραγματικα;
Έχω δύο ηχεία 10W από μια τηλεόραση sony και σκέφτομαι να τα αξιοποιήσω με τον ίδιο τρόπο.
Χάρη, πολύ όμορφο βγήκε και πολύ χρήσιμο το λινκ με την πλακέτα.
Σχετικά με την παραμόρφωση πάνω από την μέση, χωρίς να είμαι σχετικός με το είδος, δοκίμασε και κάνα πιο δυνατό τροφοδοτικό μήπως εκεί είναι το πρόβλημα (80W η πλακέτα, 3A*12V=36W το τροφοδοτικό που έβαλες).
Επίσης το ξύλο που έβαλες είναι MDF με επένδυση καπλαμά (δρυς), όχι κόντρα πλακέ. Ψάξε για τίποτα ρετάλια από μασίφ δρυ, πουλάνε και έτοιμα μικρά κομμάτια ( πχ ), για να έχεις απόθεμα για κατασκευές με την ίδια τεχνική που έφτιαξες την επιφάνεια του γραφείου.

View attachment 237454View attachment 237455View attachment 237456
Τοποθετηθηκε ο υπολογιστης με τα περιφερειακα του
Επιτελους ετοιμο
Υ.Γ. Ελπιζω να μην κουρασαν οι πολλες φωτογραφιες αλλα προσπαθησα να δειξω ολα τα σταδια κατασκευης και καποια απο τα προβληματα που υπηρξαν κατα την διαδικασια

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.