Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Νάσο, θα σου πιάσει πολλά λεφτά.. Θα σου πρότεινα και εγώ να επισκευθείς ένα ΙΚΕΑ, έχουν τέτοιες που μπορείς να τις συνδυάσεις, θα σου βγει πολύ φθηνότερα.
Θα ρίξω μια ματιά Νίκο, αλλά αν δεν μπορέσω να βρω κατι που να αξιοποιεί όλο το χώρο, είναι δώρο άδωρο. Και τώρα μία ΙΚΕΑ έχω, αλλά χάνω αρκετό ωφέλιμο χώρο.Νάσο, θα σου πιάσει πολλά λεφτά.. Θα σου πρότεινα και εγώ να επισκευθείς ένα ΙΚΕΑ, έχουν τέτοιες που μπορείς να τις συνδυάσεις, θα σου βγει πολύ φθηνότερα.
Θα ρίξω μια ματιά Νίκο, αλλά αν δεν μπορέσω να βρω κατι που να αξιοποιεί όλο το χώρο, είναι δώρο άδωρο. Και τώρα μία ΙΚΕΑ έχω, αλλά χάνω αρκετό ωφέλιμο χώρο.
Θες 3 μεγάλα φύλλα 3.66 X 1.88 ισως και κατι παραπανω λογω ραφιων και ένα 3.66Χ1,88 για την πλάτη...17τμ εγχρωμη μελαμίνη 18μμ για ολη τη βιβλιοθήκη (μαζί με τα ραφια), 7,5τμ 8μμ για τις πλάτες και 1,8τμ 16μμ για τα πορτάκια.
Συνήθως, κάποια από τα ενδιάμεσα ράφια (ή όλα) τα βάζουν ελεύθερα να πατάνε σε 4 πιν - εξυπηρετεί για να μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος αν χρειαστεί. Μπορείς να κρύψεις τις βίδες στο σημείο που θα πατάει ένα ενδιάμεσο ράφι.Θα "φαίνονται" αυτές που θα δέσουν τις τέσσερις ουσιαστικά βιβλιοθήκες μεταξύ τους,

Η κατασκευή δεξιά από το γραφείο σαν πύργος, να φανταστώ ότι είναι για χρήση από γάτα;View attachment 245598View attachment 245599View attachment 245600
ελπιζω να μην κουρασα. Μεγαλο εργο, πολλες φωτογραφιες.
Η κατασκευή δεξιά από το γραφείο σαν πύργος, να φανταστώ ότι είναι για χρήση από
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.