Οριστε έχει πολλά είδη μικρά μεγάλα...
Από τιμές δεν ξέρω αν ειναι ακριβά ή φθηνά δεν έχω ψάξει πολύ...
Εξαρταται απο το μεγεθος του σκυλιου, τις συνηθειες του, και την δικη σου συμπεριφορα προς αυτον.Νέο πρότζεκτ στα σκαριά: σκυλόσπιτο. Σκέφτομαι τον σκελετό με καδρόνι, ας πούμε 40χ40mm, κόντρα πλακέ 20mm για τις πλευρές, το πάτωμα και τη στέγη, πισόχαρτο για τη στέγη και ραμποτέ για ντύσιμο των πλευρών (για αισθητικούς λόγους). Τι λέτε;
H τελευταία μου (απλή) κατασκευή.
3 ξύλινες εργαλειοθήκες, φτιαγμένες από ελατάκι. Για την ιστορία, η μεγάλη εργαλειοθήκη είναι φτιαγμένη με καβίγιες (εσωτερικές, και την μαγική ατλακόλ) και ΟΥΧΙ με καρφιά (όπως οι 2 άλλες).
Οι φώτο... άβαφες και βαμένες.. η διαδικασία βαφής, πρώτα βερνίκι συντήρησης και μετά με χρώμα (δρυς).
Διαστάσεις, περίπου 35-40 πόντους μήκος, 25 εκ. πλάτος (η μεγάλη, οι μικρότερες γύρω στα 17 εκ.). Τα υλικά (το ελατάκι δηλαδής...) από το πράκτικερ.
![]()
Εξαρταται απο το μεγεθος του σκυλιου, τις συνηθειες του, και την δικη σου συμπεριφορα προς αυτον.
Παντως το 20mm κοντρα πλακε + καδρονι + ραμποτε + ασφαλτοπανο = "ο κουκος αηδονι" => Μηπως σε συμφερει καλυτερα να παρεις ενα ετοιμο καποιας καλης εταιριας (πχ. petmate) και να φτιαξεις μονο ενα υποστεγο και βεραντα;
Παντως η διαστασιολογηση που αναφερει ο Χιωτης παιζει σημαντικοτατο ρολο σε ενα σκυλοσπιτο, και οχι μονο στο αν χωραει ανετα ο σκυλος μεσα.
Η συμπεριφορά μου προς το σκύλο που κολλάει; :huh2:
Ας μείνουμε στο κομμάτι του DIY (που είναι και το θέμα της κατηγορίας άλλωστε). Ενδιαφέρον το λινκ του Μιχάλη. Σχετικά με τα υλικά τι λέτε;

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.