Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Άστα σου λέω....σε μαλακό σουηδικό πρέπει να το κρατάω κάθετα με όλη μου τη δύναμη για να μπει όλο το καρφάκι.Τόσο ώστε να κάνει σημάδια η μύτη του καρφωτικού στο ξύλο....κάθε 2ο κάρφωμα,φεύγουν από τη θέση τους τα καρφάκια,από τους κραδασμούς,άνοιγμα κλείσιμο κτλ...μου έσπασε τα νεύρα....
Πολυ ομορφο !
Ειχα σκεφτει και εγω κατι παρομοιο αλλα δεν μπορεσα να ποτε το καταλληλο ξυλο και το αφησα..
Να κανω και μερικες noobιστικες γενικες ερωτησεις ?
1.Ποια θα ηταν η καταλλαλη επιλογη κολλας-διαδικασια αν ηθελε καποιος να κολλησει το τζαμι με το ξυλο ?
2.Αυτη η γυαλαδα (επιστρωση ?) που εχουν στις ακρες τα τζαμια στα αγοραστα επιπλα μπορει να γινει απο ενα κλασσικο τζαμα ?
3.Σε ενα σπιτι φιλου που ειχε τζακι θυμαμαι κατι μεγαλα ορθογωνια κομματια σιδηροξυλου (?) .Ετυχε αυτο το σχεδον τελειο σχημα που ειχαν η τα κοβουν ετσι και θα μπορουσαν να αποτελεσουν φθηνο υλικο για καποια κατασκευη ?
Ευχαριστω.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.