Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Sorry για το off topic. Θα μου πεις λίγα λογάκια αν θες φυσικά για το παγκοπρίονο?
Φυσικά αν κ νομίζω ότι καλύτερα να μεταφερθεί στο νήμα για το bosch pts10

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Φυσικά αν κ νομίζω ότι καλύτερα να μεταφερθεί στο νήμα για το bosch pts10
Δεν ήξερα ότι υπάρχει νήμα...... Αναμένω πάντως εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύ

Δεν ήξερα ότι υπάρχει νήμα...... Αναμένω πάντως εντυπώσεις.
Δημήτρη σε περιμένω στο αντίστοιχο νήμα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύ

Μπράβο φίλε toasted σχεδόν επαγγελματική κατασκευή.

Μπράβο φίλε toasted σχεδόν επαγγελματική κατασκευή.
Τηνχ αλλά καμία σχέση. Πολλές λεπτομέρειες μου ξέφυγαν .

Βάση για γλάστρες, όχι όμως από παλέτες αυτήν την φορά!

Βαρέως τύπου όπως πάντα!!!

Ωραίο Νικόλα
Σχόλια 2:
Στα μεσαία ράφια θα μπορούν να μεγαλώσουν φυτά??
Κάτω πρέπει να πατάνε μικροί τάκοι για την υγρασία όχι σανίδα.

Ωραίο Νικόλα
Σχόλια 2:
Στα μεσαία ράφια θα μπορούν να μεγαλώσουν φυτά??
Κάτω πρέπει να πατάνε μικροί τάκοι για την υγρασία όχι σανίδα.

1) Για την συγκεκριμένη ραφιέρα προορίζονται κακτάκια και μικρά διακοσμητικά φυτά. Ειδικά στο τελευταίο ράφι θα μπει ένα καλάθι για πατάτες και κρεμμύδια!!! :p
2) Έχεις δίκιο σε αυτό, αν και στο συγκεκριμένο μέρος του μπαλκονιού δεν υπάρχει τόση υγρασία, θα βγάλω την σανίδα και θα βάλω μικρότερα κομμάτια (ίσα που να πατάει)!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραίος.. Να δω ποιός θα ποτίζει τόσες γλάστρες βέβαια.. χα

Χαχα έχεις δίκιο αλλά αυτές οι ραφίέρες που έκανα δεν αποτελούν νέα προσθήκη στο μπαλκόνι απλά αντικαθιστούν τις παλαιότερες που ψιλοσάπισαν και είναι και πασέ πλέον!!! :p

Νικόλα για τις πατάτες σκέψου κάτι σε ξύλινο κουτί να είναι σκοτεινό και να αερίζεται.

Νικόλα για τις πατάτες σκέψου κάτι σε ξύλινο κουτί να είναι σκοτεινό και να αερίζεται.

Νικ, εννοείται αυτό.
Έχουμε και χωράφι με λαχανόκηπο, γιατί μας πέρασες??? :p

Τις πατάτες τις βάζουμε σε ειδικό δωματιάκι κάτω στο σπίτι στο χωριό και τις σκεπάζουμε με κουβέρτες για να κρατήσουν καιρό! (Παλιές παραδοσιακές μέθοδοι)!
Λίγες λίγες τις πηγαίνουμε στο σπίτι όποτε θέλουμε και τις καταναλώνουμε εντός εβδομάδας (τις έχουμε και σκεπασμένες βέβαια), οπότε ούτε να ξεφυτρώσουν προλαβαίνουν, ούτε να πρασινίσουν! :)

Τα έχουμε προβλέψει όλα όπως βλέπεις! ;-)

Τι ακριβως θελουν οι πατατες, διοτι σκοτεινο δοκιμασα, δροσερο δοκιμασα, σκεπασμενο σε χαρτονι δοκιμασα και οαντα στη 1-2 βδομαδεςγινονται ετοιμες για σπορα...

Φάρμακο που τις ψεκάζουν για να επιβραδύνεται έως να εκμηδενίζεται η φυτροτικότητα τους δοκίμασες?

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ο τοπικός έμπορος πατάτας που έχουμε μου σύστησε να το αποφύγω.
Απλά μία άντε 2 φορές τον μήνα κάθεσαι και τις καθαρίζεις από τα φύτρα τους!

Μακρυα απο τα φαρμακα!
Απο την αλλη καλυτερα να βγαζουν φυτρα και να διαρκουν παρα να σαπιζουν στον μηνα οπως τα σκουπιδια που πουλανε τα σουπερμαρκετ.

Ακριβώς. Αν τα βγάζεις και νωρίς τα φύτρα, η πατάτα μένει σχεδόν άθικτη σαν να μην έβγαλε ποτέ.

Η κατασκευή ολοκληρωμένη στην θέση της.

Και η λεπτομέρεια που διορθώθηκε μετά από την σωστή επισήμανση του φίλου Νίκου.

Και ένα νέο project για έναν φίλο.

Είναι περίεργη έπνευση μπορώ να πω. Για τα γλαστράκια χρησιμοποιήθηκαν καβίλιες ενώ οι ενώσεις της υπόλοιπης κατασκευής έγιναν με βίδες κυρίως.
Διχρωμία (γλαστράκια Bondex σκούρη καστανιά - Σκελετός Bondex πράσινο Ελάτης).
Στην φωτό δεν έχει στεγνώσει ακόμα γι' αυτό γυαλίζει.
Το απόγευμα θα περαστεί και μουσαμάς εσωτερικά!