Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Κρυβε λογια λεμε!!!
Χαχαχαχαχα

Μπραβο ρε Νικο! Πολυ σε χαιρομαι!
Επισης ειχες πετρινη αποθηκη και δουλευεις εξω στο λιοπυρι?
Εννοειται θα φτιαξεις τον χωρο σου εκει και θα δουλευες και με χιονια και βροχες!

Έξω βολεύει περισσότερο λόγω ελευθερίας κινήσεων Κυριάκο (έχω φουρφούρι οπότε δεν με ενοχλούν οι ζέστες)!
Τον χώρο τον έχω φτιαξει ήδη εδώ και κανένα χρόνο...
Πάντως έξω η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να αφήνω τα εργαλεία ενώ μέσα είμαι άνετος!

Έξω βολεύει περισσότερο λόγω ελευθερίας κινήσεων Κυριάκο (έχω φουρφούρι οπότε δεν με ενοχλούν οι ζέστες)!
Τον χώρο τον έχω φτιαξει ήδη εδώ και κανένα χρόνο...
Πάντως έξω η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν να αφήνω τα εργαλεία ενώ μέσα είμαι άνετος!

Μπραβο Νικολα πολυ καλες κατασκευες.
Τωρα που θα πας κάτω στο κελλάρι θα εχεις ακομα πιο δροσια.
Δεν ειναι το φουρφουρι που δεν σε ενοχλουν οι ζεστες ειναι το μερος που βρισκεσαι,για να ησουν εδω κατω στην Αθηνα και θα σου ελεγα εγω αν μπορεις να κανεις κατασκευες εξω εστω και με φουρφουρι :flipout:
Θα μπορουσες σαφως απο τις 4 τα ξημερωματα μεχρι τις 9 το πρωι μονο με την δροσια ,με 4 αντικουνουπικά ρευματος ομως τριγυρω σου και με αουταν στα χερια :flipout:

Τωρα που το σκεφτομαι και με αφορμη το παραπανω ποστ του Σακη, πρεπει oi μεγαλες εταιρειες να βγαλουν εντομοδιωχτη μπαταριας. Να δουλευει κατα προτιμηση με υπερηχους και εμβελεια 10 μετρα!
Εδω εχουν βγαλει ανεμιστηρες, ραδιoφωνα, φακους, καφετιερες,μπουφαν και αλλα αξεσουαρ που προοριζονται για εξωτερικες εργασιες. Αντε λοιπον :)

Δεν ειναι το φουρφουρι που δεν σε ενοχλουν οι ζεστες ειναι το μερος που βρισκεσαι,για να ησουν εδω κατω στην Αθηνα και θα σου ελεγα εγω αν μπορεις να κανεις κατασκευες εξω εστω και με φουρφουρι :flipout:
Θα μπορουσες σαφως απο τις 4 τα ξημερωματα μεχρι τις 9 το πρωι μονο με την δροσια ,με 4 αντικουνουπικά ρευματος ομως τριγυρω σου και με αουταν στα χερια :flipout:

Δυσκολεύομαι να φανταστώ πώς θα λειτουργούσε αυτό το σενάριο... Εδώ στην επαρχία και εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας έχει πρόβλημα με τους γείτονες, σκέψου εδώ και νύχτα τι θα γινόταν! :slapface: :flipout:

Δυσκολεύομαι να φανταστώ πώς θα λειτουργούσε αυτό το σενάριο... Εδώ στην επαρχία και εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας έχει πρόβλημα με τους γείτονες, σκέψου εδώ και νύχτα τι θα γινόταν! :slapface: :flipout:

:flipout: Μα γιαυτό το λεω επειδη ειναι ενα φανταστικο σεναριο,βλεπεις κανεναν Αθηναιο να κανει κατασκευες Ιουλιο-Αυγουστο ? (Εννοειται το χομπυ μας ανευ πληρωμης - Αλλο η δουλεια εξω στο καμινι επι πληρωμη) Και μονο αυτο το καμινι που εχει εξω σου διωχνει την ορεξη ,εδω ιδρωνουμε μονο καθιστοι σκεψου και να κανεις κατασκευες εξω,μονο οι τυχεροι που εχουν κανα κελλαρι και εχει δροσια μπορουν να κανουν κατασκευες.Και ελαχιστοι Αθηναιοι που εχουν το κοντινοτερο σπιτι στα 100 μετρα μακρυα (π.χ Καματερο,Μενιδι,Φυλη,Ασπροπυργο, κ.τ.λ) και μπορουν με το παραπανω φανταστικο σεναριο

:flipout: Μα γιαυτό το λεω επειδη ειναι ενα φανταστικο σεναριο, Και μονο αυτο το καμινι που εχει εξω σου διωχνει την ορεξη ,εδω ιδρωνουμε μονο καθιστοι σκεψου και να κανεις κατασκευες εξω,μονο οι τυχεροι που εχουν κανα κελλαρι και εχει δροσια μπορουν να κανουν κατασκευες.

Leroy Gibbs, NCIS

ειναι που ειμαι και φαν του Λαντο καλρισσιαν και θυμαμαι γιατι εχει δυο ονοματα ο Γκιμπς...
σορρυ για το οφ τοπικ

Αλλα και εγω θα γουσταρα να φτιαχνω βαρκες για να ηρεμω...