n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Όταν μιλάς έτσι με κάνεις και δακρύζω.
Παγκάκι για πεθερές να φτιάξεις....
Για το δευτερο σχεδιο προσανατολιζομαι και γω. Οι κοπες θα γινουν μπαμ μπουμ με το πρασινακι. Θα το κανω με ξυλα οτι εχω για πρωτη ιδεα, και αν αρεσει θα το φτιαξω βελτιωμενο με καλυτερα ξυλα. Αυτο θα μεταφερθει σε δευτερο χωρο.
Εδω ειμαστε για προτασεις και συμβουλες καθως και να μοιραζομαστε ιδεες και σχεδια. Εννοειτε πως αν θες ακολουθα το δικο μου σχεδιο, το ιδιο η παραλλαγμενο.
Βασικη μου ιδεα, μετα τη προχθεσινη κλασσικη σχεδιαση, ηταν πανω σε μια χιαστη ξυλων να "πεσουν" τα καθισματα και η πλατη. Αλλα ειτε θα εχανε σε στηριξη ειτε σε κλιση πλατης. Οποτε εξασκησα λιγο τη μηχανικη, μαζι με το σχεδιο και βγηκε αυτο. Ηλεκτρολογικη μελετη δεν εκανα...
Όταν μιλάς έτσι με κάνεις και δακρύζω.
Παγκάκι για πεθερές να φτιάξεις....

πως τα λες.:music-smiley-005:θα σας δείξω και εγώ την τελευταία μου κατασκευή, ένα τραπεζάκι που για άλλο λόγο έγινε και αλλού θα καταλήξει αλλά δεν πειράζει... ξεκίνησα κιόλας να φτιάχνω άλλο, κολώνουν τα παλικάρια ρεεεεεε!!!!!:devil-smiley-029:
το βάψιμο έγινε με σατινέ βερνίκι νερού δίνοντάς του την υφή που ήθελα, χωρίς την "κρούστα" του βερνικιού και την κλασσική γυαλάδα, αλλά αφήνοντας να φαίνονται τα νερά με μία μεταξένια υφή.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.