Ευχαριστώ!
Έχουν λέτε μασιφ επιφάνεια οξυας?
Θα τους καλέσω αύριο να μάθω τιμές!
Εμενα μου ειπε οτι θα τα δώσει σε εξωτερικό συνεργάτη του για κοψίματα...Στο θεμα κοπής που αναφέρεσαι Ευγενε δεν θα διαφωνησω αν και όσες φορές έχω παει με εχει εξυπηρετήσει στο έπακρο . 5-6 κοψιματα θα στα κανει... Μην ξεχνάμε ότι βασικά ειναι χοντρεμπορας και προμηθεύει σχεδόν όλους τους "ξυλαδες" της αττικης ..
Εμενα μου ειπε οτι θα τα δώσει σε εξωτερικό συνεργάτη του για κοψίματα...
Οι τιμες του ομως ειναι πολυ καλες και εχει πολυ καλη ποικιλία...
Α μάλιστα , μελαμινες .
Τον έχω συνδυάσει με μασιφ ξυλεια .
Τον γνωρίζω ότι εχει τα πάντα , γνωρίζω και τα αδέλφια προσωπικα . Ναι δεν εχει εργαλεια για κοπή συνθετης ξυλειας .Εχει τα παντα...
Ιςως στην μασίφ χρησιμοποιεί δικά του εργαλεία για τέτοιες κοπές...και δεν μπορει να κάνει για μελαμίνες...
Έτσι ειναι Μπαμπη , το δυνατο του στοιχείο ειναι η μασιφ ξυλεια , επεξεργασία κλπ .Μασίφ ξύλα για πέργκολες, και τα φουρούσια, τα κόβει μόνος του. Κι όχι μόνο τα κόβει, αν θες τα βάφει κίολας, με το ανάλογα τίμημα βέβαθα.Απλά του δίνεις τα μέτρα.
Τιμές δεν γνωρίζω, φίλος το έκανε και δεν ρώτησα λεπτομέρειες.

Μπραβο μαστρονικο! Με το φαλτσοπριονο ομως πως τα εκανες αυτα? εχει αναστολεα βαθους?
Σίγουρα θα εχει , μέχρι και το parkside εχει Νεκταριε .
Μπράβο Νικόλα μονο και μονο που ασχολησε με τέτοιου είδους εφαρμογές και τεχνικές .
Ειναι μια αλλη πολυ ενδιαφέρουσα διάσταση !
Μπραβο μαστρονικο! Με το φαλτσοπριονο ομως πως τα εκανες αυτα? εχει αναστολεα βαθους?
Εντάξει, οι ξυλουργοι πλέον χρησοποιουν mdf κ βίδες. Πολύ καλή η προσπάθεια σου. Γρήγορα για router!Ευχαριστώ πολύ παίδες. Δοκιμή είναι. Φίλος ξυλουργός μου είπε ότι έτσι όπως τις έκανα τις ενώσεις θα σπάσουν στα 15 κιλά βάρους.
Εγώ όμως θα ενισχύσω τον σκελετό και με μερικά ακόμα δοκαράκια έτσι ώστε να αντέχει ακόμα περισσότερο ζόρι.
Σιγά σιγά θα χρησιμοποιώ μόνο ενώσεις αλλά θέλει πολύ χρόνο και πολύ τεχνική κάτι τέτοιο..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι Νεκτάριε έχει και μάλιστα ρυθμιζόμενο χωρίς εργαλεία. Θα βγάλω κάποιο στιγμή βιντεάκι με παρουσίαση του φαλτσοπρίονου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.