Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

P1070076.jpg μονταριστηκε σημερα το τραπεζακι μενει να μπουν περιμετρικα ταβλες για να δεσει ,ειχα παρει ιδιες πλατους 10 εκ να βαλω αλλα ειδα οτι ειμαι οριακα ωστε να μην βρισκουν στα ποδια.
αυριο θα ειμαι αθηνα θα περασω απο λεροι να δω εαν εχει ταβλα 5-7 εκατοστα πλατος(αχ να μην εχω ενα δισκοπριονο παγκου να κανω την δουλεια τσακ μπαμ.)

Μπράβο Βασίλη,γίνεται καί πρωτότυπο.
Τά πόδια σέ Γ τά ένωσες μέ καβίλιες και αυτά ?

Παναγιωτη μαλλον θα παρω ετοιμο στο μελλον .
δημητρη τα ποδια ειναι κολλητα και βιδες.

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Παναγιωτη μαλλον θα παρω ετοιμο στο μελλον .
δημητρη τα ποδια ειναι κολλητα και βιδες.

Μπραβο Βασιλη φαινεται ομορφο και καλοφτιαγμενο το τραπεζακι.
Παγκοπριονο να παρεις ετοιμο. Ακομα και το μικρο einhell των 70 ευρω θεωρω οτι ειναι πιο ασφαλες απο ενα που ειναι φτιαγμενο απο μας.

Μπράβο Βασίλη ...καλή συνέχεια . Όλοι έχετε φαλτσοπρίονα ...θα πάω να πάρω και εγώ ένα. Ποιο είναι το πιο ακριβό και καλό ??? Makita υπάρχει ??

Μιχαλη ευχαριστω ναι και γβ αυτο πιστευω .
παναγιωτη καλοβλεπω εκεινο το sceppach που λεγαμε.θα δουμε .

Μπράβο Βασίλη ...καλή συνέχεια . Όλοι έχετε φαλτσοπρίονα ...θα πάω να πάρω και εγώ ένα. Ποιο είναι το πιο ακριβό και καλό ??? Makita υπάρχει ??

Πάρε Bosch GSM 8 SJL να σωθείς Νικ!!!

Re: DIY αναδιπλουμενος παγκος εργασιας για router, σεγα & δισκοπριονο

Φοβερο,αλλα μετα εργαλεια που εχει ο τυπος δε μου φαινεται δυσκολο..Οσο κανουν οι σφιγκτηρες του κανει το μισο μου εργαστηριο.Τελεια ολα αυτα εφ'οσον υπαρχει το μαρουλι..

Βασιλη τελειο!Και χωρις,υποθετω,να εχεις εργοστασιο σπιτι σου..

Ευχαριστω νικο εχει δουλιτσα αρκετη ακομα αλλα παμε καλα .το εργαστηρη μου ειναι οτι βλεπεις στην φωτο.

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Radial θές;

5578_LS1018L.jpg

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο παραδοσιακό Μιχάλη ...μάλλον θα περάσω κατευθείαν σε παγκοπρίονο :ernaehrung004:

Πάρε αυτο Βασίλη και θα με θυμηθεις , έχω περάσει ενα βεγγε τραπέζι κουζίνας που εφτιαξα για μενα και ειναι απίστευτο . Δημιουργει μια κρουστα πολυ σκληρη και λεια . Αδιάβροχο , πολυ καλη αφή , ανθεκτικό σε χτυπήματα-φθορές .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.vivechrom.gr/products/desmolack-df

Αυτο η Vive λεει οτι ειναι για εσωτερικους χωρους. Το εχεις δοκιμασει καθολου σε κατασκευη που να περναει μεγαλο μερος της ζωης της εξω, σε ηλιο και βροχη; Αν ναι πως εχει συμπεριφερθει μετα απο καποιο διαστημα;