Κοσμημα Ηλια,τα σεβη μου!

εισαι πολυ τυχερός που μπορει να πάρει knife. Και να μην το βρίσκεις για παραγγελια , μπορεις να φτιάξεις . Ειμαι σίγουρος οτι υπαρχει η υποδοχή . Σε αντίθεση με αλλα που δεν το εχουν κάν ως έξτρα.Ε να το φτιαξεις...
Το gks190 ειπαμε ομως πως δεν εχει knife. Και δεν το ρισκαρω καν, θα ηταν καλη αποσβεση του εεργαλειου, αλλα δεν το βλεπω ευκολο.
Μπα λαθος κανεις, μου τα ξερανε ο παγετος των προηγουμενων ημερων.
Τραπέζι 1x1m που βρήκα και μετα την ανάλογη περιποίηση-τριψιμο-βάψιμο κλπ εγινε καινούργιο .
Εχει μπει και τζαμί και τωρα αναπαύεται στο σαλόνι φίλου .
Ενα τραπέζι-βαση που εφτιαξα για ενα ταμπλό παιχνιδιών 70x70cm μιας φίλης μαζι με το τραπεζάκι σαλονιού στο στεγνωμα .
Τελειωμενο το τραπεζάκι-βαση παιχνιδιών (τάβλι-σκάκι-τσοχα για χαρτιά) έτοιμο να φύγει για το σπίτι της φίλης .
Να σαι καλα Βαγγο.πολλα μπραβο!!!!
Πολύ ωραίες κατασκευές.
Έχεις μεράκι και αυτό φαίνεται !
Αυτο ακριβώς Παναγιώτη , στην αναβίωση ολα !Ωραία πράγματα Ηλία, ωραία να βλέπεις να παίρνουν ξανά ζωή πράγματα που άλλοι είχαν για πέταμα.
Μπράβο Ηλία κομψοτέχνημα μέ τήν σημασία τής λήξης,τά πόδια στό τραπεζάκι τί διαστάσεις καδρόνι έβαλες ?
Στρατηγε μου,περιμενω φωτογραφια απο φαλτσοκοπη με το μηχανημα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.