Δεν είχα σκοπό να το δείξω κάπου μιας και πρώτη φορά είμαι σε φόρουμ που ασχολείται τόσο πολύ με κατασκευές οπότε και δεν έχω φωτογραφίες απο το ενδιάμεσο.
Μετά απο μια ανασύνταξη στο σπίτι και μετακόμιση διαφόρων πραγμάτων απο δωμάτιο σε δωμάτιο, αξιοποιησα το μεγάλο σαλόνι που έχω. Εκεί είχαμε 2 προβλήματα
1. Πλέον χρειαζόταν ένα μεγάλο έπιπλο για να μπουν επάνω TV, ενισχυτής, NAS, nova, ote και μία κατασκευή που περιμένω εντός των ημερών να τελειώσει και
2. Η τηλεόραση πλέον είναι μικρή οπότε θα ψαχτώ για προτζέκτορα
Το ένα μου ήταν πιο εύκολο να το λύσω και έτσι έφτιαξα ένα μεγάλο έπιπλο διαστάσεων 175μήκος 57 βάθος και 72ύψος για όλα αυτά. Το υλικό που χρησιμοποιηθηκε ήταν 25mm Μελαμίνη σε όλα του τα μέρη με PVC στα εμφανή σόκορα. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ότι το μοντάρισμα δεν έγινε με βίδες μιας και ήθελα αυστηρό και καθαρό ύφος. Οπότε παντού μπήκαν καβίλιες με εξαίρεση μερικά σημεία όπου έβαλα φεράμια μιας και το μήκος με δυσκόλεψε όσο αφορά τους σφικτήρες (μέχρι και καβάλα μπήκαν μερικοί αλλά είχα μόλις 5 του 1 μέτρου). Οι μεντεσέδες είναι μέσα πόρτα με φρένα, τα πόδια φτιάχτηκαν στον τόρνο και είναι βαμμένα σε κοντινή απόχρωση με το παρκέ στο σπίτι.
Ταυτόχρονα με αυτό έτρεχε και μία άλλη μικρή κατασκευή (φαίνεται το έπιπλο της τηλεόρασης χωρίς το καπάκι σε μία φώτο) που είχε να κάνει με έναν γλυκό μπελά που βρέθηκε στην αυλή μου εκείνες τις μέρες. Μία βόλτα στην Αθηνάς για σιζάλ, μία βόλτα στον ξυλουργό για ξύλο και μία βόλτα για τσόχα μας έστειλαν αρχικά στον τόρνο για να τυλιχτεί το σχοινί. Ε μετά η συναρμολόγιση και το ντύσιμο ήταν εύκολη υπόθεση και κάποιος το απολαμβάνει :music-smiley-005:
αν και προτιμάει να κοιμάται μπροστά απο το πληκτρολόγιό μου :2thumb22sup:
ΥΓ δε θέλω σχόλια για τα αντικείμενα πάνω στα ηχεία τα έχω βγάλει πλέον

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εγώ τις βλέπω μια χαρά. είμαι με chrome :/