Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Μαστόρια ........ είπε κανένας τίποτα .... ακόμα κοιτάτε εεεε .
Μπράβο κοπέλα μου ...τι άλλο να πω :worshippy::worshippy::worshippy:

:Banane0::grinning-smiley-043
Περιμενα να εμφανιστει γυναικα μαστορας μιας και υπαρχει πληθωα ανδρων αλλα δεν ηξερα την αναλογια που θα μπορουσε να εχει. Οποτε τωρα μπορω να πω οτι αναμεσα σε 20 μαστορες μπορει να υπαρχει και μια μαστορας γυναικα

Πολύ ωραίο το ονυχοδρόμιο.
Είναι πολύ ακριβά αυτά του εμπορίου και είναι και κακόγουστα!!!
Μπράβο Αγάπη!

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Μαστόρια ........ είπε κανένας τίποτα .... ακόμα κοιτάτε εεεε .
Μπράβο κοπέλα μου ...τι άλλο να πω :worshippy::worshippy::worshippy:

+++ What else?

Αγάπη σοκ και δέος το έπιπλο.
Μπαρούτι μας έκανες λέμε.
Επειδή είμαι με το iPad και είμαι και καινούργιος αυτό δείχνει τέλειο και αναρωτιέμαι το υλικό αγοράζεται σε αυτήν την τελική μορφή;

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια :)

@enduras1 αλλού μπήκαν 8mm και αλλού 10mm
Αυτό που με βοήθησε με τις καβίλιες πάρα πολύ ήταν η καβιλιέρα της wolfcraft
http://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?from=catspan&keyphrase=Wolfcraft+4640000

Που τελικά έλεγα να μην αγοράσω τη μεταλλική μιας και ποιος ξαναασχολείται με καβίλιες αλλά πήρα φόρα τότε και έκανα και κάποιες βάσεις ηχείων πάλι απο μελαμίνη. Φυσικά η μελαμίνη δεν ειναι το κατάλληλο ξύλο για βάση ηχείων, αλλά είναι τα πίσω που δεν ειναι πολύ δυνατά. Στο χώρο απο κάτω που είναι κλειστός έχω βάλει άμμο αφού τη φούρνισα.

VEE2olL.jpg

wfjT00J.jpg

2EfKR5Q.jpg

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ότι το μοντάρισμα δεν έγινε με βίδες μιας και ήθελα αυστηρό και καθαρό ύφος.
/
καλώς ήρθες!!!
είναι καταπληκτικό αυτό που έφτιαξες!!!!
και ο χώρος του γατιού τρομερός !!!

δεν έχω καταλάβει γιατί με τις βίδες χαλάς το καθαρό και απόλυτο ύψος?

Re: Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Αγάπη σοκ και δέος το έπιπλο.
Μπαρούτι μας έκανες λέμε.
Επειδή είμαι με το iPad και είμαι και καινούργιος αυτό δείχνει τέλειο και αναρωτιέμαι το υλικό αγοράζεται σε αυτήν την τελική μορφή;

Αν εννοείς η μελαμίνη ναι. δίνεις τα μέτρα λες σε ποιες πλευρές θες ταινία και που PVC και στα έχει έτοιμα. Φυσικά προϋποθέτει ένα καλό σχέδιο ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα κομμάτια μιας και ένα λάθος θα σε τσούξει ελαφρώς στη τσέπη. Το παραπάνω έπιλο μου βγήκε μαζί με μεντεσέδες κλπ 137ευρώ

καλώς ήρθες!!!
είναι καταπληκτικό αυτό που έφτιαξες!!!!
και ο χώρος του γατιού τρομερός !!!

δεν έχω καταλάβει γιατί με τις βίδες χαλάς το καθαρό και απόλυτο ύψος?

Αλλιώς είναι θεωρώ να βλέπεις πλαϊνά και καπάκι πεντακάθαρα χωρίς βίδες και να αναρωτιέσαι πως στο καλό κρατιέται και αλλιώς να φαίνεται το κεφαλάκι μίας βίδας και ας είναι φρεζάτη, μαύρη και χωνεμένη μέσα στη μελαμίνη :)
Βέβαια αυτά είναι γούστα :D

ίσως βοηθούσε το εργαλείο της wolfcraft για τις κρυφές συνδέσεις με βίδες.

ΥΓ: είσαι η καρμεν από το thelab, insomnia, myphone και άλλα παλιά φόρουμ ?

respect εάν είσαι αυτή για τα τόσο ψαγμένα άρθρα σου, πραγματικά υποδειγματικά.

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

ίσως βοηθούσε το εργαλείο της wolfcraft για τις κρυφές συνδέσεις με βίδες.

ΥΓ: είσαι η καρμεν από το thelab, insomnia, myphone και άλλα παλιά φόρουμ ?

respect εάν είσαι αυτή για τα τόσο ψαγμένα άρθρα σου, πραγματικά υποδειγματικά.

Μιλάς για το Pocket hole Που έχει ε; Είμαι ανάμεσα στο kreg 5 και το Trend
Τον προτιμάω και εγώ αυτόν τον τρόπο μιας και ειναι και πιο γρήγορος αλλά στη μελαμίνη δε ξέρω κατά πόσο είναι σοφό να το έκανα. Θέλω να πω αντίσταση στο κεφάλι θα δίνει το εσωτερικό της μελαμίνης και όχι όλο το πάχος.

Τώρα έγινε βέβαια μένει να δω ποιο εργαλείο να παραγγείλω απο τα δύο χαχαχαχ

Οσο για το ΥΓ η ίδια είμαι :)

Γνωμη μου καλυτερο το Trend αλλα και το κιτακι της Wolfcraft που εχω ειναι εξαιρετικο και σε πολυ μικροτερο κοστος.

Το οτι πρεπει να το πιασεις εσυ στο ξυλο με σφικτηρα ειναι μεν μια κινηση παραπανω αλλα μην το βλεπεις σαν μειονεκτημα καθως δουλευεται πολυ πιο ευκολα με ξυλα μεγαλων διαστασεων!!!

να σου πω το Kreg το σκέφτομαι γιατί όλοι αυτό λένε και όλοι είναι τρελαμένοι. Απο την άλλη μου τη δίνει να δώσω τόσα λεφτά για μία πλαστικούρα, γιατί πλαστικό είναι αν το καλοσκεφτείς. Για να μη μιλήσω για το πόσο κάνουν οι βίδες που πουλάνε.
Το Trend το βρίσκω και εδώ ελλάδα απο τον αντιπρόσωπο που δίνει στο Site Της η trend και είναι και σχετικά κοντά μου. Θα το δω όμως γιατί θέλω να πάρω μερικά εργαλεία μπαταρίας προς το παρόν (ναι κίτρινα θα είναι αχαχαχαχ)

Εμ απο την πρωτη στιγμη ειπα πως εισαι στο σωστο δρομο!!!

Αγαπη δοκιμασε την Wolfcraft και θα αλλαξεις σιγουρα γνωμη.

Με το 1/3 της τιμης θα κανεις το ιδιο πραγμα σε 20% περισσοτερο χρονο.
Αλλα ξαναλεω αυτο ειναι πλεονεκτημα.
α
Φαντασου να θελεις να κανεις pocket holes σε ενα ραφι 120* 60.
Πως θα στηριχθει στην Kreg????

Ενω η wolfcraft θα στηριχθει η ιδια πανω στο ξυλο.

Με ψήνεις και θα φύγει τώρα η παραγγελία αχαχααχαχ

Ασε που τώρα που το σκέφτομαι, με λίγη υπομονή και με μερικά ρετάλια κόντρα πλακέ του κάνω και μια βάση a la Kreg.

Ok παραγγέλνω το λύκο :D

Αγάπη Συγχαρητήρια,τέλεια κατασκευή καί πρωτοποριακές ιδέες.
Οσο γιά τό εργαλείο γιά τίς κρυφές βίδες όπως προειπώθηκε μήν δώσεις 100 ευρώ γιά κάτι που θα κάνεις τήν δουλειά σου τό ίδιο καί μέ 35 ευρώ (wolfcraft)