Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Ευχαριστώ όλους παιδιά!Αγάπη όλα έχουν την ίδια κλίση,η φωτό ξεγελάει!Νικόλα καλά λες,δε θα τα βγάλω γιατί αποτελούν μέρος της φέρουσας κατασκευής,ίσως κάνω κοιλότητες με ποτηροτρύπανο!
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ωραίος μικρέ πολύ ωραίος ... αλλά τόση σκόνη πως σου ξεφεύγει με τόσο καλές σκούπες που διαθέτεις
Έχεις σκεφτεί να κάνεις τις μισοχαραχτές με διαφορετικό τρόπο. Δηλ στην δεύτερη φωτογραφία που φαίνονται. Έχεις χαράξει το πρώτο καδρόνι και θηλυκώνει το ακριβώς από κάτω που έρχεται στις 90 μοίρες.
Πρόταση δική μου είναι αντί να χαράξεις το τρίτο καδρόνι να το κάνεις αντίστροφα δηλαδή χαράζεις το κάτω μέρος του δεύτερου καδρονιού και το τρίτο κάθεται πλέον μέσα ...και συνεχίζεις κατ´αυτόν το τρόπο μέχρι κάτω.
Νομίζω ότι έτσι είναι καλύτερο το δέσιμο και πιο κουφό στην εμφάνιση. Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό τι εννοώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.