Η θέση οδήγησης είναι βιδωμένη από τους σιδηρόδρομους της επάνω σε βάση ξύλινη που έχει φτιαχτεί από 19mdf κολλημένο σε χοντρά κομμάτια ξύλινα καδρονια και χοντρές σιδερογωνιες που ενισχυουν την όλη κατασκευή και την στερεώνουν με 10αρες βίδες στην βάση-πλατφορμα. Την είχα βγάλει φωτο αλλά δεν τις βρίσκω τώρα να τις ανεβάσω.Η θεση οδηγησης πως ειναι στερεωμενη? Τι υλικο ειναι αυτος ο μαυρος διαδρομος?
Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Τα μόνα bosch που έχω είναι οι λάμες της σεγας (που χρησιμοποιήθηκαν)και ένα ανιχνευτής καλωδίων.Πολλά Μπράβο Κώστα !!! :worshippy::worshippy:
Και όλο αυτό χωρίς να βλέπω επαγγελματικά εργαλεία Μπλε Bosch... αλλά μόνο με μεράκι, υπομονή και πάθος για ιδιοκατασκευή !!!!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Τα μόνα bosch που έχω είναι οι λάμες της σεγας (που χρησιμοποιήθηκαν)και ένα ανιχνευτής καλωδίων.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ Νίκο! Μωλις μαζέψω χρήματα για cnc router θα αρχίσω την παραγωγή και θα δέχομαι παραγγελίες γιατί τόσες ρουταρισιες με τα makitaki trimmer θα καθυστερήσω να ξανακάνω..))ΓΟΥΑΟΥ!!Παραγγελίες δέχεσαι;;Συγχαρητήρια!!!
Τιμονιερα-λεβιες ταχυτήτων και πεταλιερα όπως ανέφερα προϋπήρχαν. Όλη η υπόλοιπη κατασκευή μαζί με όλα τα υλικά (κάθισμα,ξύλα-ηλεκτρονικα gadgetakia χρώματα,βινύλια κτλ.) στοίχισε περίπου 300 με 350 ευρώ. Με τόσα περνάμε κάτι τέτοιοΔεν υπάρχουν λόγια!
![]()
Κόστος; Περίπου.
Ευχαριστώ πολυ φίλε Σώφρον!τι εφτιαξες ρε φιλε ... υποκλινομαι :SFGSFGSF:
ειναι τελειο το εργαλειο ... τουμπανο
το χειροφρενο πολυ καλο
το μονο που θα αλλαζα θα ηταν το κιτρινο αλογακι !!!
Δεν του έχω φτιάξει πόρτες ρε Κυριάκο για να το γεμίσω με αυτά τα καγκουροαυτοκόλλητα που τα βάζουν κάθετα και παίρνουν 10 άλογα από το καθένα... Τώρα μου ανοίγεις δουλειές...Βαλε και κανένα αυτοκολλητο Greedy Nismo HKS να γουσταρουμε!!!!
Σε ευχαριστώ πολυ!Άφωνος! Μην πειράξεις τίποτα!
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα βρήκα τις φώτο για καταλάβεις περίπου Μιχάλη που στηρίζεται το κάθισμα. Απλά η διαφορά είναι ότι έχω προσθέσει ακόμα δύο κολλημένα μεταξύ τους 16mm mdf και βιδωμένα επάνω στην ήδη υπάρχουσα κατασκευή για να σηκώσω λίγο ακόμα την θέση οδήγησης γιατί ήταν χαμηλά. Ο μαύρος διαδρομος είναι φτιαγμένος από 19mm mdf και ξύλινο πλαίσιο από καδρόνια με ενδιάμεσες ενισχύσεις και ντυμένος με μαύρη μοκέτα. Όλη αυτή η βάση έχει στερεωθεί στον μαύρο διάδρομο με 10αρες βίδες που πιάνουν από την κάτω πλευρά.Η θεση οδηγησης πως ειναι στερεωμενη? Τι υλικο ειναι αυτος ο μαυρος διαδρομος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.