Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Πολλά Μπράβο Κώστα !!! :worshippy::worshippy:

Και όλο αυτό χωρίς να βλέπω επαγγελματικά εργαλεία Μπλε Bosch... αλλά μόνο με μεράκι, υπομονή και πάθος για ιδιοκατασκευή !!!!

Η θεση οδηγησης πως ειναι στερεωμενη? Τι υλικο ειναι αυτος ο μαυρος διαδρομος?
Η θέση οδήγησης είναι βιδωμένη από τους σιδηρόδρομους της επάνω σε βάση ξύλινη που έχει φτιαχτεί από 19mdf κολλημένο σε χοντρά κομμάτια ξύλινα καδρονια και χοντρές σιδερογωνιες που ενισχυουν την όλη κατασκευή και την στερεώνουν με 10αρες βίδες στην βάση-πλατφορμα. Την είχα βγάλει φωτο αλλά δεν τις βρίσκω τώρα να τις ανεβάσω.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλά Μπράβο Κώστα !!! :worshippy::worshippy:

Και όλο αυτό χωρίς να βλέπω επαγγελματικά εργαλεία Μπλε Bosch... αλλά μόνο με μεράκι, υπομονή και πάθος για ιδιοκατασκευή !!!!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Τα μόνα bosch που έχω είναι οι λάμες της σεγας (που χρησιμοποιήθηκαν)και ένα ανιχνευτής καλωδίων.

Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Τα μόνα bosch που έχω είναι οι λάμες της σεγας (που χρησιμοποιήθηκαν)και ένα ανιχνευτής καλωδίων.

Προσεχε λοιπον γιατι αμα αγορασεις αλλα μπλε bosch θα σου φυγει και η υπομονη και το μερακι :))

Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο!
Ναι έχει μια φτηνή κινεζική πηγή radio mp3 usb που της έχω συνδέσει 4 παλιά creative ηχεία από τον υπολογιστή που τα είχαμε στο πατάρι και είναι επιμελώς κρυμμένα 2 αριστερά + 2 δεξιά στα πλαϊνά λίγο πίσω και κάτω από το τιμόνι.

ΓΟΥΑΟΥ!!Παραγγελίες δέχεσαι;;Συγχαρητήρια!!!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο! Μωλις μαζέψω χρήματα για cnc router θα αρχίσω την παραγωγή και θα δέχομαι παραγγελίες γιατί τόσες ρουταρισιες με τα makitaki trimmer θα καθυστερήσω να ξανακάνω..))

Δεν υπάρχουν λόγια!
tenor.gif

Κόστος; Περίπου.

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Δεν υπάρχουν λόγια!
tenor.gif

Κόστος; Περίπου.
Τιμονιερα-λεβιες ταχυτήτων και πεταλιερα όπως ανέφερα προϋπήρχαν. Όλη η υπόλοιπη κατασκευή μαζί με όλα τα υλικά (κάθισμα,ξύλα-ηλεκτρονικα gadgetakia χρώματα,βινύλια κτλ.) στοίχισε περίπου 300 με 350 ευρώ. Με τόσα περνάμε κάτι τέτοιο

https://www.kotsovolos.gr/site/gami...55-playseat-κάθισμα-evolution-alcantara-black
που δεν με γεμίζει. Μπορεί να μην πιάνει χώρο και να είναι πιο πρακτικό αλλά και για τα μισά χρήματα δεν θα το άλλαζα.

τι εφτιαξες ρε φιλε ... υποκλινομαι :SFGSFGSF:
ειναι τελειο το εργαλειο ... τουμπανο
το χειροφρενο πολυ καλο
το μονο που θα αλλαζα θα ηταν το κιτρινο αλογακι !!!

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

τι εφτιαξες ρε φιλε ... υποκλινομαι :SFGSFGSF:
ειναι τελειο το εργαλειο ... τουμπανο
το χειροφρενο πολυ καλο
το μονο που θα αλλαζα θα ηταν το κιτρινο αλογακι !!!
Ευχαριστώ πολυ φίλε Σώφρον!
Εγώ είμαι ''Japan fan'' όπως υποδηλώνει και το σήμα που έχει μπροστά κολλημένο. Το τιμόνι ειναι αποσπώμενο,βγαίνει ευτυχώς απο την τιμονιέρα και είναι στα άμεσα σχέδια να αντικατασταθεί.

Βαλε και κανένα αυτοκολλητο Greedy Nismo HKS να γουσταρουμε!!!!
Δεν του έχω φτιάξει πόρτες ρε Κυριάκο για να το γεμίσω με αυτά τα καγκουροαυτοκόλλητα που τα βάζουν κάθετα και παίρνουν 10 άλογα από το καθένα... Τώρα μου ανοίγεις δουλειές... :))

Άφωνος! Μην πειράξεις τίποτα!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολυ!
Μην ανησυχείς,το αποτέλεσμα ήταν πέρα το προσδοκιών μου και δεν σκοπεύω να το χαλάσω με περιττές προσθήκες.

Η θεση οδηγησης πως ειναι στερεωμενη? Τι υλικο ειναι αυτος ο μαυρος διαδρομος?
Σήμερα βρήκα τις φώτο για καταλάβεις περίπου Μιχάλη που στηρίζεται το κάθισμα. Απλά η διαφορά είναι ότι έχω προσθέσει ακόμα δύο κολλημένα μεταξύ τους 16mm mdf και βιδωμένα επάνω στην ήδη υπάρχουσα κατασκευή για να σηκώσω λίγο ακόμα την θέση οδήγησης γιατί ήταν χαμηλά. Ο μαύρος διαδρομος είναι φτιαγμένος από 19mm mdf και ξύλινο πλαίσιο από καδρόνια με ενδιάμεσες ενισχύσεις και ντυμένος με μαύρη μοκέτα. Όλη αυτή η βάση έχει στερεωθεί στον μαύρο διάδρομο με 10αρες βίδες που πιάνουν από την κάτω πλευρά.
0b338c58955e73e3ca28db41100bf247.jpg
6eb9d7df84945b452f3ed0eb3051026b.jpg
26fb2032c2259531c14199b551c54d93.jpg
4a0b3f1f2ccd64c9200d81314394019f.jpg
959e392ceef30b61f4a9bc28eed6f32e.jpg

Φοβερή δουλειά, μπράβο φίλε. Για τις ατέλειες που γράφεις δεν κατάφερα να εντοπίσω ούτε μισή. Τα κομμάτια βγήκαν σαν από CNC