Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Μπράβο ρε Γιώργο, πολύ όμορφα...
και το πιο όμορφο απ´ όλα είναι να βλέπω τη Dewalt να “τρώει τη σκόνη” του Makita. :grinning-smiley-043
attachment.php

Σ'ευχαριστω Μπαμπη!

Δεν εβρισκα σακο για την Μακιτα και ειχε την ιδια υποδοχη με την dewalt οποτε εκανα το "παντρεμα" Κκκκ

Εδω εχουμε αρκετους διαξιφισμους μεταξυ συναδελφων σχετικα με την Μακιτα-dewalt,

ειναι καποιοι που τα θελουν ολα κιτρινα και αλλοι ολα μπλε χαχαχαχα

Εγω ειμαι της αποψης οτι καθε μαρκα εχει τα καλα και τα κακα της, αλλα αν ηταν να τα ειχα ολα τα εργαλεια με ενα χρωμα θα διαλεγα κοκκινο
(οχι της Black n Decker,Einhell κτλ)

παρα πολυ καλο και ωραιο tip για το στοκαρισμα :SFGSFGSF:
τι διασταση βγηκε το τραπεζι ?
να μας δειξεις συνδεση των ποδιων

Ευχαριστω Σωφρον,

2μχ1μ πανω κατω απο οτι θυμαμαι ηταν,τα ποδια ειναι μεταλικα και βιδωθηκαν απο κατω:

6ac6926f-2462-4d06-95cb-4adb6ddd862b.jpg

Να σαι καλα Κωστα,

βρηκα και μια ακομη πριν απο το λαδι:

View attachment 165425

Στο insta εχω βαλει λιγες φωτο γιατι δουλευω πολυ με ντουλαπες,κουζινες με MDF που ειναι "βαρετο" αλλα δυστηχως αυτο ζητανε οι πελατες και αντεχουν οι τσεπες τους...ετσι ανεβαζω ποιο λιγα πραγματα,κυριως με μασιφ που μου δινει χαρα

https://www.instagram.com/yourmoveis/

Σε ευχαριστώ. Τα ασπρόμαυρα παγκάκια σου μου άρεσαν πολύ. Κααααποια στιγμή εξήγησε μου τις συνδέσεις τους (how to make it). Πάρε τον χρόνο σου........

Κωστα αυτους τους παγκους τους ειχα κανει απο garapeira(κιτρινωπο) και cumaru (σκουρο)

εκανα ενα "Rabbet" / αυλακι (συγχωρα με αλλα καποιες ορολογιες της δουλειας δεν τις ξερω στα Ελληνικα...),

το οποιο μετα ντυθηκε με λωριδες λεπτου ξυλου ιδιο με το ποδι του παγκου για να μην ξεχωριζει,αλλα μιας που οι φωτογραφιες αξιζουν οσο 1000 λεξεις παμε:

1.JPG2.JPG6.JPG9.JPG10.JPG25.JPG18.JPG28.JPG29.JPG24.JPG32.JPG8.JPG35.JPG

Έτσι εξηγούνται όλα. Πανέμορφο & πανέξυπνο. Σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα & χαίρομαι που είσαι εδώ στο Forum. Μείνε συντονισμένος να μαθαίνουμε & εμείς οι ερασιτέχνες. Καλή συνέχεια.

Ευχαριστω Κωστα,και το σταδιο του "ερασιτεχνη" απο οτι βλεπω στις δουλειες σου το εχεις ξεπερασει για τα καλα!

Να σαι καλα Νικολα!

Πως κατεληξα εδω....Το 2003 δουλευα υπευθυνος σε ενα εστιατοριο Μυκονο, και η τωρινη μου γυναικα εκανε διακοπες με 2 φιλες της,με καλεσε να γνωρισω την βραζιλια,ηρθα και μετα απο 3 χρονια πηγαινελα κατεληξα παντρεμενος και μονιμος εδω....
Αλλα ερχομαι δυο φορες το χρονο Ελλαδα και κοιταω στην επομενη τριετια το πολυ να γυρισω για τα καλα,γιατι περνανε τα χρονια...16 για την ακριβεια μιας που εκλεισα τα 44 πριν κανα μηνα

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Ευχαριστω Κωστα,και το σταδιο του "ερασιτεχνη" απο οτι βλεπω στις δουλειες σου το εχεις ξεπερασει για τα καλα!

Να σαι καλα Νικολα!

Πως κατεληξα εδω....Το 2003 δουλευα υπευθυνος σε ενα εστιατοριο Μυκονο, και η τωρινη μου γυναικα εκανε διακοπες με 2 φιλες της,με καλεσε να γνωρισω την βραζιλια,ηρθα και μετα απο 3 χρονια πηγαινελα κατεληξα παντρεμενος και μονιμος εδω....
Αλλα ερχομαι δυο φορες το χρονο Ελλαδα και κοιταω στην επομενη τριετια το πολυ να γυρισω για τα καλα,γιατι περνανε τα χρονια...16 για την ακριβεια μιας που εκλεισα τα 44 πριν κανα μηνα

Ξαναλέω, είσαι ωραίος, εσένα τα μάτια σου πρέπει να έχουν δει πολλά! Hats off, καλά να περνάς!!

Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ντουλαπάκι μπάνιου από μελαμίνη.
Τα κομμάτια κόπηκαν στο praktiker στις διαστάσεις που ήθελα.
b8975319ac1ce0de5f31659ef26f61c3.jpg
4222fc9963d5f7961a67983749ee31c5.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Μπράβο ρε Αντουάν... Έγινες μάστορας βλέπω! -bye-

Ωραίος ο Αντώνης. μου αρέσει και η διχρωμία του.
Πόμολα δεν έχει ή εγώ δεν τα θωρώ ;

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ωραίος ο Αντώνης. μου αρέσει και η διχρωμία του.
Πόμολα δεν έχει ή εγώ δεν τα θωρώ ;
Ευχαριστώ,
Όχι ακόμη, μέσα στην εβδομάδα θα πάω να ψωνίσω.

Απάντηση: Re: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Μάστορας δεν θα γίνω ποτέ, αλλά περνά η ώρα ευχάριστα.

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, μη νομίζεις... Να περνάμε καλά!

Πέταμενη καρέκλα σκηνοθέτη, χωρίς πλάτη.
Αγοράστηκαν καβιλιες οξιάς φ20 και φτιάχτηκε και η πλάτη.

Τριφτηκε, περαστηκε 3 χέρια βερνικι εμποτισμου και αγοράστηκε ένα ψευτοπανο από Leroy
6046be9da413f90f720beeab3e39ff20.jpg
c9e905cc474c1e3b4c18a5bfdb0371d7.jpg
30f44ae4b3ec92c8e57c09736843c1c3.jpg
e5c14410a8a8e3a63c1e2b6a5f1183e9.jpg
ee00cccf30d21609502bbea1fbe8e20f.jpg
4909cb11f719ab48ca356bfd9da18b55.jpg

Ξανά ωραίος. της έδωσες ζωή για μερικά χρόνια ακόμα, φαντάζομαι με πολύ λίγο κόστος αλλά με μπόλικη εργασία.

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Ξανά ωραίος. της έδωσες ζωή για μερικά χρόνια ακόμα, φαντάζομαι με πολύ λίγο κόστος αλλά με μπόλικη εργασία.
Έτσι είναι.
2 απολαυστικά απογεύματα υπόθεση ήταν

Κύριε Αντώνη η άνοιξη του Οκτωβρίου σου έδωσε έμπνευση βλέπω εκεί στας εξοχάς. Πολλά μπράβο & για τα δύο project που έφερες εις πέρας.

Να μην χάνεσαι.

Μάστορας δεν θα γίνω ποτέ, αλλά περνά η ώρα ευχάριστα.

Μπραβο Αντωνη και για τα ντουλαπια και για την καρεκλα!

Εγω πετυχα πριν λιγο καιρο μια ξαπλωστρα κηπου με ωραιο ξυλο και την τεμαχισα αντι να την φτιαξω. Τωρα εχω αυτο το ωραιο και σκληρο ξυλο που μοιαζει με teak για να φτιαχνω μινιατουρες τα επομενα 5 χρονια :))