Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σάς! Επειδή διάβασα ότι πληρώσατε 150 ευρώ για την αγορά βιβλίων κατασκευής, θεώρησα ότι είχατε αγοράσει! Ας ξεκινήσουμε τήν έρευνα λοιπόν, καί ελπίζοντας βοήθεια από εσάςΚαλησπερα. Δεν εχω διαβασει βιβλια για την κατασκευη, οποτε δε γνωριζω για το βιβλιο.
Υπαρχουν φορουμ στο ιντερνετ που γινεται πολυ συζητηση και πολλα βιντεακια στο youtube. Μαλιστα καποια καναλια ειναι απο εμπειρους ναυπηγοξυλουργους. Βρισκετε τα παντα εκει
Αν εχετε σχεδια νομιζω οτι δε θα εχετε προβλημα
Δε ξερω αν πρεπει να ανοιξω καμια τρυπα για να εκτονωνεται λιγο ο ατμος. Μαλλον οχι....
Ggeorge δυστυχώς φίλε είμαι Άρτα, αλλά αν με βγάλει ( πού θα με βγάλει μετά από τόσο lockdown) θα κανονίσουμε γιατί το έχεις πάει σε άλλο levelΦίλε dimsi10@ βρήκα τα βιβλία. Στειλε μηνυμα να κανονισουμε
Λοιπον το σκ τεμπέλιασα πολυ.
Πηγα σημερα για να σχεδιασω την επομενη εργασια. Το λυγισμα των ξυλων. Με ενα μικρο κομματι απο το ιδιο ξυλο ειδα σε ολες τις θεσεις που θα κολλησει αν μπορει να πιαστει προσωρινα για να μεινει λυγισμενο. Σε καποιες ηθελε σφηνες για να πιασουν οι σφιγκτηρες (ειχα ετοιμες σφηνες γι' αυτο και 4 ) . Ισως βαλω και δεματικα θα δουμε....
View attachment 186461View attachment 186462View attachment 186463View attachment 186464
Στη συνεχεια ετοιμασα τη συσκευη για το λυγισμα με τη σακουλα.
View attachment 186465View attachment 186466
Σκέφτηκα να χρησιμοποιησω σωληνα pvc αλλα τελικα κατεληξα στις σακουλες.
Μερικα βιντεακια στο youtube που εφαρμοζουν αυτη τη τεχνικη
Ελπιζω να εχω παρει σακουλες που να αντεχουν
Θα κανω την τεταρτη την πρωτη δοκιμη. Δε ξερω αν πρεπει να ανοιξω καμια τρυπα για να εκτονωνεται λιγο ο ατμος. Μαλλον οχι....
Υπαρχει ενα θεματακι. Με ισιο το ξυλο βρισκουμε τοιχο. Θα κλεψουμε λιγο στο λυγισμα απο πριν
View attachment 186468
Αν την Τεταρτη δε γραψω κατι κακο θα εχει γινει![]()
ggeorge λέγε..... άντε φίλε πές μου ευχάριστα νέα γιατί να σού πω την αλήθεια πήγα να τα βρώ για να ξεκινήσω το project και το έφαγα το ξενερωματακι μου, αλλά από την άλλη μπήκα στον κόπο να βρώ εναλλακτικές, και έπεσα σε αυτό το site...και σε εσένα τον μάστοραΓια το βιβλιο του ψαθερη θα σε φτιαξω συντομα....Περιμενε νεα
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.