Σπύρος Σούρλας said:Βεβαια οι παλαιστινιοι ειναι και καπως σκουροι σαν τον ροναλντινιο-πιθηκίνιο,οπως διαβασα σε αλλο Post οπότε δεν ειναι συμπαθεις σε ολους. Γουστα ειναι αυτά.
Μπελλος Ευαγγελος said:παλι ρε παιδια ;;;;
Σπύρος Σούρλας said:Παρέθεσα αρκετά στοιχεία για τον χώρο ενός φόρουμ και μπορώ να παραθέτω για πολύ καιρό ακόμα αν χρειαστεί.Αυτό ισχύει για το μεγαλύτερο μερος των μελών του φορουμ
Απο το προηγούμενο φορουμ το ανθρωποειδές-ιεροεξεταστής που διαμαρτύρεται -εχει και το θράσος δηλαδή-εχει λοιδωρησει και εξυβρίσει οτιδηποτε εχει να κανει με ασθενείς κοινωνικά ομάδες,με ανθρωπους αλλου χρωματος και φυλής,εχει προτεινει χιτλερικές αντιμετωπίσεις,οπως θανατική ποινή,λοβοτομές,και άλλες ευγενείς θεραπείες για οτιδηποτε κινειται σε αυτη την γη.Στο παρόν φορουμ την πληρωσε αρχικά ο ροναλντίνιο ,που για πλάκα και ολως τυχαιως γραφτηκε ως πιθηκίνιο.Μπορει να ειναι και χιούμορ ενος ανθρωποειδούς ιεροεξεταστού.Περαν ολων των άλλων τυγχανει ο εν λόγω χιτλερίσκος να κατηγορεί τους αλλους για μεθόδους τυπου γκαιμπελς.Για να το λεει κατι θα ξερει απο αυτές ,ο τυπος που μονιμως τετοιες χρησιμοποιεί.
Δυστυχώς στο προηγούμενο φορουμ επετρεψα στον εαυτό μου παρ´οτι επανειλημενα ειχα προσβληθει απο το κουκουλοφόρο avatar,να κανω μια αποπειρα διαλόγου.Ομολογώ το λαθος μου.Εδω δεν θα το κανω ξανά .Ας εκτίθεται ο καθε τυφλοπόντικας μονος του.
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Είναι μαγκιά μεγάλη να κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδόνυμο και ταυτόχρονα να αναφέρεσαι σε ποινικό δίκαιο.
Σπύρο το νου σου, μετά το δεδικασμένο με τον Ματεράτσι δεν σε βλέπω καλά![]()
![]()
![]()
Σπύρος Σούρλας said:Μπαααα.Τιποτα προσωπικό.Σε ανυπαρκτο προσωπο προσωπικα??
(...)
Με χαρα για να γνωρισουμε τον τυπο που στο avforum εξυβριζε σκαιότατα τον Ιωάννου,εμένα,και προέτρεπε σε ποινικά κολάσιμες πραξεις τα μελη τού φορουμ,οπως εκτελέσεις αδυνάμων ομάδων ,λοβοτομές ψυχικά ασθενών,πασχόντων απο A.I.D.S.,και αλλα πολλά που ειναι αποθηκευμένα..
(...)
Το να τσιμπα ενα ανυπαρκτο avatar σε σχετικο σχολιο περι πιθηκίνιο,και να αναφερεται σε γκαιμπελίστικες μεθοδους,εξ αυτού ,δειχνει την προθεση του τυπου να κανει ρατσιστικό σχολιο σε ανθρωπο που εχει άλλο χρώμα.Και επειδη εχει γινει αναφορά συχνή στις σπουδες μου,και παλιότερα και μάλιστα με υβριστικό τροπο,οφείλω να ομολογήσω ότι ουδεποτε έχω δει τετοιο κομπλεξ σχετικα με σπουδές.Ξεχασα να συμπληρώσω οτι μπηκα στο πανεπιστήμιο με τις ευεργετικες διατάξεις περί εγχρωμων,διοτι ειμαι και εγω πιθηκίνιο.
Τελος ειναι ντροπη να αναγραφονται σχολια που να παραλληλιζουν ανθρωπο με πιθηκο και αυτος που ταγραψε ,να μην εχει την τσίπα να ζητήσει συγνωμη.
Εκτός πιά αν τα βραδυα ονειρευεται αουσβιτς και φουρνους και ηλεκτρικές καρέκλες οπότε παω πάσο.
Σπύρος Σούρλας said:Ετσι μπαινουν οι Ισραηλινοί στον Νοτιο Λιβανο,αρχιζουν τις εκκαθαρίσεις και μετά φτανει η Κοντολίζα.Και τοτε πανε σε ζωνη συγκυριαρχίας τού Νοτιου Λιβάνου ,Ισραήλ,τμηματος της φιλοδυτικής κυβερνησης της βηρυττού,και φυσικά της πολυεθνικής δυναμης που θα σκασει μύτη....Και ολοι θα καθονται στην κατεστραμμενη περιοχή.
Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στο σενάριο.Θα αναπτύξει η χεζμπολάχ ανταρτικο???Θα αντισταθεί και ποσο ο λιβανέζικος στρατός???Tι πιθανότητες ανάφλεξης υπάρχουν σε χωρες με κυβερνησεις μαριονεττες οπως στην Αιγυπτο,Σαουδική Αραβία και Ιορδανία??Oπως και ναχει η κατάσταση γινεται όλο και πιό εκρηκτική,και το κυριως δραμα αρχίζει απο εδώ και εμπρός....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.