Kατεχόμενη Παλαιστίνη.

Και κάτι ακόμα για τούς ´σκούρους´παλαιστινίους.Οταν ξεκίνησε η ιντιφάντα,τα παιδιά των παλαιστινίων πετουσαν πετρες με σφεντονες στους ισραηλινούς στρατιωτες.Πως τιμωρουσαν οι χιτλερισκοι τα παιδιά που συνελάμβαναν??Τούς εσπαγαν τους καρπούς των χεριών με πετρες.Ε απ´´ αυτα τα παιδιά ,καποια ,αργοτερα θαγιναν καμικάζι.Θα πρεπε να ντρεπονται που πεταγαν πετρες αυτα τα ´κατωτερα ´παιδιά στους εκπροσωπους τού ´περιούσιου λαού τού θεού´.

Αυτο που συμβαινει σημερα στον Λιβανο ειναι μια απο τις μεγαλύτερες ντροπές της ανθρωπότητας μετά τον Β.Παγκόσμιο πόλεμο.Οποιος καταλαβαινει ,καταλαβαινει.Για τους υπόλοιπους υπάρχει και το γραφείο του ανδρεα ανδριανόπουλου.Μοιράζει και τζαμπα βιζες απο την αμερικάνικη πρεβεία.

Συμφωνώ και το επεσήμανα για τον Λίβανο.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!
αλλά οι περισσότεροι ποιούν την πάπια.:slapface:

Βλέπεις Σπυράκο ο Λίβανος δεν είναι Κόσσοβο ούτε Σερβία για να "τρέξουν" όλοι..:damnyou:

crime.jpg
Ένα ακόμα θύμα...
rockets.jpg
Παιδιά από το Ισραήλ, γράφουν πάνω σε βόμβες. Είναι καλά παιδιά και ξέρουν γράμματα.
Όχι σαν τα κ@λόπαιδα απ το Λίβανο.

Τις φώτο τις πήρα απ το startpoint.gr

Και μετά μιλάμε για ειρήνη στην περιοχή; Πως; Με σχολικές εκδρομές στα στρατόπεδα του πυροβολικού; Με "αφιερώσεις" σαν αυτές που βλέπουμε στη δεύτερη φωτογραφία; Αυτά τα παιδάκια και απο τις δύο πλευρές είναι τα θύματα της υπόθεσης. Γιατί αν δεν πεθάνουν επί τόπου, τους σκοτώνουν την ειρήνη εφ' όρου ζωής. Και το τίμημα είναι πολύ μεγάλο και στις δύο περιπτώσεις.

ΥΓ. Η δασκάλα στην 2η φωτό είναι για τα 6 μέτρα...

Re: Απάντηση: Kατεχόμενη Παλαιστίνη.

Σπύρος Σούρλας said:
Βεβαια οι παλαιστινιοι ειναι και καπως σκουροι σαν τον ροναλντινιο-πιθηκίνιο,οπως διαβασα σε αλλο Post οπότε δεν ειναι συμπαθεις σε ολους. Γουστα ειναι αυτά.

Προβοκατόρικες και γκεμπελίστικες μέθοδοι δεν σώζουν την σαθρή επιχειρηματολογία. Το να καταλογίζει κάποιος ρατσιστικά απωθημένα εκει που δεν υπάρχουν και δεν έχουν καν υπονοηθεί σε μια συζήτηση, τον κάνουν κάτι παραπάνω από ανόητο... τον κάνουν επικίνδυνο...

Παρέθεσα αρκετά στοιχεία για τον χώρο ενός φόρουμ και μπορώ να παραθέτω για πολύ καιρό ακόμα αν χρειαστεί.Αυτό ισχύει για το μεγαλύτερο μερος των μελών του φορουμ
Απο το προηγούμενο φορουμ το ανθρωποειδές-ιεροεξεταστής που διαμαρτύρεται -εχει και το θράσος δηλαδή-εχει λοιδωρησει και εξυβρίσει οτιδηποτε εχει να κανει με ασθενείς κοινωνικά ομάδες,με ανθρωπους αλλου χρωματος και φυλής,εχει προτεινει χιτλερικές αντιμετωπίσεις,οπως θανατική ποινή,λοβοτομές,και άλλες ευγενείς θεραπείες για οτιδηποτε κινειται σε αυτη την γη.Στο παρόν φορουμ την πληρωσε αρχικά ο ροναλντίνιο ,που για πλάκα και ολως τυχαιως γραφτηκε ως πιθηκίνιο.Μπορει να ειναι και χιούμορ ενος ανθρωποειδούς ιεροεξεταστού.Περαν ολων των άλλων τυγχανει ο εν λόγω χιτλερίσκος να κατηγορεί τους αλλους για μεθόδους τυπου γκαιμπελς.Για να το λεει κατι θα ξερει απο αυτές ,ο τυπος που μονιμως τετοιες χρησιμοποιεί.
Δυστυχώς στο προηγούμενο φορουμ επετρεψα στον εαυτό μου παρ´οτι επανειλημενα ειχα προσβληθει απο το κουκουλοφόρο avatar,να κανω μια αποπειρα διαλόγου.Ομολογώ το λαθος μου.Εδω δεν θα το κανω ξανά .Ας εκτίθεται ο καθε τυφλοπόντικας μονος του.

Σπύρος Σούρλας said:
Παρέθεσα αρκετά στοιχεία για τον χώρο ενός φόρουμ και μπορώ να παραθέτω για πολύ καιρό ακόμα αν χρειαστεί.Αυτό ισχύει για το μεγαλύτερο μερος των μελών του φορουμ
Απο το προηγούμενο φορουμ το ανθρωποειδές-ιεροεξεταστής που διαμαρτύρεται -εχει και το θράσος δηλαδή-εχει λοιδωρησει και εξυβρίσει οτιδηποτε εχει να κανει με ασθενείς κοινωνικά ομάδες,με ανθρωπους αλλου χρωματος και φυλής,εχει προτεινει χιτλερικές αντιμετωπίσεις,οπως θανατική ποινή,λοβοτομές,και άλλες ευγενείς θεραπείες για οτιδηποτε κινειται σε αυτη την γη.Στο παρόν φορουμ την πληρωσε αρχικά ο ροναλντίνιο ,που για πλάκα και ολως τυχαιως γραφτηκε ως πιθηκίνιο.Μπορει να ειναι και χιούμορ ενος ανθρωποειδούς ιεροεξεταστού.Περαν ολων των άλλων τυγχανει ο εν λόγω χιτλερίσκος να κατηγορεί τους αλλους για μεθόδους τυπου γκαιμπελς.Για να το λεει κατι θα ξερει απο αυτές ,ο τυπος που μονιμως τετοιες χρησιμοποιεί.
Δυστυχώς στο προηγούμενο φορουμ επετρεψα στον εαυτό μου παρ´οτι επανειλημενα ειχα προσβληθει απο το κουκουλοφόρο avatar,να κανω μια αποπειρα διαλόγου.Ομολογώ το λαθος μου.Εδω δεν θα το κανω ξανά .Ας εκτίθεται ο καθε τυφλοπόντικας μονος του.

Εχεις την τάση να μου επιτίθεσαι σε προσωπικό επίπεδο με προσβλητικό τρόπο... Αν αυτά που έγραψες παραπάνω δεν είναι το παραλήρημα ενός ανέτοιμου προς διάλογο ανόητου ο οποίος απευθύνει σαφείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εμπίπτουν στις διατάξεις του κοινού ποινικού δικαίου, τότε πρόκειται για την κατάντια της σύγχρονης ελληνικής παιδείας τα αποτελέσματέλεσμα της οποίας φαίνονται στην συμπεριφορά κάποιων αποδεκτών της.... Κρίμα τα χρόνια στο θρανίο...

Μπαααα.Τιποτα προσωπικό.Σε ανυπαρκτο προσωπο προσωπικα??/Απαντησα στα περι γκαιμπελίστικων μεθόδων ,ανοητο,επικινδυνο,σε κατι τετοια γενικώς.Τα κομπλεξικά περί σπουδών αλλού.Οσο για το ποινικό όποτε θές.Με χαρα για να γνωρισουμε τον τυπο που στο avforum εξυβριζε σκαιότατα τον Ιωάννου,εμένα,και προέτρεπε σε ποινικά κολάσιμες πραξεις τα μελη τού φορουμ,οπως εκτελέσεις αδυνάμων ομάδων ,λοβοτομές ψυχικά ασθενών,πασχόντων απο A.I.D.S.,και αλλα πολλά που ειναι αποθηκευμένα..
Το να τσιμπα ενα ανυπαρκτο avatar σε σχετικο σχολιο περι πιθηκίνιο,και να αναφερεται σε γκαιμπελίστικες μεθοδους,εξ αυτού ,δειχνει την προθεση του τυπου να κανει ρατσιστικό σχολιο σε ανθρωπο που εχει άλλο χρώμα.Και επειδη εχει γινει αναφορά συχνή στις σπουδες μου,και παλιότερα και μάλιστα με υβριστικό τροπο,οφείλω να ομολογήσω ότι ουδεποτε έχω δει τετοιο κομπλεξ σχετικα με σπουδές.Ξεχασα να συμπληρώσω οτι μπηκα στο πανεπιστήμιο με τις ευεργετικες διατάξεις περί εγχρωμων,διοτι ειμαι και εγω πιθηκίνιο.
Επειδή η επιχειρηματολογία μου -σαθρή ή όχι -ειναι καταγεγραμμένη και με στοιχεια ,ειναι διαπιστωμένο οτι ουδεμια ουσιαστική απάντηση δόθηκε.
Τελος ειναι ντροπη να αναγραφονται σχολια που να παραλληλιζουν ανθρωπο με πιθηκο και αυτος που ταγραψε ,να μην εχει την τσίπα να ζητήσει συγνωμη.
Εκτός πιά αν τα βραδυα ονειρευεται αουσβιτς και φουρνους και ηλεκτρικές καρέκλες οπότε παω πάσο.

Είναι μαγκιά μεγάλη να κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδόνυμο και ταυτόχρονα να αναφέρεσαι σε ποινικό δίκαιο.
Σπύρο το νου σου, μετά το δεδικασμένο με τον Ματεράτσι δεν σε βλέπω καλά:flipout: :flipout: :flipout:

Απο την σημερινή Ελευθεροτυπία,δήλωση τού Μανώλη Γλέζου για τα συμβαίνοντα στήν Μεση Ανατολή.´Δεν μετανοώ για την βοήθεια πού έδωσε ο Ελληνικός λαός και διασώσαμε χιλιάδες εβραϊκής καταγωγής υπηκόους,απο το Ολοκαύτωμα.Λυπάμαι βαθειά όμως πού σήμερα η κυβέρνηση τού Ισραήλ αγνοεί τα όσα υπέστησαν οι σημερινοί συμπολίτες τους και εφαρμόζει τίς ίδιες ναζιστικές μεθόδους εναντίον τών λαών της Παλαιστίνης και τού Λιβάνου πού είχε αφαρμόσει ο Χίτλερ εναντίον τους´
Ο Γλέζος που γνωρίζει καλά τί σημαινει κατοχή απο ξένη χώρα είχε προβεί στην ´τρομοκρατική ενέργεια´να κατεβάσει την ναζιστική σημαία απο τήν Ακρόπολη,την περίοδο τής κατοχής.Οι χιτλερικοί και οι γερμανοτσολιάδες τής εποχής τον ειχαν καταδικάσει για ´εγκληματικές ´ενέργειες.Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Το ίδιο δράμα ,με αλλους δράστες και αντιστοιχους κουίσλινγκ σε πολλές χωρες τού κόσμου.

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Είναι μαγκιά μεγάλη να κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδόνυμο και ταυτόχρονα να αναφέρεσαι σε ποινικό δίκαιο.
Σπύρο το νου σου, μετά το δεδικασμένο με τον Ματεράτσι δεν σε βλέπω καλά:flipout: :flipout: :flipout:

Η αναφορά στο ποινικό δίκαιο δεν είχε την μορφή απειλής αλλά προσπάθησε να καταδείξει το μέγιστο της προσβολής και της αμετροέπειας του Σούρλα.... Με τον οποίο βέβαια εσύ "πετάει ο γάιδαρος? πετάει και φορτωμένος" ως συνήθως...

Σπύρος Σούρλας said:
Μπαααα.Τιποτα προσωπικό.Σε ανυπαρκτο προσωπο προσωπικα??
(...)
Με χαρα για να γνωρισουμε τον τυπο που στο avforum εξυβριζε σκαιότατα τον Ιωάννου,εμένα,και προέτρεπε σε ποινικά κολάσιμες πραξεις τα μελη τού φορουμ,οπως εκτελέσεις αδυνάμων ομάδων ,λοβοτομές ψυχικά ασθενών,πασχόντων απο A.I.D.S.,και αλλα πολλά που ειναι αποθηκευμένα..
(...)
Το να τσιμπα ενα ανυπαρκτο avatar σε σχετικο σχολιο περι πιθηκίνιο,και να αναφερεται σε γκαιμπελίστικες μεθοδους,εξ αυτού ,δειχνει την προθεση του τυπου να κανει ρατσιστικό σχολιο σε ανθρωπο που εχει άλλο χρώμα.Και επειδη εχει γινει αναφορά συχνή στις σπουδες μου,και παλιότερα και μάλιστα με υβριστικό τροπο,οφείλω να ομολογήσω ότι ουδεποτε έχω δει τετοιο κομπλεξ σχετικα με σπουδές.Ξεχασα να συμπληρώσω οτι μπηκα στο πανεπιστήμιο με τις ευεργετικες διατάξεις περί εγχρωμων,διοτι ειμαι και εγω πιθηκίνιο.
Τελος ειναι ντροπη να αναγραφονται σχολια που να παραλληλιζουν ανθρωπο με πιθηκο και αυτος που ταγραψε ,να μην εχει την τσίπα να ζητήσει συγνωμη.
Εκτός πιά αν τα βραδυα ονειρευεται αουσβιτς και φουρνους και ηλεκτρικές καρέκλες οπότε παω πάσο.

Από πότε ρε παλληκάρια τα avatars και τα nicknames είναι απρόσωπα? Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι και φαίνεται ότι ο Υψιστος έχει πέσει τελευταία με τα μούτρα στη δουλειά... Η ασχετοσύνη κάποιων δεν έχει όρια...
Γιά να αποκτήσεις avatar και nickname πρέπει να κάνεις registration και να είσαι νόμιμος χρήστης του forum και όπως αναφέρεται στους κανόνες του (τους οποίους αμφιβάλλω αν κάποιοι έχουν κάνει τον κόπο να διαβάσουν - ίδιον του χαρακτήρος γαρ...)
" α) Εφόσον επιθυμείτε να αποκτήσετε λογαριασμό στο φόρουμ του AVCLUB, οφείλετε να παρέχετε αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται κατά τη διαδικασία εγγραφής, και να φροντίζετε για την ενημέρωση αυτών των στοιχείων σύμφωνα με τον παραπάνω κανόνα.
β) Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η εγγραφή στο φόρουμ, οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους, καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που γίνεται υπό τον προσωπικό τους λογαριασμό."
και μάλιστα, παρά την χρήση avatar και nickname
" Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους."

Το avatar/nickname μου - ΕΓΩ δηλαδή - δεν τσίμπησα με τον πιθηκίνιο, αλλά γνωρίζω ότι εγώ το έγραψα... Με ποιό δικαίωμα όμως Σούρλα μεταφράζεις το "Πιθηκίνιο" σε "Ροναλντίνιο" και - λόγω του χρώματος του - μου καταλογίζεις ρατσιστικές προθέσεις, την στιγμή που εγώ μπορεί να εννοώ τον Σισίνιο ή τον Ζουνίνιο που είναι λευκοί... Αλλωστε η μισή εθνική βραζιλίας είναι -ίνιο (αν βάλεις και τον Ρομπίνιο και κανα δυό άλλους)... Βλέπει λοιπόν κανείς, ότι η άποψή μου περί της επικινδύνότητάς σου - μακάρι να ήταν σκέτη βλακεία - επαληθεύεται με κάθε σου πόστ... Αλήθεια...μπορείς να εκφράσεις την διαφορά ανάμεσα στο "'παίζει σαν πίθηκος" από το "παίζει σαν λιοντάρι" και από το "παίζει σαν γάτα" ??

Σε προκαλώ να παραθέσεις links γιά τα σημεία στα οποία "προτρέπω σε ποινικά κολάσιμες πράξεις τα μέλη του avforum" - μια και λες ότι υπάρχουν - για να δουν και οι άλλοι χρήστες το ποιός είσαι, το πως αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο, αλλά και το πως βγάζεις συμπεράσματα από την επικοινωνία σου με τους συνομιλητές σου...
Αδυνατείς να ξεχωρίσεις πότε γίνεται χιούμορ και πότε γίνεται σοβαρή τοποθέτηση πάνω σε κάποιο θέμα και - όπως είχα πει σε άλλη περίπτωση - μάλλον θα πρέπει να γεμίζει κανείς το κείμενό του με υποδείξεις, παρενθέσεις σε στύλ (χαχα) (πλάκα κάνω) και διευκρινιστικές υποσημειώσεις ή ακόμα καλύτερα με σκιτσάκια ώστε να γίνεται κατανοητός από εσένα και κανα δυό σαν εσένα... Ασε που όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου θα είναι ή ρατσιστής ή χιτλερίσκος ή οτιδήποτε άλλο χαρακτηρισμό χρησιμοποιείς... Και από που να σε πιάσει κανείς ? Αν δεν ρίξεις δίκιο στους παλαιστίνιους, είσαι φασίστας γιατί τότε είσαι σίγουρα με τους ισραηλινούς που είναι με τους αμερικάνους.... Αν δεν ρίξεις δίκιο στους σέρβους πού έσφαζαν τους μουσουλμάνους, πάλι είσαι φασίστας γιατί τότε σίγουρα είσαι με τους βόσνιους που είναι με τους αμερικάνους...

Μεγάλε μόνος σου παίζεις, στον κόσμο σου, με δικούς σου κανόνες, και πάλι στο τέλος κλαψουρίζεις γιά το αποτέλεσμα...

Τέλος πάντων...πέρασε μισή ωρίτσα γράφοντας αυτό το ποστ και δεν μπορώ να πώ ότι πέρασα ωραία... Δυστυχώς είναι δύσκολο να μπώ στο μυαλό σου και να καταλάβω τον τρόπο που σκέπτεσαι και αντιδράς σκούζοντας...

Πάω γιά φαγητό και μετά σκέφτομαι να διαβάσω πάλι το βιβλίο του Λεωνίδα Χρηστάκη "Η δυστυχία του να είσαι &@%άκας"

Σχεδόν όλοι οι Δυτικοί έχουν φύγει απο τον Λίβανο.Ηταν ο μοναδικός όρος συμφωνα με διεθνείς αναλυτές που εθεσε ο Μπους στον Ισραηλινό πρωθυπουργό για να επιτραπεί η εισβολή ,με χερσαίες πλέον δυνάμεις στήν περιοχή.Η μεχρι τωρα σταση του Ισραήλ δειχνει οτι στοχος δεν ειναι μονον η Χεζμπολάχ.Καταστρέφει τις υποδομές τής χώρας με χειρουργικούς βομβαρδισμούς,και βομβαρδίζει μονάδες του Λιβανέζικου στρατου.Αυτά δειχνουν οτι στοχος ειναι η μαζική χερσαία εισβολή.Χτές εφυγε και ο τελευταίος αμερικανός πολίτης απο τον Λιβανο.Χτές άρχισε η επιστράτευση εφέδρων στο Ισραήλ.Απο σημερα οι εχθροί του ανθρώπου μπορούν να εξαπολύσουν χωρίς κανεναν φραγμό ολη την φονική δυναμη πυρός που διαθέτουν.
Η ωμή δηλωση του ισραηλινού πρεσβευτή στον Ο.Η.Ε,ειναι η κάτωθι..´Οταν πραγματοποιείς εγχείρηση για να αφαιρέσεις καρκίνωμα,δεν σταματάς στην μέση,δεν ξαναράβεις τον ασθενή και δεν τον αφήνεις να ζησει με τον καρκίνο του.Κανεις οτι χρειάζεται για να ξεριζώσεις ολο τον καρκίνο´.Για τους μεγαλύτερους η δηλωση θυμίζει αντιστοιχες δηλώσεις δικτατόρων,οπως του Πινοτσέτ,του Παπαδοπουλου τής χουντας,και άλλων πολλων.
Ετσι μπαινουν οι Ισραηλινοί στον Νοτιο Λιβανο,αρχιζουν τις εκκαθαρίσεις και μετά φτανει η Κοντολίζα.Και τοτε πανε σε ζωνη συγκυριαρχίας τού Νοτιου Λιβάνου ,Ισραήλ,τμηματος της φιλοδυτικής κυβερνησης της βηρυττού,και φυσικά της πολυεθνικής δυναμης που θα σκασει μύτη....Και ολοι θα καθονται στην κατεστραμμενη περιοχή.
Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στο σενάριο.Θα αναπτύξει η χεζμπολάχ ανταρτικο???Θα αντισταθεί και ποσο ο λιβανέζικος στρατός???Tι πιθανότητες ανάφλεξης υπάρχουν σε χωρες με κυβερνησεις μαριονεττες οπως στην Αιγυπτο,Σαουδική Αραβία και Ιορδανία??Oπως και ναχει η κατάσταση γινεται όλο και πιό εκρηκτική,και το κυριως δραμα αρχίζει απο εδώ και εμπρός....

Σπύρος Σούρλας said:
Ετσι μπαινουν οι Ισραηλινοί στον Νοτιο Λιβανο,αρχιζουν τις εκκαθαρίσεις και μετά φτανει η Κοντολίζα.Και τοτε πανε σε ζωνη συγκυριαρχίας τού Νοτιου Λιβάνου ,Ισραήλ,τμηματος της φιλοδυτικής κυβερνησης της βηρυττού,και φυσικά της πολυεθνικής δυναμης που θα σκασει μύτη....Και ολοι θα καθονται στην κατεστραμμενη περιοχή.
Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στο σενάριο.Θα αναπτύξει η χεζμπολάχ ανταρτικο???Θα αντισταθεί και ποσο ο λιβανέζικος στρατός???Tι πιθανότητες ανάφλεξης υπάρχουν σε χωρες με κυβερνησεις μαριονεττες οπως στην Αιγυπτο,Σαουδική Αραβία και Ιορδανία??Oπως και ναχει η κατάσταση γινεται όλο και πιό εκρηκτική,και το κυριως δραμα αρχίζει απο εδώ και εμπρός....

Μη μας λές το τέλος του έργου ρε φίλε, τώρα αρχίζει... Ποιός θα κάτσει να δει τωρα τον αγώνα αφού μας είπες το τελικό σκόρ ?
Εγώ αντίθετα λέω ότι τα προκάλεσαν όλα οι αραβες για να βγάλουν τους παλαιστίνιους από τον σβέρκο τους που τους φρενάρουν στην εξωτερική τους πολιτική.Θα εξαφανιστούν έτσι οι Παλαιστίνιοι και αυτοί θα μπορούν να κάνουν όσες συμφωνίες θέλουν με τους αμερικάνους. Γι'αυτό και ο λιβανικός στρατός κάνει ακόμα την πάπια... Οι δε Σύριοι παίζουν πρέφα με τους Ιρανούς. Η βόρεια αφρική κάνει τα μπάνια της στη μεσόγειο που να τρέχει τώρα... Η Σαουδαραβική χερσόνησος έχει πολλούς τουρίστες τελευταία και οι δουλειές πάνε καλά. Οι Αφγανοιρακινοί είναι στην εντατική, οι πακιστανοί στέλνουν φιλάκια στους Ινδούς και η νοτιοανατολική ασία τσακώνεται με κάτι τσουνάμια... Αλοίμονο στους φουκαράδες τους παλαιστίνιους...μιά ζωή προδομένοι... Ε θα σκάσει μετά μύτη και ο Πούτιν και θα καταθέσει σχέδιο ομαλοποίησης που θα γίνει δεκτό από τον Μπούς έτσι ωστε να κλείσουν το εργοστάσιο με τις φωτοβολίδες οι Ιρανοί, να ανοίξουν οι πετρελαιαγωγοί του και να ζήσουμε όλοι καλά και οι αμερικάνοι καλύτερα...

Ο φοβος φυλάει τά έρμα τελικά.Το προβλημα ειναι ,αν ειναι ο ροναλντινιο,ο πιθηκινιο και οχι η εκφραση,που προσβαλλει οποιαδηποτε ανθρωπινη ύπαρξη,μαυρη,λευκη ή κιτρινη...Και μετα οι προσπαθειες δικαιολογιας του στυλ´παιζει σαν πιθηκος,παιζει σαν λιονταρι´.Στο συγκεκριμενο thread περι παλαιστίνης οποιος εχει ματια βλεπει .Αρκει να δει την σειρά τών post δηλαδή για να συμπεράνει απο που ξεκινανε χαρακτηρισμοί περι γκαιμπελίσκων ,επικινδυνων κ.λ.π.Στο avforum,ανεξαρτητως πεποιθησεων,κ.λ.π,κ.λ.π.,ενα μονο μελος εξυβριζε αδυναμες κοινωνικές ομάδες,ψυχικά πάσχοντες ,τοξικομανείς ,πασχοντες απο aids,κ.λ.π,κ.λ.π.Η λεξη λοβοτομή ηταν στην ημερησία διάταξη,με χιούμορ ασφαλώς.Η επιθεση εναντιον τού Ιωάννου με ανοικειους χαρακτηρισμούς που μειωναν την προσωπικότητα του δεν εγινε ποτέ.Διαρκείς προσωπικές επιθέσεις για την ιδιοτητα μου και την προσωπικοτητα μου και τις αποψεις μου δεν εγιναν ποτέ.Οι επιθεσεις για´επαναστατες του καναπέ´,´ανθρωπους που δεν εχουν βγει ποτέ στην ζωή´,για την επαγγελματικη ιδιότητα δεν εγιναν ποτέ.Παντα οι άλλοι εσκουζαν και αυτός εμφανιζόταν σαν ιεροεξεταστής να βαλει τάξη.Παντα με χιούμορ κατα δήλωσιν του και παντα γενικά,ποτέ προσωπικά.Μονο που τεραστια κειμενα απυθυνονταν προς συγκεκριμένα ατομα μονίμως,και μάλιστα ακολουθώντας το κατά post.
Tελος οντως το βιβλίο του Χρηστακη ειναι πολύ χρησιμο για οποιον το διαβαζει,ειδικά δε αν καθρεφτίζεται σε αυτό.
Αληθεια μήπως υπάρχει καμιά τριμελής επιτροπή αποτελουμενη απο το ιδιο ατομο για να επανεξετάσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων 1978-1984,για να απονείμει ή να αφαιρέσει τίτλους σπουδών??Οταν καποιος πιάνεται στο δοκανο των ιδιων των γραπτων του ,δυστυχώς μετά θα πρεπει να αποδείξει οτι η ´Γη δεν ειναι στρογγυλή´.Προσπαθω να θυμηθώ ποιοι και σε ποιές εποχές επέμεναν σε αυτη την αποψη.

Τελικά αυτοί οι παλιοάραβες ειναι πολύ πονηροί ρε φίλε.Ειναι και ´νωχελικοί´σαν λαοί οπότε μπορεί να βαζουν διαρκώς αυτογκόλ.
Παω τωρα να διαβασω το καινούριο βιβλίο του Ζακ Ροσφόρ με τίτλο´Πως να αναλαμβάνετε την ευθύνη τών γραφομένων σας,και να μην κρυβεστε πίσω απο το δάκτυλό σας´.Ουφ ,κουράστηκα να το μεταφράσω απο τα γαλλικά(νομίζω ότι δεν αφαιρεθηκε αυτό το πτυχίο ακομα ,οποτε δυναμαι.)