Φυσικα και υπαρχει κυκλωμα χωρις θωρακιση.Δυο ιδιοι αγωγοι , ενας για + και ενας για - και εχεις κυκλωμα.
Τα καλωδια ηχειων ειναι θωρακισμενα ?Δεν ειναι ολα τα καλωδια ομοαξωνικα ιντερκοννεκτ !!!!!
Ας μη μας συγχιζει η περιπτωση ενος line interconnect που εκτος απο coaxial μπορει να ειναι απλα δυο αθωρακιστοι αγωγοι.Ενα τετοιο αθωρακιστο ιντερκοννεκτ, σπανια εως ποτε δεν εχει θορυβους.
Παρτε ενα απλο καλωδιο ηχειων.Για να δεις/ακουσεις αν η κατευθυντικοτητα του απο τη μια η την αλλη εχει ακουστες διαφορες, απλα το γυρνας και ακους.
Στην περιπτωση καλωδιου balanced που θα τερματιστει με rca , η θωρακιση θα συνδεθει μονο στη μια πλευρα.Αυτο οντως σημαινει οτι οι δυο ομοιοι αγωγοι του καλωδιου,παυουν να ειναι ομοιοι οποτε δεν εχει νοημα να ψαξει καποιος για διαφορες στην κατευθυντικοτητα,διοτι το πιο πιθανο ειναι οτι θα υπαρχουν λογω θεσης της θωρακισης.
Με το αθωρακιστο καλωδιο με ομοιους αγωγους, η οποια δηποτε διαφορα ακουστει,θα ωφειλεται αποκλειστικα στην κατευθυντικοτητα και μονον.
Γι αυτο λεω οτι το πειραμα/δοκιμη, οπως θελετε πεστε το, μονον με αθωρακιστους αγωγους εχει βαση και λογικη να γινει.
Δεν ειναι αυτο που λες.Κοιταξε το ξανα.
Επιμενεις ακομη για το οτι δεν υπαρχει κυκλωμα με θωρακιση στο ενα ακρο , αμεσως πριν λες "φυσικα μπορει και να υπαρχει κυκλωμα με δυο αγωγους......."
Το νημα ασχολειται με την κατευθυντικοτητα αγωγων.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να πειραματιστεις αν το καλωδιο σου ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο δυο ΑΠΟΛΥΤΑ ιδιους αθωρακιστους αγωγους.
Δοκιμη για κατευθυντικοτητα θελουμε να κανουμε,οχι να βρουμε το πιο αθορυβο καλωδιο.Και οταν αποφασισουμε αν ακουμε η οχι διαφορες λογω κατευθυντικοτητας, αν θελεις, βαζεις και τριπλη θωρακιση.Δεν απαγορευεται.
Εσύ μιλάς για 2 αγωγούς με ξεχωριστή θωράκιση ενωμένη στο ένα η στα δύο άκρα ανάλογα. Όμως σε κανένα σημείο δεν το διευκρίνισες.
Τι εννοείς? Τα είχα κι εγώ αυτά παλιά στα ηχεία μου...
Κι όταν κάνει συγκρίσεις με τους φιρματους τι διαπιστώνει. Εννοώ ποιο είναι το υπερθετικό του Εξαιρετικά? Ίσως βέβαια εννοείς "χειρότερα.. Ή έστω τουλάχιστον ίδια, άρα δεν αξίζει να δώσει κάνεις περισσότερα χρήματα....
Είναι απολύτως προσιτά, παίζουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και μπορεί να εχει ο καθένας μας ένα ζεύγος για να κάνει συγκρισεις με τους "φιρματους":smile:
Που λεω αυτο το πραγμα ???
![]()
Μη τρελαθούμε κιόλας έτσι?
Κανένα μηχάνημα δεν πρόκειται να παίξει αν ένας από τους δύο αγωγούς είναι κομμένος η ξεκόλλητος είτε ο ένας ονομάζεται και θωράκιση η όχι.
Ήχο ο ενισχυτής δεν πρόκειται να βγάλει σωστά?
Επιμενεις ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Οταν κοπει ενας αγωγος εχουμε εναν. Εγω σου εγραψα 1000 φορες ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΜΟΙΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΛΕΟΣ .
Μονος σου τα λες και μονος σου ΔΕΝ τα καταλαβαινεις. Δεν μπορω να σε βοηθησω.
Οταν λεω ΔΥΟ ομοιους αγωγους εννοω ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΥΚΛΩΜΑ.
Οι δυο ομοιοι αγωγοι ΔΕΝ χρειαζονται θωρακιση για να κλεισουν κυκλωμα.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.....:grandpa:Κι όταν κάνει συγκρίσεις με τους φιρματους τι διαπιστώνει. Εννοώ ποιο είναι το υπερθετικό του Εξαιρετικά? Ίσως βέβαια εννοείς "χειρότερα.. Ή έστω τουλάχιστον ίδια, άρα δεν αξίζει να δώσει κάνεις περισσότερα χρήματα...
Λοιπόν αγαπητέ όπως σου είπα "τα ειχα"... Τώρα έχω κάποια άλλα στα ίδια χρήματα που τα έκαναν να φαίνονται απλά συμπαθητικά...
...
Είναι γνωστό πως τα καλώδια οξύνουν τα πνεύματα....
ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΑ.Εσύ επιμένεις και δεν απαντάς και εσύ μιλάς για ξεκόλλητες θωρακίσεις εδώ και 13 χρόνια!!!!!!!!!!!
Και όταν σου είπα ότι μάλλον εννοείς καλώδιο με 2 αγωγούς + θωράκισή από μπλεντάζ αντιδράς και με ρωτάς που λες εσύ αυτό το πράγμα!!
Εσύ έλεος ρε φίλε!!!
Και αυτοι, και η Gotham ,canare και φανταζομαι κι αλλοι.Μιλάς με γρίφους γέροντα.....:grandpa:
Ε πες τα ντε ...με το τσιγγέλι θα στα βγάζουμε ή πρέπει να σε :smash: αλύπητα
Τώρα τελευταία μου έχουν αναφέρει ,ότι εξαιρετικά είναι και σε ανθρώπινες τιμές είναι και τα van damme.
Χεχε (γερικο είναι το μάτι σου).. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω έτσι "αέρα"... Έκανα τόση έρευνα, αγορές και δοκιμές... Ο AUDIOLYTIC κάπου λέει κάτι για σημεία κομβικά στην κατασκευή αλλά δεν λέει ποια...Μιλάς με γρίφους γέροντα.....:grandpa:
Ε πες τα ντε ...με το τσιγγέλι θα στα βγάζουμε ή πρέπει να σε :smash: αλύπητα
Τώρα τελευταία μου έχουν αναφέρει ,ότι εξαιρετικά είναι και σε ανθρώπινες τιμές είναι και τα van damme.
Χεχε (γερικο είναι το μάτι σου).. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω έτσι "αέρα"... Έκανα τόση έρευνα, αγορές και δοκιμές... Ο AUDIOLYTIC κάπου λέει κάτι για σημεία κομβικά στην κατασκευή αλλά δεν λέει ποια...
Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι πάχους 5 χιλιοστών ο αγωγός και είναι κάπως άκαμπτα (σχετικά)... Έχουν ατελείωτη έκταση, απυθμενα και ακαριαία χαμηλά, ανάλυση, φως
ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΑ.
Δεν ειπα για ξεκολλητες θωρακισεις. Ειπα για δυο ιδιους αγωγους, εναν για + και εναν για - χωρις καθολου θωρακιση.
Και οχι για 13 χρονια, αλλα κοντα 40 τωρα.
Δεν θα σου απαντησω ξανα.
Όταν εγώ λέω αυτόΚατευθυντικότητα υπάρχει και είναι ακουστή αλλά υπάρχει νόημα μόνο αν στο καλώδιο η θωράκιση είναι κολλημένη και στις δύο άκρες του καλωδίου και δεν υπάρχουν παθητικά υλικά ενδιάμεσα του που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του σήματος τα οποία σε τέτοια περίπτωση ξεφεύγουν και πρέπει θεωρούνται Τρικ.
Και μου απαντάς μετα με αυτόΗ πουθενα. Το "πειραμα" γινεται χωρις θωρακιση.Αυτη κατα βουληση/αναγκη μπαινει μετα . Ενα βημα καθε φορα , βοηθα στην εξαγωγη ασφαλεστερων συμπερασματων.
Εσύ μιλάς για 2 αγωγούς με ξεχωριστή θωράκιση ενωμένη στο ένα η στα δύο άκρα ανάλογα. Όμως σε κανένα σημείο δεν το διευκρίνισες.
Αέρα πατέρα λέμεεεε.Χεχε (γερικο είναι το μάτι σου).. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω έτσι "αέρα"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.