Καθαρές Παραλίες

κακά τα ψεματα....... αν οχι 4χ4, καποιο δυνατό αμαξι και με πολυ χαμηλη ταχυτητα χρειαζετε.... Θυμαμαι πριν χρόνια ειχα παει σε μια παραλια στην Ευβοια με θαλασσα Αιγαίο πελαγος (τωρα δεν θυμάμαι να παω...) παρα πολυ κακός ο δρομος, αλλά θαλασσα.....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ δεν σου εκανε αισθηση να φυγεις........
Τέτοιες παραλίες άμα ξέρουμε ας τις αναφέρουμε αναλυτικά…..

Αρτεμιδα παρακαλω ,ακου Λουτσα :)

Εδω ειναι παντα καθαρα (λογω Ευβοικου πανω-κατω τα νερα) ,ιδανικα για μικρα παιδια (αρκετα ρηχα νερα μετα τα 50μ βαδισμα αρχιζει το βαθος να αυξανει) ,μαγαζια για ολα τα γουστα και ολοες τις ηλικιες .

Για δωσε ρεσυ Budda καμμια συντεταγμενη κ πως να παμε εκει γιατι ο συναδελφος τα κανε μανταρα...... Πηγε πρωτο μπανιο τη κυριακη κ εγινε καρβουνο. Ηρθες χθες γραφειο αλλα εφυγε λογω ζεστης χαχαχαχαχαααα οποτε τρεχα βγαλε ακρη!!! :BDGBGDB55:

Αυτό πάντως που περπατάς περπατάς περπατάς για να βαθύνει και να κολυμπήσεις είναι λίγο ενοχλητικό.

Ειδικα μολις μαθει κανεις τι σκουλικια ζουν ακριβως εκει που πατανε :D

Ειδικα μολις μαθει κανεις τι σκουλικια ζουν ακριβως εκει που πατανε :D
εξαιρετικο δολωμα!αμμοσκουλικο,μανα,φαραω,μαυρο θηκαρισιο,μουρμουροσκουλικο,μονοδολι.....Παραλια με σκουλικια στην αμμο παει να πει πεντακαθαρα νερα και πλουσιο οικοσυστημα!!

+ φυκια επισης, και μπολικη χλωριδα στα βραχια ;-)

Κάποια κοντινή σου μου θυμίζει, σχεδόν κάτω από εσένα.... και δεν έχω καθόλου φέτος !!!

Εγω εχω κανει ενα ολοκληρο μπανιο φετος, μια Παρασκευη απογευμα, στο καπακι που γυρισα απο κουρασαο....

Re: Απάντηση: Καθαρές Παραλίες

κακά τα ψεματα....... αν οχι 4χ4, καποιο δυνατό αμαξι και με πολυ χαμηλη ταχυτητα χρειαζετε.... Θυμαμαι πριν χρόνια ειχα παει σε μια παραλια στην Ευβοια με θαλασσα Αιγαίο πελαγος (τωρα δεν θυμάμαι να παω...) παρα πολυ κακός ο δρομος, αλλά θαλασσα.....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ δεν σου εκανε αισθηση να φυγεις........
Τέτοιες παραλίες άμα ξέρουμε ας τις αναφέρουμε αναλυτικά…..

πρέπει να είναι ο Κάλαμος Ευβοίας ή η όμορη του από βόρεια ...

Δίπλα στον Κάλαμο,είναι η Κορασίδα...πιο κακοτράχαλος δρόμος είναι νομίζω των Αγίων Αποστόλων που πας από Πετριές...πολύ ωραίες παραλίες αλλά να μην φυσάει γιατί μπορεί να βρεθείς στο ....Σούνιο.

Δίπλα στον Κάλαμο,είναι η Κορασίδα...πιο κακοτράχαλος δρόμος είναι νομίζω των Αγίων Αποστόλων που πας από Πετριές...πολύ ωραίες παραλίες αλλά να μην φυσάει γιατί μπορεί να βρεθείς στο ....Σούνιο.

Μια φορά έχω πάει σε αυτή την μεριά για μπάνιο (χωματόδρομοι από τις Πετριές)... και φύσαγε όπως λες. Είναι τέτοιο το μέρος που λίγο αέρα να σηκώσει δεν σε αφήνει να κάτσεις όρθιος στους 30 πόντους νερό.. Σαν παραλία όμως είναι πολύ καλή.

Last edited:
2ibfhbo.jpg

Δεν σας λέω.!

Χωρίς πλάκα,γι' αυτό το πήρα (δεν μπορώ κόσμο στην παραλία) και έχω εξερευνήσει δεκάδες παραλίες που πλέον είναι στα τοπ του χάρτη μου.

Κάλαμος Ευβοίας, και Κορασίδα, πολύ όμορες παραλίες μα…..υπερβολικά πολύς κόσμος ιδικά Σαββάτο γίνεται χαμός!!!!! Πετριές και Άγιοι Απόστολοι καλές αλλά όχι και τίποτα το μαγευτικό…… Αναζητώ κάποιες παραλίες με μικρούς κολπίσκους με ελάχιστο κόσμο και εντάξει το καταλαβαίνω, «κακό» δρόμο, όμως παραλίες που σε κάνουν να μη ξεκολλάς….. και ειδικά όταν έχεις και «παρέα» (μιλώ για θηλυκού γένους…..και έχοντας κάποιο πρόχειρο φαγητό κοντά σου τότε φεύγεις αργά το βράδυ….. άσχετα να μπορείς και το βράδυ (έχοντας φροντίσει να φέρεις κανένα λουκάνικο ή μπριζόλα) να ανάψεις φωτιά με προσοχή βέβαια και ….κάνεις ένα υπέροχο βραδινό απλό δείπνο…..
Υπάρχουν τέτοιες παραλίες;;;;;;;