Καθαρές Παραλίες

Αν βρεις τέτοια παραλία σε μια λογική απόσταση από Αθήνα και χωρίς κόσμο...στείλε μου pm να πηγαίνουμε εναλλάξ τα Σ/Κ ....:ernaehrung004:

Εσείς μπορεί να έχετε τζιπάκια αλλά με αυτό που έχω εγώ νομίζω ότι πάω σε περισσότερες παραλίες !! -bye-

rib.jpg

Επειδή σε συμπαθώ έλα να σου κάνω κονε.....

Με αυτό το σκαφάκι λοιπόν σε 20 λεπτά από τη Ραφήνα μπορείς να πας εδώ.

Που φυσικά είναι όλο βράχια γύρο γύορ, οπότε είσαι prive.....

..... και είναι και πεντακάθαρα γιατί είναι σε νησί !!

Καλά το ξεκίνησες..... και το συνεχίζεις ακόμη καλύτερα...... :p

Μόλις κατέβω Ραφήνα σου ρίχνω τηλέφωνο.

Αφού σου αρέσει τόσο πολύ δες το και από άλλη οπτική γωνία...... το σκάφος έτσι......!!

Ποιο σκάφος; :flipout:

Πέρα από την πλάκα. Να σαι καλά να το χαίρεσαι και καλές θάλασσες να έχεις μια ζωή!! Άρχοντας!

Re: Απάντηση: Καθαρές Παραλίες

Το σύμπλεγμα που σας είπα είναι αυτό δίπλα στο Μαρμάρι.

MAP.jpg

Απέχει από τη Ραφήνα περίπου 14 ναυτικά μίλια. Το σκαφάκι μου μπορεί και πιάνει ταχύτητα ταξιδίου περίπου 30 κόμβους. Δηλαδή διανύει 35 - 38 ναυτικά μίλια την ώρα. Άρα καλύπτει την απόσταση σε 20 - 25 λεπτά, αναλόγως τον κυματισμό.

Ταχύτητα ταξιδίου εννοώ την εξωλέμβια να δουλεύει λίγο παραπάνω από τις στροφές που ανοίγει το v-tech (περίπου 4500) όπου είναι και η ποιο οικονομική (1,5 λίτρο / ναυτικό μίλι).

Η προηγούμενη παραλία (αυτή με τα κοφτά βράχια) βρίσκεται στην κόκκινη κουκίδα του χάρτη. Τα συγκεκριμένα νησάκια είναι ακατοίκητα και δεν διαθέτουν ούτε λιμάνι. Άρα το πλοίο της γραμμής δεν μπορεί να δέσει. Οπότε ο μοναδικός τρόπος να τα επισκεφτείς είναι μόνο με σκάφος. Φυσικά για να βρεθείς στον συγκεκριμένο κολπίσκο συμφέρει να περάσεις μέσα από τον δίαυλο, ο οποίος είναι μαγευτικός (θα ακολουθήσουν photos), παρά να περάσεις βόρεια τη Μεγαλόνησο.

map2.jpg