kathrein how to

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: kathrein how to

Φανταζομαι, οτι εκτος απο το οτι οι υποτιτλοι εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με την ταινια, ειναι σε Utf-8 (που αναγνωριζει το enigma2) και οχι ansi ...
Σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει κάποια ιδιαιτερότητα με την κωδικοποιήση των υπότιτλων και δοκίμασα και άλλες κωδικοποιήσεις,θα το κοιτάξω ξανά αφού μου λέτε ποια αναγνωρίζει .
Ευχαριστώ kyrliot!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: kathrein how to

Σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει κάποια ιδιαιτερότητα με την κωδικοποιήση των υπότιτλων και δοκίμασα και άλλες κωδικοποιήσεις,θα το κοιτάξω ξανά αφού μου λέτε ποια αναγνωρίζει .
Ευχαριστώ kyrliot!

Κωνσταντίνε, πρέπει να κοιτάξεις ποιά γραμματοσειρά χρησιμοποιεί το Skin, δηλαδή εάν είναι καποια που να εμπεριέχει ελληνικούς χαρακτήρες,
π.χ. στο δικό μου Skin (concinnity), αντικατέστησα την Ae_AIMateen.ttf με την Verdana.ttf στο αρχείο skin.xml δηλόνωντας αυτήν ως Replacement.

Οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν ακριβός την ίδια ονομασία με την ταινία και τους επιλέγεις πατώντας το κουμπί Text.

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο.

Το είχα λύσει το θέμα με τους υπότιτλους.
Τους είχα φυσικά ίδια ονομασία με την ταινία.
Χρειάζεται όμως να πατήσεις ένα κουμπί και να τους φορτώσεις στην ταινία.
Εγώ νόμιζα ότι τους φορτώνει αυτόματα.

Ακόμα στο image Nibiru δεν μπορεσα να βρω τα αρχεία avi ,mkv για να κάνω αναπαραγωγή.
Αντίθετα με άλλο image τα βρήκα στο στικάκι που τα είχα και έκανα αναπαραγωγή με τους υπότιτλους κανονικά.

Έχω το εξής πρόβλημα τώρα τελευταία:Κάνω εγκατάσταση το BA με το UFS910 MultiPart installer,ενώ όλα γίνονται κανονικά μόλις πάω να συνδεθώ να κατεβάσω plugin δεν μπορεί να συνδεθεί ο kathrein.
Μου βγάζει πρόβλημα στην σύνδεση νετ.

Δοκίμασα όλα τα image ,ξαναέκανα εγκατάσταση το BA,έλεγξα καλώδια δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη τελικά τι φταίει.