kathrein how to

καλησπερα και παλι.

εναν οδηγο για να περασω το enigma στον kathrein δεν εχει καποιος να με βοηθηση?

Κατεβασε το aff recovery tool απο εκει κανεις τα παντα πολυ ευκολα,συνδεσε το δεκτη με ethernet και με serial πηγαινε στο e2flash και σε 15 λεπτα περιπου εχεις ε2 στη μνημη.......καλη επιτυχια

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση αλλα τα κανω αυτα και βγαζει error στα settings

ping to server ip failed μου λεει

τι κανω?

Προσωπικά είμαι υπέρ του της χρήσης Barry Allen.
Δοκιμάζεις Ε2 η Neutrino και ότι και να συμβεί η να πάει στραβά ο δέκτης σου δουλευει.
Για το σειριακό καλώδιο έχεις υπ´όψιν σου ότι πρέπει να είναι Null Modem.
Επίσης στις ρυθμίσεις της IP θελει και τα μηδενικα. Δηλ. 192.161.001.100.

Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια στη επιλογη image. Mε ενδιαφερει η απροσκοπτη λειτουργια PVR καθως και το... ψψψαμ (ή καποιο συμβατο, π.χ. incubus). Τι λογισμικο να φορτωσω, ΑΑF, E2, Neutrino ή κατι αλλο; ευχαριστω

Re: Απάντηση: kathrein how to

Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια στη επιλογη image. Mε ενδιαφερει η απροσκοπτη λειτουργια PVR καθως και το... ψψψαμ (ή καποιο συμβατο, π.χ. incubus). Τι λογισμικο να φορτωσω, ΑΑF, E2, Neutrino ή κατι αλλο; ευχαριστω

enigma2 incubuscam

Τελικα υπαρχει καποιο σταθερο firmware για αυτο το δεκτη; και εννοω καποιο που να μην τρωει διαρκως κολληματα, καποιο που να κραταει πανω απο 24 ωρες χωρις κολλημα.

Τελικα υπαρχει καποιο σταθερο firmware για αυτο το δεκτη; και εννοω καποιο που να μην τρωει διαρκως κολληματα, καποιο που να κραταει πανω απο 24 ωρες χωρις κολλημα.

ναι ι παρκει μαι τιν τελευταία imag της AAF και την τελευταία imag PTK μαι emu incubuscam και oscam δουλεύει κόρης προβλήματα, κόρης κωλύματα

το msn μου τον έχεις

Τι κανω λαθος; Εχω στη flash την εκδοση 1.06 με FTP & 2nd BL. Περναω με KCC στο στικακι (το οποιο ειναι συνδεδεμενο στο δεκτη) το Barry Allen και το baboot. Φορτωνω με το KCC στο στικακι το Black & το Devil's Image, αλλα ο δεκτης αρνειται να το ξεκινησει και μενει κολλημενος στην οθονη με το... παλικαρι με τα κοκκινα! Αντιθετως, αν επιλεξω Flash στο αρχικο μενου ξεκιναει κανονικα. Τι κανω στραβα;

Τι κανω λαθος; Εχω στη flash την εκδοση 1.06 με FTP & 2nd BL. Περναω με KCC στο στικακι (το οποιο ειναι συνδεδεμενο στο δεκτη) το Barry Allen και το baboot. Φορτωνω με το KCC στο στικακι το Black & το Devil's Image, αλλα ο δεκτης αρνειται να το ξεκινησει και μενει κολλημενος στην οθονη με το... παλικαρι με τα κοκκινα! Αντιθετως, αν επιλεξω Flash στο αρχικο μενου ξεκιναει κανονικα. Τι κανω στραβα;

κανε φορματ τιν usb μαι CreateMini_1.4 και πρεπι να δουλεύει κανονικά ,κανε ινσταλλ πάλι τον barryallen και ίσε οκ

Είπα να δοκιμάσω και γώ ΒΑ και Ε2 στον kathrein.
Μπόρεσα να εγκαταστήσω κάποια images, δεν μπόρεσα ακόμα με το DreamBoxEdit να στείλω λίστες καναλιών στο δέκτη.
Μου έπαιξε ο UFS 910 από στικάκι avi και mkv δεν εμφανίζει όμως τους υπότιτλους.
Δεν τους παίζει ή χρειάζεται κάτι άλλο;

Τα cam πως τα βάζουμε στον δέκτη ,τα στέλνουμε σε κάποιο φάκελο;

Είπα να δοκιμάσω και γώ ΒΑ και Ε2 στον kathrein.
Μπόρεσα να εγκαταστήσω κάποια images, δεν μπόρεσα ακόμα με το DreamBoxEdit να στείλω λίστες καναλιών στο δέκτη.
Μου έπαιξε ο UFS 910 από στικάκι avi και mkv δεν εμφανίζει όμως τους υπότιτλους.
Δεν τους παίζει ή χρειάζεται κάτι άλλο;

Τα cam πως τα βάζουμε στον δέκτη ,τα στέλνουμε σε κάποιο φάκελο;

τα σετινγσ τα στελνισ με enigma edit για τουσ υπότιτλους μπενισ στο μενού αποχή κανίς download για τα emu πατάς menu plugins με τον πράσινο κουμπί dowload plugins εδώ έχεις ότι θες

Πράγματι με το enigma edit έστειλα τα setting στον δέκτη,thanks Kristos .
Mε τους υπότιτλους δεν κατάλαβα τι γίνεται.

για τους υπότιτλους πατάς menu-plugins εδω έχεις υπότιτλους πατάς οκ και κανίς dowloand τουσ υπότιτλους μπες στης setings χαι βρες την γλωσα που θες

Απάντηση: Re: Απάντηση: kathrein how to

για τους υπότιτλους πατάς menu-plugins εδω έχεις υπότιτλους πατάς οκ και κανίς dowloand τουσ υπότιτλους μπες στης setings χαι βρες την γλωσα που θες
Φίλε Χρήστο ,αν κατάλαβα καλά μιλάς μα κατεβάσω κάποιον υπότιτλο για κάποια ταινία.
Εγώ λέω αν παίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε avi,mkv.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: kathrein how to

Φίλε Χρήστο ,αν κατάλαβα καλά μιλάς μα κατεβάσω κάποιον υπότιτλο για κάποια ταινία.
Εγώ λέω αν παίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε avi,mkv.
Φανταζομαι, οτι εκτος απο το οτι οι υποτιτλοι εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με την ταινια, ειναι σε Utf-8 (που αναγνωριζει το enigma2) και οχι ansi ...