Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια στη επιλογη image. Mε ενδιαφερει η απροσκοπτη λειτουργια PVR καθως και το... ψψψαμ (ή καποιο συμβατο, π.χ. incubus). Τι λογισμικο να φορτωσω, ΑΑF, E2, Neutrino ή κατι αλλο; ευχαριστω
Τελικα υπαρχει καποιο σταθερο firmware για αυτο το δεκτη; και εννοω καποιο που να μην τρωει διαρκως κολληματα, καποιο που να κραταει πανω απο 24 ωρες χωρις κολλημα.
Τι κανω λαθος; Εχω στη flash την εκδοση 1.06 με FTP & 2nd BL. Περναω με KCC στο στικακι (το οποιο ειναι συνδεδεμενο στο δεκτη) το Barry Allen και το baboot. Φορτωνω με το KCC στο στικακι το Black & το Devil's Image, αλλα ο δεκτης αρνειται να το ξεκινησει και μενει κολλημενος στην οθονη με το... παλικαρι με τα κοκκινα! Αντιθετως, αν επιλεξω Flash στο αρχικο μενου ξεκιναει κανονικα. Τι κανω στραβα;
Είπα να δοκιμάσω και γώ ΒΑ και Ε2 στον kathrein.
Μπόρεσα να εγκαταστήσω κάποια images, δεν μπόρεσα ακόμα με το DreamBoxEdit να στείλω λίστες καναλιών στο δέκτη.
Μου έπαιξε ο UFS 910 από στικάκι avi και mkv δεν εμφανίζει όμως τους υπότιτλους.
Δεν τους παίζει ή χρειάζεται κάτι άλλο;
Τα cam πως τα βάζουμε στον δέκτη ,τα στέλνουμε σε κάποιο φάκελο;
Πράγματι με το enigma edit έστειλα τα setting στον δέκτη,thanks Kristos .
Mε τους υπότιτλους δεν κατάλαβα τι γίνεται.
Φίλε Χρήστο ,αν κατάλαβα καλά μιλάς μα κατεβάσω κάποιον υπότιτλο για κάποια ταινία.για τους υπότιτλους πατάς menu-plugins εδω έχεις υπότιτλους πατάς οκ και κανίς dowloand τουσ υπότιτλους μπες στης setings χαι βρες την γλωσα που θες
Φανταζομαι, οτι εκτος απο το οτι οι υποτιτλοι εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με την ταινια, ειναι σε Utf-8 (που αναγνωριζει το enigma2) και οχι ansi ...Φίλε Χρήστο ,αν κατάλαβα καλά μιλάς μα κατεβάσω κάποιον υπότιτλο για κάποια ταινία.
Εγώ λέω αν παίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε avi,mkv.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.