kathrein how to

Gia tin eikona sta kanalia milame oti einai xeiroteri H' gia to menu ?

Στα κανάλια. Το μενού αλλάζει με skin και υπάρχουν διάφορα skins, ακόμη και HD skin που είναι πολύ όμορφα, πολύ καλύτερα από το επίσημο 1.06.

Η εικόνα στα κανάλια είναι πολύ χειρότερη από το επίσημο image 1.06 και το AAF2.0e, και στα SD και στα HD κανάλια.

Καλησπερα παιδια και καλη ανασταση να εχουμε..
Εχω ενα μικρο προβληματακι.
Κατ αρχην εξηγω την κατασταση..
Στην φλας του δεκτη εχω το μαμα 1.06, και εχω ενα στικακι με ΒΑ 5.3.7 επανω, χωρισμενο σε partitions. Στο ΒΑ εχω το AAF 2.0e, στο 2ο partition το sussex revolutions,στο 3ο το Black pear.
Ομως απο το KCC (exω to 3,2) στο μενου του ΒΑ επανω αριστερα που εχει τις λεπτομερειες μου βγαζει
2nd Bootloader: Not supported by kernel.
Κ βεβαια το ιδιο μου βγαζει και οταν παω να κανω εγκατασταση του 2nd Bootloader απ τα σετινγκς (εχω κλειστο τον δεκτη με ρολοϊ αναμενο οπως λεει το how to).

και ετσι δεν μπορω να ξεκινησω με Ε2!!!!!
ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς???
Φταιει το οτι εχω την 1.06 της καθρειν στην φλας??? Κ αν ναι μπορω με το γνησιο μενου 1.06 στην φλας να εχω 2nd Bootloader???
Καμια ιδεα???

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Last edited:
Καλημέρα και χρόνια πολλά

Νομίζω οτι υπάρχει ενα αρχειό με ονομα Kathrein 1.06 2Bootloader που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.
Το αρχείο αυτό το βρίσκεις στο Forum του Andy And Friends.

Καλό Πάσχα

Eυχαριστω πολυ φιλε Γιαννη. οντως τωρα τρεχω Εnigma. Αυριο θα αρχισω τα πειραματα. Να εισαι καλα

Μπράβο, Χαίρομαι που τα κατάφερες.
:a0210:
Εάν θέλεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου με το Black Pearl.

Xθες βράδυ αποφάσισα και εγώ επιτέλους να βάλω το B. Allen & Ε2 σε ένα USB-stick και από τα τρία που έχω, δεν μου αναγνώρισε κανένα.:furious3:

Οι εντυπωσεις που μου αφησαν τα 2 ενιγμα ειναι οτι το black pearl ειναι πλουσιοτερο απο το sussex. Εχει πραγματικα πολλα καλουδια επανω. Αυριο θα δοκιμασω και το media player K to dvd player και ολα τα σχετικα. Επισης και τα 2 μου φανηκαν σταθερα και χωρις κολληματα. Πρεπει να σεταρω καταλληλα και το Diseqc 1,1 για να μου αναγνωρισει και τα 8 lnb που εχω στο Τ-90 μου.
Ενα προβλημα εχω διαπιστωσει μονο. Και ειναι λιγο δυσκολο να το περιγραψω ακριβως. Η εικονα που λαμβανω ειναι σαν να αργει. Δηλαδη πηγαινει λιγο κοφτα, κ οχι ομαλα. Δεν ξερω τι φταιει. Θα προσπαθησω να το λυσω.

Σε γενικες γραμμες τα ενιγμα φαινονται πολλα υποσχομενα, και απο οτι βλεπω υπαρχει συνεχομενη εξελιξη. Γιατι η μαμα εταιρια μας εχει γραψει στα φρυδια της μου φαινεται.

Οσο για το usb stick Παρε kingston traveller mini usb για να το εχεις στον δεκτη με το καπακι κλειστο. Εμενα με εχει βολεψει πολυ και μου αρεσει που δεν ειναι αναγκη το καπακι να φαινεται ανοιχτο, και επισης δεν ειχε ποτε προβλημα με τα πειραματα μου:a0210:

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με το stick. Αύριο πάω κατ' ευθείαν να πάρω ένα.

Η άποψη σου για την μαμά εταιρεία με βρίσκει σύμφωνο. Είναι λυπηρό ένα τόσο καλό μηχάνημα να ΜΗΝ έχει την απαιτούμενη υποστήριξη από την μαμά του.

Χθες που έψαχνα για μια λύση στο πρόβλημα μου βρήκα και μια αναφορά, ότι όταν κατά την διάρκεια του φορμάρισματος του stick, δώσεις μεγαλύτερο μέγεθος cluster, μπορεί το stick να έχει και καλύτερη σταθερότητα αλλά το κυριότερο να αυξήσει την ταχύτητα του. Δεν ξέρω εάν αυτό ίσως έλυνε το πρόβλημα σου?

Το diseqc δεν είναι πρόβλημα για μένα μιας και έχω μόνο 4 lnb. Το ότι δεν είχα ασχοληθεί έως τώρα με άλλο image οφείλεται στο ότι διάβαζα για προβλήματα με τα CI, πράγμα που έχει λυθεί όπως διαβάζω με το Black Pearl.

Αν και μεχρι τωρα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει αυτο το προβλημα με την ταχυτητα της εικονας, θα παρω ενα στικακι με 4 gb, γιατι αυτο που εχω ειναι 1 gb και δειχνει σχεδον γεματο στα παρτισιονς που εχω το black pearl k to sussex.
Οποτε αν ειναι προβλημα που σχετιζεται με τον ελευθερο χωρο στα παρτισιονς θα λυθει. Αλλιως.... δεν εχω ιδεα!!!

Τελικά δεν έφταιγαν τα τρία στικάκια που είχα αλλά το κεφάλι μου, αφού τα φορμάρισα ξανά και δούλεψαν και τα τρία. Μάλλον τα είχα σε FAT καί οχι FAT32.

Σήμερα το βράδυ είδα και εντυπωσιάστηκα από το Black Pearl και αναρωτήθηκα γιατί δεν το είχα δοκιμάσει το Ε2 νωρίτερα (μετά θυμήθηκα, για τα CI που δεν λειτουργούσαν σωστά).

Πρόβλημα με την εικόνα δεν παρατήρησα κανένα.

Αύριο θέλω να συνδέσω και τον σκληρό και να πειραματιστώ και με το ITV HD.

Το Alphacrypt classic που έχω για την κάρτα της Nova δουλεύει κανονικά, με ελληνικό EPG κλπ.

Το Viaccess που έχω, όχι μόνο δεν το βλέπει αλλά όταν είναι μέσα στον δέκτη μαζί με το Alphacrypt, δεν μου εμφανίζει εικόνα και ήχο σε κανένα κανάλι. Διάβασα μάλιστα ότι το Swiss HD για να ανοίξει, θέλει κάποια ειδική ρύθμιση, αλλά μιας και τα δύο CI με το original FW δουλεύουν κανονικά και εφ όσον τρέχω το Ε2 με BA, είναι έυκολη η αλλαγή και έτσι δεν το ψάχνω.

Και αυτό επειδή ο λόγος που ασχολούμαι με το Black Pearl είναι για δοκιμή και για το ITV HD.

Γεγονός είναι ότι με έχει εντυποσιάσει το Ε2 τόσο πολύ, που μόλις λύσει το πρόβλημα αυτό, λέω αντίο στο original FW και θα το εγκαταστήσω μόνιμα.

Βρηκα σε γνωστο φορουμ του εξωτερικου μια διευθυνση μεσω της οποιας μπορουμε να κατεβασουμε ετοιμα settings για Ε2 μενου. Πιθανον να εχει αναφερθει ηδη σε καποιο αλλο ποστ ειδικα απο κατοχους DREAM (οπως βλεπω απο τα αναγραφομενα κατω...)αλλα δεν ειχε υποπεσει στην αντηληψη μου. Αν υπαρχει ηδη συγχωρεστε με.

This is online satellites.xml generator for your Dreambox (or any other similar Sat STB), where you can customize and download your own satellites.xml file, with the exact amount of satellites you need.

This is online satellites.xml generator for your Dreambox (or any other similar Sat STB), where you can customize and download your own satellites.xml file, with the exact amount of satellites you need.

Δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη ακομα..

http://satellites-xml.eu/?gen

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Ναι, όντως έχει ανοιχτεί θέμα για το εξαιρετικό αυτό site στην κατηγορία των Dreambox.

:BDBDG54:Κατεβασε το κcc 3,2 παρε ενα null cable καλωδιο συνδεσε το δεκτη και με το δυκτιο και με rs232. ανοιξε το kcc και πατα εκει που λεει εκτακτη αναγκη ........................ και ακολουθα τις οδηγιες ,σε 2,30 λεπτα εισαι ετοιμος.:operator:

Απάντηση: Re: kathrein how to

:BDBDG54:Κατεβασε το κcc 3,2 παρε ενα null cable καλωδιο συνδεσε το δεκτη και με το δυκτιο και με rs232. ανοιξε το kcc και πατα εκει που λεει εκτακτη αναγκη ........................ και ακολουθα τις οδηγιες ,σε 2,30 λεπτα εισαι ετοιμος.:operator:
τιποτα παλι κοκκινο λαμπακι.

Timed Out waiting for: STB7100-REF> |ufs910>

Application version: 3.2.0.0
Operating system: Microsoft Windows NT 5.1.2600 Service Pack 3
.NET version: 2.0.50727.3603

Callstack:
σε KCC.SerialConnection.WaitFor(String dataToWaitFor, String breakCharacter) στο d:\wintest\KCC\SerialConnection.cs:γραμμή 164
σε KCC.SerialConnection.SendAndWait(String message, String waitFor, String breakCharacter) στο d:\wintest\KCC\SerialConnection.cs:γραμμή 242
σε KCC.AdvForm.GetSerialResponseFromCommand(SerialConnection sc, String command) στο d:\wintest\KCC\AdvForm.cs:γραμμή 514
σε KCC.AdvForm.btnConnect_Click(Object sender, EventArgs e) στο d:\wintest\KCC\AdvForm.cs:γραμμή 476
σε System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
σε System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
σε System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
σε System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
σε System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
σε System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
σε System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
σε System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
σε System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
σε System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

Last log entries:
20100313 115455 MAIN: Load Windowlayout
20100313 115455 MAIN: Fill Settings
20100313 115455 MAIN: Load BaForm
20100313 115455 MAIN: Load FlashForm
20100313 115455 MAIN: Load SysInfoForm
20100313 115455 MAIN: Load FtpForm
20100313 115455 MAIN: Load TelnetForm
20100313 115455 MAIN: Load AdvForm
20100313 115455 MAIN: Initial Resize
20100313 115528 TELNET: Error in Connect: ������� ��� ���������� ��������, ������ � ������������ ����������� ��� ������������� �������� ���� ��� ��� ������� ��������, � � ������� ��� ���� ������������ �������, ������ � ������������ ��������� ����������� ��� ������� �� ������������ 192.168.1.100:23
20100313 115529 FTP: Open
20100313 115529 FTP: TCP Connect to 192.168.1.100:21
20100313 115550 FTP: Connection Error: ��� ����� ������ � �������� ��������� ��� �� ������� ��������� ��� ��������� ������� ��������� ����������� ��� ��� ������������� ����������.
�� System.Net.Sockets.NetworkStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size)
�� KCC.FtpConnection.ReadLines(NetworkStream stream) ��� d:\wintest\KCC\FtpConnection.cs:������ 923
�� KCC.FtpConnection.Read() ��� d:\wintest\KCC\FtpConnection.cs:������ 885
�� KCC.FtpConnection.Open(String remoteHost, Int32 remotePort, FtpMode mode) ��� d:\wintest\KCC\FtpConnection.cs:������ 151
20100313 115820 TELNET: Timed Out waiting for: [Hit any key to stop autoboot: ]
20100313 115820 TELNET: Send: [printenv]
20100313 120020 TELNET: Timed Out waiting for: [STB7100-REF> |ufs910> ]

Last edited:
Το πιο πιθανό αφού δεν έχεις σύνδεση, είναι να έχει χαλάσει το τροφοδοτικό (ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές), πράγμα που επιδιορθώνεται εύκολα. Άνοιξε τον δέκτη να δεις σε τι κατάσταση είναι οι πυκνωτές του τροφοδοτικού.

Μαλλον το εχεις κατευθειαν στην ethernet του pc σου? Η ΕΚΤΑΚΤΗ αναγκη σε εμενα δουλευει οταν ειναι το pc και ο δεκτης ειναι πανω στο ιδιο στο δυκτιο (εχω βαλει διπλα στο pc ενα switch ) και που στο καλο τα βλεπεις ολα αυτα ? εμενα βγαζει μονο ενα κανε ον το δεκτη ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ του κανω εναρξη και αρχιζει?