Kathrein UFS 910_πρώτη παρουσίαση

Απάντηση: Re: Νεα για KATHREIN UFS910

Η υποστήριξη για Kathrein προχωράει και είναι σε καλά επίπεδα, δεδομένου ότι οι dreambox έχουν ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν. Βέβαια, προχωράει αργά και είναι κυρίως στα Γερμανικά. Ευτυχώς που υπάρχει και το google translate!

Πάντως θα γράψω λίγα πράγματα για όσους ενδιαφέρονται στο sticky που υπάρχει για τον δέκτη.

Αν μπορουσαμε να ανεβασουμε αρχεια rar η' zip και μας ελεγε τι ακριβως ηθελε ο φιλος,υπαρχουν να τα ανεβαζαμε....

Re: Νεα για KATHREIN UFS910

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις! Αργησα να μπω λογω Σαββατοκυριακου...
Εκει που θα ηθελα βοηθεια ειναι π.χ. Ποιο image η enigma2 image χρησιμοποιειτε....Τι εχετε δοκιμασει...Ποια emu ( cam );Settings ,tools...Ποια καναλια HD βλεπετε...Οδηγιες στα Ελληνικα η Αγγλικα η Γαλλικα για φορτωμα εικονων - γερμανικα δεν ξερω...Και γενικα ο,τι νομιζετε οτι ειναι χρησιμο για εναν οχι πολυ εμπειρο χρηστη,αν και πολλα χρονια ειχα τον θρυλικο humax 5400...

Ο nikosGX δινει χρησιμες - φρεσκιες πληροφοριες στο sticky...Ευχαριστουμε!
Εχει κανεις φορτωσει AAF Sussex Reloaded E2; Σε τι; Flash Η BA...Οδηγιες;
Βλεπω οτι κυκλοφορησε FW1.07beta+ftp+camd kim...

Αυτή που λές κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδεςαλλά δεν είναι η είσημη από την μαμά Kathrein.

Για την επίσημη FW 1.07 υπομονή εως το τέλος του μήνα.

Ο nikosGX δινει χρησιμες - φρεσκιες πληροφοριες στο sticky...Ευχαριστουμε!
Εχει κανεις φορτωσει AAF Sussex Reloaded E2; Σε τι; Flash Η BA...Οδηγιες;
Βλεπω οτι κυκλοφορησε FW1.07beta+ftp+camd kim...

Εγώ το χρησιμοποιώ το reloaded E2 στη Flash, και ένα USB stick με όνομα SWAP γιατί ο χώρος στη flash είναι λίγος. Το πέρασα με το KCC 3.2, έχει ειδικό tab για να περνάς images.

Παντως υπάρχει περίπτωση να σου κολήσει. Αν δεν ξέρεις από αυτά και δεν θέλεις να μπλέξεις, περιορίσου στο AAF 2.0e που είναι πιο παλιό και σταθερό και δεν ειναι Enigma.

flash me 1.06_2Bootloader kai usb stick (rally2 8gb) me AAF_2.0e_Ba-Image + TDT_rev956_PKT_mod_3.2 (to kalytero nomizw) aaf_sussex_revolutions_ba_image-tux_mod + E2_RSP_2.02_TDT953 kai o dektis douleuei apsoga

EΓΩ ρε παιδια εχω ενα μονιμο προβλημα που ισως με κανει να τον κομματιασω τον δεκτη καμια ωρα!!!
Το προβλημα ειναι το ''ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ''.
δλδ εξηγω.
Εχω καρτα της ακατονομαστης και γραφω μια εκπομπη.
Ολα καλα κ ολα ωραια. Οταν την βλεπω ομως κ ενω ολα πηγαινουν καλα αρχιζει σε ατακτα διαστηματα και κανει κατι σπασιματα ή κατι λουπαρισματα η εικονα τα οποια ξεπερνιουνται μονο αν κανεις φοργουορντ(με το κουμπι των 30''). Αυτο για εμενα που βλεπω ποδοσφαιρο αρκετα ειναι φοβερο προβλημα (ισως και μεγαλυτερο και απο το diseqc 1.1). Εχει κανεις καμια ιδεα???
Γιατι τελικα με βλεπω να αποχωριζομαι τον κεραυνοβολο ερωτα μου, το ομορφο κατερινακι μου μ' αυτα και μ' αυτα.....:bigcry::bigcry:

Απάντηση: Νεα για KATHREIN UFS910

Παιδια σκευτομαι να τον παρω το καλοκαιρακι επειδη δεν εχω προσεξει κατι εκτος αν και δεν το ειδα παιζει το δεκτομπουλο με διαβολομοντουλα wi-fi γιατι την μοντουλα θελω εγω αλλα βλεπεις ο 800αρης δεν εχει CI και λεω να τον παρω!

Η απλή παίζει κανονικά οπότε και με την wi-fi δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.

EΓΩ ρε παιδια εχω ενα μονιμο προβλημα που ισως με κανει να τον κομματιασω τον δεκτη καμια ωρα!!!
Το προβλημα ειναι το ''ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ''.
δλδ εξηγω.
Εχω καρτα της ακατονομαστης και γραφω μια εκπομπη.
Ολα καλα κ ολα ωραια. Οταν την βλεπω ομως κ ενω ολα πηγαινουν καλα αρχιζει σε ατακτα διαστηματα και κανει κατι σπασιματα ή κατι λουπαρισματα η εικονα τα οποια ξεπερνιουνται μονο αν κανεις φοργουορντ(με το κουμπι των 30''). Αυτο για εμενα που βλεπω ποδοσφαιρο αρκετα ειναι φοβερο προβλημα (ισως και μεγαλυτερο και απο το diseqc 1.1). Εχει κανεις καμια ιδεα???
Γιατι τελικα με βλεπω να αποχωριζομαι τον κεραυνοβολο ερωτα μου, το ομορφο κατερινακι μου μ' αυτα και μ' αυτα.....:bigcry::bigcry:

Παιδια εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα??? Ειμαι ο μονος που το αντιμετωπιζω?? Εχω απελπιστει...:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Τον σκληρό δίσκο τον είχες φορμάρει νωρίτερα συνδέοντας τον σε PC με FAT32 ή άφησες τον UFS να τον φορμάρει?

Γίνεται μόνο σε εγγραφές της Nova ή και απο άλλα κανάλια.
Δοκίμασες να κάνεις μια εγγραφή και με Enigma?
Σε ρωτάω για να ψάξω μήπως βρω κάτι σε δυο γερμανόφωνα forum που παρακολουθώ.

Στον δικό μου δέκτη έχω ένα Western Digital 500Gb και δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο. Σήμερα - χθές έγγραψα δοκιμαστικά απο το Suisse HD τον αγώνα Μ.U.-Arsenal και δεν είδα κάτι τέτοιο.

Μην απελπίζεσαι - κάποια λύση θα βρεθεί.

Συγγνώμη για το διπλό ποστ, αλλά θυμήθηκα άλλη μια ερώτηση:

Ο σκληρός έχει ξεχωριστή τροφοδοσία ή τον τροφοδοτείς από τον UFS?

@ spridy
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

@ Dim-sat
θυμήθηκα κάτι ακόμη για το πρόβλημα σου.
Έχει σημασία και το τι ακριβώς ενέργειες κάνεις για να δεις μια εγγραφή σου.
Δηλαδή, ο "σωστος" τρόπος για να παρακολουθήσεις μια εγγραφή, είναι η ανάκληση των εγγραφών με το μπλε κουμπί TV/R, επιλογή του μέσου (σκληρού δίσκου) και εν συνεχεία της εγγραφής.

Φιλε Γιαννη καλημερα και ευχαριστω (ξανα) για την απαντηση και το ενδιαφερον. Θα προσπαθησω να σου αναλυσω την κατασταση.

Τον σκληρο τον εχω φορμαρει σε FAT 32 ΜΑΛΛΟΝ απο τον δεκτη (αλλα δεν θυμαμαι καθως τον φορμαρα μολις πηρα τον δεκτη περυσι). Ο σκληρος ειναι 500 gb Seagate freeagent kai παιρνει τροφοδοσια απο δικο του καλωδιο, ειναι παντα συνδεδεμενος στον δεκτη και ανοιγει μαζι του καθε φορα αυτοματα.

Τις εγγραφες τις ανακαλω πατωντας το play και ευρισκομενος στο μενου εγγραφων επιλεγω με το play ή και το οκ.

Εχω γραψει πολλα θεματα απο καναλια του εξωτερικου και αρκετα HD μεσα σε αυτα στα οποια δεν εχω παρατηρησει αυτα τα σπασιματα. Εχω πολλα απο το ORF HD kai απο το Premiere HD στα οποια δεν παρατηρησα ποτε το παραμικρο και οι εγγραφες ηταν αψογες.

Οταν ομως γραφω απο ΝΟΒΑ (εχω επισημη καρτα με iderto module) παντα και σε ατακτα χρονικα διαστηματα εχω αυτα τα σπασιματα. Μπορει σε προγραμμα 2 ωρων να το κανει 1 φορα, μπορει και 50!!!!!!

Εχω δοκιμασει και με το original menu και με τα διαφορα AAF που εχω δοκιμασει εδω και 1 χρονο. Με ενιγμα οχι ακομη καθως δεν ειδε τον σκληρο μου με την μια και δεν εχω προλαβει να ασχοληθω για το πως θα τον δει.

Θα δοκιμασω να δω τα προγραμματα με τον σωστο τροπο που ανεφερες στο τελος και θα ποσταρω. Θα βρω σε ποιο σημειο ακριβως σε μια εγγραψη το παρουσιαζει και θα δω αν θα το κανει και με τον τροπο που αναφερεις.. Παντως νομιζω πως ετσι γραφεται. Γιατι τα σημεια που το κανει αν και ειναι τυχαιο το αν θα το κανει σε 1 λεπτο ή σε μια ωρα ειναι συγκεκριμενα και οσες φορες και να τα προβαλλεις αντιμετωπιζεις ακριβως τα ιδια σπασιματα.

Συγνωμη για το μακρυ ποστ και ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

Κυκλοφόρησε από την Kathrein η 1.07 σε μορφή beta.

Οι λύσεις που φέρνει η 1.07 είναι :

• Γενικές λειτουργικές καλυτερεύσεις
• Λειτουργία DiSEqC 1.1
• Λειτουργία DiSEqC 1.2
• Λειτουργία Sleeptimer
• Καινούργιο Service-Menu -> η λίστα των καναλιών μπορεί να αποθηκευτεί, η να ενημερωθεί μέσω αυτού του Menu.

@ Dim-sat
Απ' ότι διάβασα, μερικά προβλήματα που είχαν σχέσει με τις εγγραφές λύθηκαν. Για δοκίμασε να δεις μήπως λυθεί και το δικό σου.

Φιλε Γιαννη σε ευχαριστω.
Με κινητοποιησες. Μακαρι επιτελους να αποκτησει καποια σταθεροτητα ο δεκτης με τις εγγραφες και μακαρι επιτελους να υπαρχουν τα diseqc απο το οριτζιναλ μενου. Πολυ καλα νεα.

Το κατεβασα και δοκιμασα να το βαλω στο ΒΑ στικακι μου, αλλα αυτο που συμβαινει ειναι οτι οταν παω να μπουταρω απο το 1,07 που περασα στο στικ μου ξεκιναει το μενου που εχω στην Flash. Κ επειδη με ψιλοχαζεψε το συμβαν εψαξα λιγο και βρηκα οτι δεν ειμαι ο μονος που το ειδε αυτο!! Το φλασαρισμα το φοβαμαι με το beta, ασε που δεν εχει και 2nd Bootloader (απο οτι καταλαβα), και ειμαι μπροστα σε διλημμα... Να περιμενω ή να φλασαρω......

Να εισαι καλα φιλε παντως.
Μονο και μονο που βγηκε Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ κατι απο την μαμα εταιρια νομιζω οτι μας κανει ολους χαρουμενους. Αντε να δουμε και το final release.