KEF LS50 (Meta) Wireless II

Κι εγώ θα το προτιμούσα αλλά βρήκα κάποιο από us όχι Japan
σαφώς και δεν εννόησα ότι δεν ξέρεις.
ξέρω ότι έχεις πάρα πολλές γνώσεις στο αντικείμενο.
το DP-1700 το έβαλα ενδεικτικά μιας και ο Ιάσωνας θα αργήσει να πάρει πικάπ.. απλά να ξέρει που περίπου να κινηθεί και τι να προσέξει στο μηχάνημα.
αντικειμενικά η καλύτερη λύση θα ήταν ένα μεταχειρισμένο (αλλά σε καλή λειτουργική κατάσταση) Technics SL1200 Mk2 αφού δεν θέλει να δώσει τα λεφτά που κοστίζει ένα καινούργιο μοντέλο.

On second thought, για να μην το διαλύσουμε το νήμα, θα ανοίξω ένα άλλο για εισαγωγικό πικάπ. Βλαντ, αν θέλεις μετάφερέ τα μετά.
δεν θα το διαλύσουμε και μην ανοίξεις νήμα πριν αποφασίσεις να αγοράσεις πικάπ και να ασχοληθείς με μεράκι.
το πικάπ σε καμία περίπτωση δεν είναι plug & play συσκευή.
αν είναι να μπεις στον κόσμο του κάν'το σωστά.. αλλιώς μην το κάνεις καθόλου!

• Haha
Reactions: Maestro
δεν θα το διαλύσουμε και μην ανοίξεις νήμα πριν αποφασίσεις να αγοράσεις πικάπ και να ασχοληθείς με μεράκι.
το πικάπ σε καμία περίπτωση δεν είναι plug & play συσκευή.
αν είναι να μπεις στον κόσμο του κάν'το σωστά.. αλλιώς μην το κάνεις καθόλου!

Με το ζόρι να με ρίξεις στον βούρκο!

Θα ανοίξω θρεντ, όχι για το τι να αγοράσω (γιατί όντως δεν το βιάζομαι), πιο πολύ για να καταλάβω τι μου γίνεται, κάτι σαν "πικάπ για αρχάριους". Εκτός αν υπάρχει ήδη κάποιο θρεντ που να εξηγεί τι κάνει ακριβώς το κάθε component, τι ακριβώς χρειάζεσαι για να ακούσεις μουσική, τι πρέπει να προσέξεις, κλπ κλπ κλπ.

Με το ζόρι να με ρίξεις στον βούρκο!

Θα ανοίξω θρεντ, όχι για το τι να αγοράσω (γιατί όντως δεν το βιάζομαι), πιο πολύ για να καταλάβω τι μου γίνεται, κάτι σαν "πικάπ για αρχάριους". Εκτός αν υπάρχει ήδη κάποιο θρεντ που να εξηγεί τι κάνει ακριβώς το κάθε component, τι ακριβώς χρειάζεσαι για να ακούσεις μουσική, τι πρέπει να προσέξεις, κλπ κλπ κλπ.
έναν σωρό θρεντ έχουμε για τα πικάπ, τις κεφαλές, τα phono κλπ...
έχουν μαλλιάσει οι γλώσσες ορισμένων να εξηγούν γιατί ΠΡΕΠΕΙ ένας βραχίονας πικάπ να έχει ρυθμίσεις, τι συμβαίνει όταν μια κεφαλή μπει όπως νά'ναι,
μέχρι και την σημασία της Συχνότητας Συντονισμού, πως την πετυχαίνουμε και γιατί την "κυνηγάμε".
μόνο ξύλο δεν έχει πέσει για αυτά τα θέματα...
και μην τρομάζεις με όλα αυτά.. και εγώ όταν μπήκα εδώ μέσα 3 βασικά πραγματάκια ήξερα (ευτυχώς ήταν αρκετά για να μην καταστραφούν δίσκοι μου 35-40 ετών)
και διαβάζοντας, συζητώντας, δοκιμάζοντας, πολλές φορές ξενυχτώντας ακόμα, κατάλαβα ότι οι κατασκευαστές πολλές φορές στον βωμό του κέρδους κάνουν τέτοιες παραχωρήσεις που στο τέλος τους γυρίζουν μπούμερανγκ.
γιατί αυτό που έχεις στον νου σου να πάρεις θα παίξει τόσες κλάσεις κάτω από τα ψηφιακά σου που δεν θα αργήσεις να ρίξεις σουτ στο μέσο.
και θα λες και εσύ όπως πολλοί άλλοι, "το πικάπ δεν αξίζει τον κόπο..." ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.