- 18 August 2006
- 17,634
εγω θα κρατουσα την ΑΤ και θα ......
...και θα μετακομιζες φανταζομαι
εγω θα κρατουσα την ΑΤ και θα ......
...και θα μετακομιζες φανταζομαι![]()
![]()
![]()
ναι
βάλτην σε ένα συρτάρι και πες "παίζε αλλά ...μή μιλάς"![]()
Ελπιζω να εχει λεφτα ο AUDIOLYTIC![]()
Συ ειπας "Επισης εχω και μια Audio Technica 95E καινουργια απο φιλο." Αυτο σημαινει οτι την προτεινα κιολας????
Τωρα αν την "ριξατε" στο πικαπ χωρις τους απλους βασικους υπολογισμους δεν σας φταιει κανεις,αλλα ουτε και η κεφαλη......νομιζω???
Ακομη πιστευω οτι με ενα βαριδακι που θα εφερνε την συχνοτητα συντονισμου εκει που πρεπει η ΑΤ-95Ε μια χαρα ειναι για το τι ρωτησες στο πρωτο σου ποστ.
Δηλαδη η δικη μου η αποψη δεν εχει γνωση απο πισω, μονο η δικη σου; Εχεις ακουσει τη Maestro κοντρα στη AT95e;Anytime για να δουμε ποιος εχει δικιο τελικα. Για το okki nokki ειχε βουηξει το διαδυκτιο οτι ειναι το ιδιο με το smart matrix.Και εκει οπου μπορω θα λεω την αποψη μου. Καμμια σχεση. Ετσι και οι κεφαλες.@spcav έχεις δίκιο δεν κατάλαβα τι είναι το Χ2... αλλά εξακολουθώ να έχω ένσταση με το "μπάζα"... και πάλι καλοάκουστα σου εύχομαι
Την άποψη μας να λέμε... αυτό είναι λίγο παρεξηγημένο, διότι εγώ καταλαβαίνω ότι ή άποψη έχει πίσω της κάποια γνώση...
Χωρίς γνώση... τι να πω... εδώ είμαστε αρκετοί που λέμε για την σχέση της AT95e που είναι μια ΑΥΤΟΥΣΙΑ τοποθετημένη σε κουτάκι της Clearaudio όπως έχω κάνει και εγώ παρεμπιπτόντως με την δικιά μου, και συ μας λες για Lancer και ιστορίες...
Και όχι μόνο αυτό, αμφισβητώντας τα λεγόμενα μας, εμάς που ασχολούμαστε χρόνια με αυτά τα πράγματα, ακυρώνεις την προσπάθεια μας να μεταφέρουμε και να μεταδώσουμε γνώση... αυτό τουλάχιστον σε μένα δημιουργεί μια περίεργη αίσθηση...
Δεν πειράζει, ας είναι... όσοι καταλαβαίνουν καταλαβαίνουν... οι υπόλοιποι αγοράστε ότι αγοράζετε, με κλειστά τα μάτια...
Μιας και φτακαμε ως εδω, για πε τι υπολογισμό επρεπε να κανουμε και αν μπορεις, τι βαρυδακι να βαλουμε, πόσο και που.
![]()
μετα ανεφερε και κατι αλλο , αλλα αυτο ειναι προσωπικο μεταξυ εμου και της εταιριας.
κλασσικα θα μου απαντησουν as soon as possible, πιστευω οτι θα το κανουν και ειμαι πολυ πολυ περιεργος τι θα μου πουν.
Η οποιαδηποτε μετατροπη ειναι εντελως διαφορετικο θεμα. Μιλαμε για "μαμα", αλλιως ειναι σα να λεω στον κοσμο οτι το 50αρι παιζει καλυτερα απο τα wadia. Εμ δε παιζει, αλλα μπορει να παιξει. Τωρα αν παρω την κεφαλη, της αφαιρεσω το πλαστικο!!!!! και της αλλαξω τα χιλια δυο δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να παιξει. Μαμα, η clearaudio την παταει παντου και παντα. Μη το γυρνας στις μετατροπες και τις δυνατοτητες. Αν της βγαλεις το πλαστικο, της βαλεις ξυλο και αλλαξεις και βελονα και τη χεριασεις λιγο ακομη, χαιρω πολυ, την εκανες clearaudio.Φίλε μου είναι η ίδια κεφαλή... εσύ έχεις ακούσει την δικιά μου? όχι...
Εννοείς ότι έχεις ΓΝΩΣΗ επειδή άκουσες απλά δυο κεφαλές κάπου κάποτε... ας σοβαρευτούμε λίγο αγαπητέ... έτσι δεν αποκτάμε γνώση... τους εμπόρους κάνουμε πλούσιος μόνο...
Σε άλλη ενότητα έχουμε εξηγήσει πως και γιατί αλλάζει ήχο... είναι απλό, αλλά δεν το καταλαβαίνεις... αν αλλάξεις βάρος σε μια κεφαλή μόνο και μόνο αυτό αλλάζει την συχνότητα συντονισμού με τον βραχίονα, βάλε την και σε ένα κέλυφος που διαχέει ή απορροφά συχνότητες και έχεις και άλλη βελτίωση... αφαίρεσε το περιττό πλαστικό γύρο από την βελόνα που κάνει κραδασμό και έχεις βελτίωση...και κόλλα και την βελόνα σταθερά... και έχεις ακόμα καλύτερο ήχο... βάλτο και σε phono stage που εκμεταλεύεται το νέο συχνοτικό εύρος και την απόκριση...
Και έχεις ΤΗΝ ΙΔΙΑ κεφαλή που παίζει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ και πολύ καλύτερα τόσο που πιστεύεις ότι είναι άλλη κεφαλή... αλλά η κεφαλή ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ...
Αυτή είναι η γνώση που έχω εγώ... αν έχεις να προσθέσεις κάτι πρόσθεσε το αλλά με επιχειρήματα...
Παραβλέπω για άλλη μια φορά τα ατυχή παραδείγματα που θέτεις...
Και κάτι άλλο, το ότι έχουμε γνωριστεί και ξέρεις τις γνώσεις που έχω, συνεχίζοντας έτσι στο φόρουμ,όχι μόνο με ακυρώνεις, αλλά με προσβάλεις κιόλας... υπό την έννοια ότι δεν ξέρω τι λέω... και το έχεις κάνει και άλλη φορά...
Παρατηρώ μια παρότρυνση προς την AT 95Ε, παρόλο που λόγω συνέργειας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο πικαπ του φίλου.
Πάλι διαστρεβλώνεις τα πράγματα...
Η Audio Technica είναι μαμά μόνο στην μορφή ΑΤ95ε... το οποίο είναι μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ γεννήτρια και βελόνα...
Αυτή η γεννήτρια και η βελόνα είναι ΑΥΤΟΥΣΙΑ τοποθετημένη σε πολλές άλλες μάρκες όχι μόνο στην Clearaudio...
Αυτοί λοιπόν (όλες οι εταιρίες που μετασκευάζουν AT95e) εκμεταλευόμενοι τους νόμους της φυσικής βελτιώνουν την κεφαλή σε σημεία...
Είναι τόσο ΚΑΛΗ αυτή η κεφαλή που ακούει (όπως είπε και AUDIOLYTIC πιο πάνω) εύκολα στο βάρος... αλλά και στην συγκόλληση της βελόνας αφαιρώντας το περιττό πλαστικό.
Αυτά όλα δεν τα λένε μια χούφτα βλαμμένοι στο διαδίκτυο... αλλά έχω κάνει το πείραμα προσωπικά... και γνωρίζω όλα αυτά τα βήματα βάρος/damping/phono...
Δεν πειράζει λέω και πάλι... μάλλον χάνω τα λόγια μου...
ΥΓ. τι περιμένετε να σας πούνε οι εταιρίες στα email... αν δεν κάτσετε να λίγο να διαβάσετε και να καταλάβετε πως συμπεριφέρεται το σύστημα βραχίονας/κεφαλή/phono... και το χειρότερο εμείς που ξέρουμε, τα λέμε, και μας λοιδορούν...
Ενα καρο εταιριες οπως λες βελτιωνουν τη συγκεκριμενη γεννητρια - βελονα που στην μορφη AT95 δεν παιζει. Αυταααα.
Το χω κανει απο τις προαλλες βρε συΠαντως αφου παρηγγειλες την Ρ-77 παρε και την SAS . Δεν θα το μετανιωσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.