AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,608
Το χω κανει απο τις προαλλες βρε συ
(αλλα εχε υποψιν, σε περιμενω στη γωνια αν δεν παιξει)
Aν παιξει παιρνω bonus ?
Το χω κανει απο τις προαλλες βρε συ
(αλλα εχε υποψιν, σε περιμενω στη γωνια αν δεν παιξει)
Αν θα παίξει ή δεν θα παίξει μπορείς να το δεις από τώρα...
Τσέκαρε τι βάρος έχει η AR77 συν την SAS, την ενδοτικότητα (compliance) της SAS, και δες πόσο είναι η μάζα του βραχίονα... πηγαίνεις και τα βάζεις εδώ
http://www.vinylengine.com/cartridge_resonance_evaluator.php
και ξέρεις εκ των προτέρων αν παίζει η δεν παίζει...
ΥΓ. τι περιμένετε να σας πούνε οι εταιρίες στα email... αν δεν κάτσετε να λίγο να διαβάσετε και να καταλάβετε πως συμπεριφέρεται το σύστημα βραχίονας/κεφαλή/phono... και το χειρότερο εμείς που ξέρουμε, τα λέμε, και μας λοιδορούν...
Δεν με "τρωγει" η περιεργεια αλλα "προσωπικα" θα μπορουσα να σου πω τοσο εγω οσο και αλλοι φιλοι εδω αρκετα πως και γιατι τεκμηριωνονται ΚΑΙ τα δικα μας λεγομενα. :listen::a0210:
δεν ειπα οτι δεν τεκμηριωνονται τα λεγομενα σας.το αντιθετο μαλιστα
παντως προσωπικα αν εχεις να μου πεις κατι ,να πω την αληθεια δεν σε επιασα, στο προσωπικο μου mail μπορεις να μου στειλεις οτι θελεις. οχι σε personal message του φορουμ.
Στις τιμες που πουλανε οι εταιρειες αυτες τις μοντιφαρισμενες ΑΤ95Ε , η audio-technica προσφερει κεφαλες πολυ πιο εξελιγμενες τοσο απο πλευρας κατασκευης, οσο και απο πλευρας πηνιων,στελεχους,ακιδας κλπ.
Π.χ ΑΤ150MLX ,ασε που την πουλανε και στην μιση τιμη μοντιφαρισμενων ΑΤ95Ε.
Αυτο που νομιζω οτι εννοει ο Κρις αναφορικα με την συγκριση audio-technica & clearaudio,εχει να κανει με το πραγματικο VFM & marketing , αλλα ισως/μαλλον παρεξηγηθηκε.
Ουδέποτε ισχυριστηκα ότι είναι vfm η clear audio. Και συμφωνώ και με το post σου καί με το ύφος της γραφής σου. Διαφωνώ με τα ¨εμεις έχουμε άποψη γιατί έχουμε εμπειρια¨. Ολοι έχουν άποψη και εμπειρία. Υπάρχουν και οι ειδικοί που τους έχω και εντοπίσει και τους ακούω με προσοχή.
:ernaehrung004:
Εσένα ούτως η άλλος σε διαβάζω με προσοχή.
Ναι αυτη ειναι,το 71 μαλλον απο τον πωλητη κολληθηκε.Ισως αριθμιζει τα αντικειμενα που πουλαειΑυτή είναι... δεν υπάρχει 71.
Καλώς την δέχτηκες!![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.