Κεφαλή μας άφησε χρόνους..Αναζήτηση νέας

Εντυπώσεις.

Είχα DL103 & DL103R. Καλές για τα λεφτά τους παρόλο που θα προτιμούσα μια Sumico. Δεν έχουν όμως θέση σ ένα σύστημα αξιώσεων. Την απλή την κατέστρεψα απ τις άπειρες δοκιμές μπας και την κάνω "giant killer" όπως αναφέρεται γενικώς. Δεν, με τίποτα. Την R την χάρισα γιατί δεν ήθελα να την βλέπω.

Εχω την 17D3. Ευχαριστημένος.

Ο έρωτας μου προς το παρόν, η αρχαία Supex 900 Super που έχει πάει για ανακατασκευή.

Μορφέα δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις
αλλά το μόνο που μπορώ μα πω είναι οτι σε ζηλευω ΦΙΛΕ
γιατί πριν κάμποσα??-πολλά?? χρόνια είχα την supex και την έδωσα
απο λάθος
ακόμα δεν εχω συγχωρήσει τον εαυτό μου γιά το λάθος μου

Να σε ρωτήσω κάτι??
Εχω την EMPIRE Μc 1000 με φθαρμένη βελόνα
αν ξέρεις δώσε πληροφορίες για ανακατασκευή

φιλικά
Σταύρος

ευτυχώς το κατάλαβες το λάθος σου

Απ την ζωή στον θάνατο είν ένα μονοπάτι κιαπο τον κ@λο στο μ@@@@ δυό δάχτυλα και κάτι..
Η ζωή είναι μικρή για ασκοπες εντάσεις ..φίλοι;..

δεν υπάρχει ενδείκνυται.
Κανονικά όλες οι κεφαλές είναι για όλα.
Συχνότητες αναπαράγουν.

Θα κατηφορίσω σε λίγο προς παλιό πολυτεχνείο για να δω αν μπορώ να τις ακούσω...
Λέω να μην αλλάξω εταιρεία τελικά

κύριε Μιχαηλέ εσείς τι διαφορές εντοπίζετε μεταξύ Bronze kai Kontrapunkt A?
Ευχαριστώ

Παρ´ρην bronze να τελειώνεις την χρησιμοποιεί γνωστός σε ενα clearaudio champion level2 ρί άλλο να πω...
Με αυτήν και τις αναβαθμισούλες που σου πρότεινα θα τα παίξεις με το αποτέλεσμα. Μιλάμε για δάκρυα χαράς, ξέρω τι σου λέω το έχω ακούσει αναβαθμθσμένο και την bronze.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους από το φόρουμ που μοιράστηκαν τις απόψεις και τις εντυπώσεις τους σ'αυτό το νήμα...
Από χτες έχουμε νέα κεφαλή!!!

Η μεγαλύτερη αμφιβολία που είχα ήταν στο αν θα έπρεπε να αλλάξω μάρκα και τι θα κέρδιζα αν πήγαινα σε άλλη..
Με την Ορτοφον ήμουν πολύ ικανοποιημένος και θα ήταν ένα ρίσκο καθώς οι κεφαλές δε μου φαίνονται και το πιο εύκολο στοιχείο για πειραματισμούς.

Απ την ζωή στον θάνατο είν ένα μονοπάτι κιαπο τον κ@λο στο μ@@@@ δυό δάχτυλα και κάτι..
Η ζωή είναι μικρή για ασκοπες εντάσεις ..φίλοι;..
μα δεν θεώρησα ποτέ οτι δεν είσαι φίλος
άσχετα απο τις οποιες διαφωνίες

Η μεγαλύτερη αμφιβολία που είχα ήταν στο αν θα έπρεπε να αλλάξω μάρκα και τι θα κέρδιζα αν πήγαινα σε άλλη..
Με την Ορτοφον ήμουν πολύ ικανοποιημένος και θα ήταν ένα ρίσκο καθώς οι κεφαλές δε μου φαίνονται και το πιο εύκολο στοιχείο για πειραματισμούς.

Και τι αγόρασες τελικά?????
και τι διαφορές άκουσες σε σχέση με αυττήν που είχες???

Last edited:
Οι αμφιβολίες μου θα λύνονταν αν άκουγα κάποιο καλύτερο μοντέλο της Ορτοφον στα δικά μου ηχεία με ένα παρεμφερές πικαπ. Και λύθηκαν.......

Άκουσα όλα τα στοιχεία της Rondo Red που μου άρεσαν σε πολλαπλάσιο βαθμό και πολλά ακόμα στοιχεία!!!
Η νέα κεφαλή είναι η Kontrapunkt A

Από χτες έχει ήδη γράψει 7 σχεδόν ώρες πορεία.
Τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν:
Τρομερό βάθος σκηνής (χαρακτηριστικό γνώρισμα και των μεγαλύτερων αδερφών της)

Ανεπανάληπτη τρισδιάστατη απεικόνιση που βοηθούν και τα παντοκατευθυντικά μου ηχεία

Συγκλονιστική αληθοφάνεια στις φωνές

Μεγάλη διαφάνεια

Ζωντάνια, δυναμικότητα, καμία νωχελικότητα ή αδράνεια

Σαν αρνητικό αναγνωρίζω μέχρι στιγμής το πλαδαρό μπάσο το οποίο έχει την τάση σιγά σιγά να γίνεται πιο σφιχτό (λόγω στρωσίματος φαντάζομαι??)

Αυτά!!!
Περισσότερες εντυπώσεις σύντομα
Ευχαριστώ και πάλι για όλες τις συμβουλές

και τις αναβαθμισούλες που σου πρότεινα θα τα παίξεις με το αποτέλεσμα.
Μελλοντικά σκέφτομαι την ανακαλωδίωση που πρότεινες και ίσως κάποιο ανώτερο φόνο!!
Το speedbox το έχω-bye-

Να την χαρείς φίλε
στο μέλον θα καταλάβεις οτι την διαφορά στον ηχο την κάνει η τιμή και όχι η μάρκα
αν αγόρασες διαφορετική κεφαλή στην ίδια κατηγορία τιμής με αυτήν που είχες πρίν
θα καταλάβεις το άλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το ρούχα του αλλοιώς

εγώ προσωπικά θα αγόραζα την πιό ακριβή κεφαλή απο όποια εταιρεία και αν ήταν

μα δεν θεώρησα ποτέ οτι δεν είσαι φίλος
άσχετα απο τις οποιες διαφωνίες

Αυτό ακριβώς υπονοούσα επχειρώντας να ελαφρύνω λιγάκι το κλίμα με τα « στιχάκια» νάσαι καλά φίλε μου.
-bye-