ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

τελικά, οτι πάει να γίνει σωστά σε αυτή τη χώρα το εμποδίζουμε εμείς, ο ίδιος ο λαός. Μάλλον το φοβόμαστε, γιατί σπάνια το βιώνουμε ενα αντιθέσει με την παρανομία και αναρχία που ζούμε καθημερινά.

Εχουν γίνει 500 παράνομες χωματερές και δεν γκρίνιαξε κανείς. Πάει να γίνει μια νόμιμη και σωστά δομημένη και ξαφνικά έγινε της ακολασίας.

νομίζω ότι δεν υπάρχει λογική εδώ και θα ήθελα πολύ να γίνει η χωματερή και μαζεύουν όλα τα απορρίμματα εκτός απο της Κερατέας, να πήξουν στο σκουπίδι!

Respect.....

Δεν είμαστε άξιοι ούτε τα σκουπίδια μας να μαζέψουμε.
Κάθε ένας από εμάς παράγουμε 5 -10 κιλά σκουπίδια την μέρα.

Αποφασίστε κάθε ένας τι θα τα κάνουμε.

Κάντε ένα δημοψήφισμα για τα σκουπίδια.

Μπορείτε να κάνετε και μια επανάσταση.

Συζητήστε ώρες, μήνες, χρόνια, δεκαετίες.

Αλλά βρομιάρηδες θα παραμείνουμε.

Στην πραγματικότητα βρομιάρηδες και πιο πολύ στο μυαλό μας και στις ιδέες μας.

Αυτογνωσία και αυτοκριτική βλέπω....εύγε.-bye-

Εγω πάντως πλύθηκα σήμερα γιατί έβρεξε.....:award:

Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Τους χαρακτηρισμούς πρέπει να τους λατρεύεις ε?Από γύφτους σε ευχές για Ιάπωνες εξαφανισμένους και τώρα σε βρομιάρηδες.Ποιος ξέρει σε τι άλλο?

Αυτογνωσία και αυτοκριτική βλέπω....εύγε.-bye-

Εγω πάντως πλύθηκα σήμερα γιατί έβρεξε.....:award:

cry.jpg

ουυυυααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ θέλω μπάνιο

:ADFADF1:

τελικά, οτι πάει να γίνει σωστά σε αυτή τη χώρα το εμποδίζουμε εμείς, ο ίδιος ο λαός. Μάλλον το φοβόμαστε, γιατί σπάνια το βιώνουμε ενα αντιθέσει με την παρανομία και αναρχία που ζούμε καθημερινά.

Εχουν γίνει 500 παράνομες χωματερές και δεν γκρίνιαξε κανείς. Πάει να γίνει μια νόμιμη και σωστά δομημένη και ξαφνικά έγινε της ακολασίας.

νομίζω ότι δεν υπάρχει λογική εδώ και θα ήθελα πολύ να γίνει η χωματερή και μαζεύουν όλα τα απορρίμματα εκτός απο της Κερατέας, να πήξουν στο σκουπίδι!

ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ , προτείνω κιόλας να πάρουν παράδειγμα από την σωστά δομημένη αποχέτευση τής ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων

μαζί με την καθημερινή σκατίλα , θα κόλλαγε μια χαρά και η σκουπιδίλα

Πριν κάνετε Αντίσταση Έλληνες, αποφασίστε που θα ρίξετε τα σκουπίδια σας πρώτα. Μιλάμε πρέπει να έχει ξεφύγει τελείως η υπόθεση.

Ξέρετε αμα πριονίζεις το κλαδί που κάθεσαι, μπορεί να σπάσει κιόλας

Έχει διανοηθεί κανείς πραγματικά τι ακριβώς γίνεται;
Πιστεύετε αλήθεια ότι το ΠΑΣΟΚ το έβγαλε ο ΟΜΠΑΜΑ, η ΜΕΡΚΕΛ και ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ για να κάνει ΧΥΤΑ στην Κερατέα;

Μερικές φορές θαυμάζω που μπορεί να φτάσει η ανοησία.....

Eνας εργολαβος δεν υπαρχει να στελνει τα σκουπιδια στο διαστημα φτηνα και αποτελεσματικα * ?

* Αποτελεσματικα σημαινει να μεινουν εκει και να μην μπουν ξανα στην ατμοσφαιρα και δουμε κανα φουρνο μικροκυματων να εισερχεται σε τροχια και κατοπιν να ακολουθει γωνια καθοδου προς Γη ξανα...

Eνας εργολαβος δεν υπαρχει να στελνει τα σκουπιδια στο διαστημα φτηνα και αποτελεσματικα * ?

* Αποτελεσματικα σημαινει να μεινουν εκει και να μην μπουν ξανα στην ατμοσφαιρα και δουμε κανα φουρνο μικροκυματων να εισερχεται σε τροχια και κατοπιν να ακολουθει γωνια καθοδου προς Γη ξανα...

Άσε ρε είδα και τα απομεινάρια των δορυφόρων.....

Είμαι Αθηναίος. Μέχρι και σήμερα τα σκουπίδια μου βρωμίζουν στις χωματερές.
Πάνε να κάνουν έναν ΧΥΤΑ.
Πριν τον κάνουν θα αντισταθώ. Βρήκε νόημα η ζωή μου. Για την φτώχεια μου την μιζέρια μου την κακία μου το μίσος για τους Μπόμπολες προτιμώ να μην γίνει ΧΥΤΑ.
Δεν είμαι βρωμιάρης όπως με αποκάλεσε ο γραφικός cyclist.
Eίμαι άνθρωπος με ιδεολογία, είμαι συναγωνιστής με τους ανθρώπους που υποφέρουν στην Κερατέα.

Τα σκουπίδια μου; Ας πρόσεχε το ΠΑΣΟΚ (ή η ΝΔ) μπορεί επί ΝΔ να είχαμε και κανένα νεκρό έτσι για την τιμή των σκουπιδιών.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ θέλουν να φτιάξουν ΧΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πριν τον κάνουν θα αντισταθώ. Βρήκε νόημα η ζωή μου. Για την φτώχεια μου την μιζέρια μου την κακία μου το μίσος για τους Μπόμπολες προτιμώ να μην γίνει ΧΥΤΑ.
Eίμαι άνθρωπος με ιδεολογία, είμαι συναγωνιστής με τους ανθρώπους που υποφέρουν στην Κερατέα.

Τα σκουπίδια μου; Ας πρόσεχε το ΠΑΣΟΚ (ή η ΝΔ) μπορεί επί ΝΔ να είχαμε και κανένα νεκρό έτσι για την τιμή των σκουπιδιών.

βρε συ,,, έχεις διαβάσει για το θέμα η θες να μας τρελάνεις εντελώς ??/

χωματερή τύπου Λιόσια είναι το σενάριο , και μάλιστα με διόδια ,, σκουπιδοδιόδια

Last edited:
Εγω θα ακολουθησω στον αγωνα των Κερατιωτων -οσον αφορα το ουσιαστικο μερος της ιστορια οχι τις γελοιοτητες των ματ.....- οποιον παει να κανει καμια βολτα απο την χωματερη των λιοσιων και μεινει εκει πανω απο 2 μερες.
Στους λιοσιωτες ποιος θα συμπαρασταθει ? Εδω και χρονια ΚΑΝΕΙΣ.

Ειναι και λιγο μοδα αυτη η ιστορια , αν τα ματ δεν το ειχαν παραχεσει θα ηταν μια ακομα αντιρρηση λιγων εναντι πολλων.

Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Γράφω άρα υπάρχω...