ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Ναι, εντάξει. Η γενίκευση είναι η καραμέλα της εποχής. Οι Κερατιώτες κάνουν "αντίσταση", όχι για τη πάρτη τους (επειδή δεν γουστάρουν τον ΧΥΤΑ στην περιοχή τους), αλλά για το ΔΝΤ, για τους "καταπατητές του Συντάγματος", τους "γερμανοτσολιάδες", κλπ! Πλάκα έχουμε! Τότε γιατί κάνουν μόνο αυτοί αντίσταση, πως την είδαν, υπερασπιστές των αγαθών όλου του Έθνους; :joker::blink:
Καμιά πλάκα δέν έχουμε..
Γιά οσα εξήγησα παραπάνω θεωρώ οτι κάνουν αντίσταση...

Οταν επί 4 μηνες οι Παπουτσήδες στέλνουν τά ΜΑΤ νά μπαίνουν σε σπίτια γέρων ανθρώπων γιά νά ανακαλύψουν ''τρομοκρατικό'' υλικό τών εγγονών τους,οταν τά κανάλια τούς συκοφαντούν ασύστολα,όταν θεωρούνται οι κάτοικοι τής Κερατέας απο τούς Μανδραβέληδες ως ''κάτοικοι Σπιναλόγκας'' είναι λογικό νά αντιδρούν μέ ομοθυμία..

Καί μπράβο τους...Μακάρι και άλλοι νά ακολουθήσουν τό παράδειγμά τους και αυτό θά γίνει σύντομα...

Η κυβέρνηση ΓΑΠ νά μιλά γιά ''νόμους'' στά αφεντικά της πού ειναι οι κεφαλαιοκράτες τού ΔΝΤ..
Αλλως τε αυτών τούς ''νόμους'' εφαρμόζουν.
.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Αν είναι έτσι όπως τα λες, γιατί δεν ανατρέχεις μερικές σελίδες πίσω να δεις τα βιντεάκια του Τράγκα;

Δεν θυμάμαι να ανέβασα κανένα τέτοιο βιντεάκι...Όποιος το έκανε ας βγει να υπερασπιστεί την θέση του γιατί εγώ δεν πρόκειται φυσικά να το κάνω για λογαριασμό του.
Άμα φτάσουμε να στηρίζουμε τις ελπίδες μας για ανατροπή στον Τράγκα είναι να πάρουμε φόρα και να φουντάρουμε στο Φάληρο αδερφέ...

ΥΓ. Αν ανήκει και στους "Ουτοπιστές", θα τον διαγράψω πάραυτα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Καταρχήν τα βάζεις όλα στο ίδιο σακί και δε πρέπει...
ΟΚ να το "αποδεχτώ", αλλά έχεις αποδείξεις ότι οι Κερατείς είναι πίσω απ' όλα αυτά? Γιατί προχθές που έσκαβαν τους λάκκους και τα ΜΑΤ (και οι ασφαλίτες) ήταν δίπλα τους, δεν συνέλαβαν κανέναν, αλλά δήλωσε η ΕΛ.ΑΣ. ότι "άγνωστοι άνοιξαν τάφρο"? Ποιός ο λόγος να ενοχοποιήσουν και να αμαυρώσουν το δίκαιο αγώνα τους?

Μήπως είναι ελεγχόμενα στρατιωτάκια που υπακούν στον διοικητή τους και δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις γραμμές και τις διαταγές του; Άνθρωποι είναι, με διαφορετικές σκέψεις, ταμπεραμέντα, που έτυχε να συμφωνούν σε ένα πράγμα. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιοι από αυτούς να έχουν πιο "προχωρημένες" θέσεις σε ότι αφορά τον "αγώνα" τους...

ΥΓ. Όσο για τις αποδείξεις, έχω τόσες όσες ακριβώς έχουν και όσοι ισχυρίζονται ότι οι κάτοικοι είναι αμέτοχοι σε αυτά τα συμβάντα....

Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Μόνοι τους τα προκαλούν όλα αυτά. Δεν θυμάμαι να υποστήριξε κάποιος* τους Ζωνιανούς πριν 3-4 χρόνια όταν οι ενέργειες κάποιων από τους κατοίκους (τονίζω το κάποιοι, διότι προφανώς όπως και στην Κερατέα δεν είναι όλοι εμπλεγμένοι) προκάλεσαν μόνοι τους την "εισβολή" των αστυνομικών στο χωριό τους για κάμποσο διάστημα. Εδώ στη Κερατέα βλέπουμε όμως συνέχεια "υπερασπιστές".

*αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν αποκλείεται να τους υπερασπίστηκαν αρκετοί που έχουν μονίμως τους αστυνομικούς στη μπούκα!

Στα Ζωνιανά δε πήγανε για τις χασισοφυτείες? Πως σχετίζεται αυτή η παρανομία με τη ηρωική αντίσταση μιας πόλης 30.000 κατοίκων, στην επιβολή άδικων αποφάσεων και συμφερόντων?

Δεν πήγαν για τις χασισοφυτείες, πήγαν μετά από τους πυροβολισμούς στην ενέδρα που είχαν στήσει μερικοί από αυτούς στα περιπολικά της αστυνομίας και τον σοβαρότατο τραυματισμό - που του κόστισε την αναπηρία - ενός από τους αστυνομικούς. Οι έρευνες για όπλα και χασισοφυτείες ακολούθησαν...

...έτσι και στη Κερατέα, οι όποιες έρευνες σε σπίτια έγιναν μετά από κάποια επεισόδια νομίζω, πάλι εναντίον αστυνομικών. Έτσι δεν είναι;

(όσο για το άδικες αποφάσεις, το ΣτΕ λέει ακριβώς το αντίθετο)

Last edited:

Αν είναι έτσι όπως τα λες, γιατί δεν ανατρέχεις μερικές σελίδες πίσω να δεις τα βιντεάκια του Τράγκα;

Σε "χαλάει" που τα χώνει και ο Τράγκας? Γιατί ένα δημοκρατικό και ελεύθερο φόρουμ πρέπει να αποκλείει τα βίντεο και την άποψη του κάθε Τράγκα?

Αυτό που καίει όμως τους φιλοκαθεστωτικούς είναι άλλο και προσπαθούν ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να βρούν "μαλλιά για να πιαστούν"...

Δεν πήγαν για τις χασισοφυτείες, πήγαν μετά από τους πυροβολισμούς στην ενέδρα που είχαν στήσει μερικοί από αυτούς στα περιπολικά της αστυνομίας και τον σοβαρότατο τραυματισμό - που του κόστισε την αναπηρία - ενός από τους αστυνομικούς. Οι έρευνες για όπλα και χασισοφυτείες ακολούθησαν...

...έτσι και στη Κερατέα, οι όποιες έρευνες σε σπίτια έγιναν μετά από κάποια επεισόδια νομίζω, πάλι εναντίον αστυνομικών. Έτσι δεν είναι;

(όσο για το άδικες αποφάσεις, το ΣτΕ λέει ακριβώς το αντίθετο)

ΟΚ. Στη δική σου λογική και αντίληψη αυτά τα δύο γεγονότα μπορεί να ταυτίζονται. Δεν έχω κάτι άλλο να πω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Σε "χαλάει" που τα χώνει και ο Τράγκας? Γιατί ένα δημοκρατικό και ελεύθερο φόρουμ πρέπει να αποκλείει τα βίντεο και την άποψη του κάθε Τράγκα?

Αυτό που καίει όμως τους φιλοκαθεστωτικούς είναι άλλο και προσπαθούν ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να βρούν "μαλλιά για να πιαστούν"...

Ρώτα τον Γιάννη...

Δεν θυμάμαι να ανέβασα κανένα τέτοιο βιντεάκι...Όποιος το έκανε ας βγει να υπερασπιστεί την θέση του γιατί εγώ δεν πρόκειται φυσικά να το κάνω για λογαριασμό του.
Άμα φτάσουμε να στηρίζουμε τις ελπίδες μας για ανατροπή στον Τράγκα είναι να πάρουμε φόρα και να φουντάρουμε στο Φάληρο αδερφέ...

ΥΓ. Αν ανήκει και στους "Ουτοπιστές", θα τον διαγράψω πάραυτα!

Εγώ το ανέβασα και δεν έχω να απολογηθώ σε ΚΑΝΕΝΑ!

Όσο για τους "Ουτοπιστές"... πολύ ησυχία βρε παιδί μου!

Λέω να ενταχθώ στους "Ευτοπιστές" που είναι πιο κοντά στη σκληρή πραγματικότα...-bye-

Εγώ το ανέβασα και δεν έχω να απολογηθώ σε ΚΑΝΕΝΑ!

Όσο για τους "Ουτοπιστές"... πολύ ησυχία βρε παιδί μου!

Λέω να ενταχθώ στους "Ευτοπιστές" που είναι πιο κοντά στη σκληρή πραγματικότα...-bye-

Έλα ρε Όζον και λίγο χιούμορ, δεν βλάπτει.
Κανείς δεν σου ζήτησε να απολογηθείς αλλά θα μου επιτρέψεις να μην θεωρώ τον Τράγκα απαύγασμα επαναστάτη ούτε και "σύντροφό" μου στον όποιο αγώνα.
Αν δεις πόσες απόψεις και πλευρές έχει αλλάξει ο Τράγκας από το 1981 και πέρα, θα γελάς μια βδομάδα.

ΥΓ. Είδες πόσο φιλειρηνικοί είμαστε οι Ουτοπιστές που μας κατηγορούν για βίαια επεισόδια, πυρπολήσεις, κτλ; Όπως το λες, ησυχίιιιιιααααα...

Αυτόν που "δεν θα απολογηθείς"! :D

Η απόδειξη ότι δεν παίρνουμε γραμμή είναι ότι δεν συμφωνούμε σε όλα όπως βλέπεις. Η "συμπαγής" άποψη και οι διαγραφές είναι προνόμια άλλων χώρων...

Άλλο πάντως είπα (σε απάντηση στην αναφορά σου στη σχολή "Μανδραβέλη"), ότι η άλλη σχολή έχει ετερόκλητους καθηγητές (ας πούμε από τον Θεοδωράκη, να φτάνουν έως τον Τράγκα), και έτσι είναι κάπως "συγκεχυμένες" οι απόψεις της! :D

Last edited:
Άλλο πάντως είπα (σε απάντηση στην αναφορά σου στη σχολή "Μανδραβέλη"), ότι η άλλη σχολή έχει ετερόκλητους καθηγητές (με τρανταχτό παράδειγμα τον Τράγκα), και έτσι είναι κάπως "συγκεχυμένες" οι απόψεις της! :D

Η ομοιομορφία τής σχολής Μανδραβέλη,γιά τόν οποίον μάλιστα, blogger απέδειξε οτι αντιγράφει κείμενα δέν είναι κριτήριο υπερίσχυσης τής απόψεώς της αλλά αντιθέτως απόδειξη οτι έχουν μαζευτεί καμιά διακοσαριά παπαγαλάκια πού υμνούν σάν τον Γεωργαλά επί Χούντας κάθε ''επίτευγμα'' τής Κυβέρνησης..

Τουλάχιστον οι ετερόκλητοι λέν και διαφορετικά πράγματα αλλά έχουν και αγεφύρωτες,συχνά διαφορές..

By the way πάντα υποστήριζα οτι το ''βρώμικο 89'' μόνον βρώμικο δέν ήταν και πώς τό ΠΑΣΟΚ δεν ειναι κόμμα αλλά κοινωνικό σύμπτωμα..:music-smiley-005:

Η ομοιομορφία τής σχολής Μανδραβέλη,γιά τόν οποίον μάλιστα, blogger απέδειξε οτι αντιγράφει κείμενα δέν είναι κριτήριο υπερίσχυσης τής απόψεώς της αλλά αντιθέτως απόδειξη οτι έχουν μαζευτεί καμιά διακοσαριά παπαγαλάκια πού υμνούν σάν τον Γεωργαλά επί Χούντας κάθε ''επίτευγμα'' τής Κυβέρνησης..

Πάλι γενικεύσεις και τσουβάλιασμα! :smash:

Τουλάχιστον οι ετερόκλητοι λέν και διαφορετικά πράγματα αλλά έχουν και αγεφύρωτες,συχνά διαφορές..
...σα να έχεις τα πόδια σου δηλαδή και το ένα να πηγαίνει ανατολικά και το άλλο δυτικά! Ωραίο περπάτημα θα κάνεις! :D

By the way πάντα υποστήριζα οτι το ''βρώμικο 89'' μόνον βρώμικο δέν ήταν και πώς τό ΠΑΣΟΚ δεν ειναι κόμμα αλλά κοινωνικό σύμπτωμα..:music-smiley-005:
Δεν ξέρω που ακριβώς κολλάει βέβαια αυτό, αλλά για την ακρίβεια το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε καν σύμπτωμα, είναι κοινωνικό συνοθύλευμα! :Banane0:

Πάλι γενικεύσεις και τσουβάλιασμα! :smash:

.:

1)Γενίκευση ειναι οτι μιλούν ολοι παρεούλα περί ''χρησιμότητας μνημονίου'',περί ''νομιμότητας'' και περί ''ευθύνης τού δημοσίου τομέα''??

Αν εσύ διακρίνεις ''πινελιές'' διαφοροποίησης στά παπαγαλάκια αναμένω.

2)Δέν έχω κανένα πρόβλημα νά συμμαχήσω μέ κάποιον πού έχει διαφορετική ιδεολογική αντίληψη με μένα ,εάν θεωρεί και αυτός οτι η αποκατάσταση τής Δημοκρατίας (καί τής αστικής ακόμα) και η απαλλαγή απο το Μνημόνιο είναι πρωτεύον ζήτημα..

1) Οκ, αλλά αν γενικεύσω κι εγώ θα πω ότι μία άλλη παρεούλα μιλά ομαδικά για ακριβώς τα αντίθετα. Οπότε έχουμε δύο παρεούλες που διαφωνούν μεταξύ τους...

2) Άντε και συμφώνησες μαζί του ότι "πρέπει να αποκατασταθεί η δημοκρατία". Είναι σίγουρο ότι θα διαφωνήσεις μαζί του στο "πώς", και στο "πού" πρέπει να πάει η δημοκρατία όταν "αποκατασταθεί".