o-Zone
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...
Ναι! Εξάλλου χαλαράααα πρέπει να είναι στην Ουτοπία...:ernaehrung004:
ΥΓ. Άσχετο...Προσπάθησα να ανεβάσω ένα άρθρο για το Σωκράτη σε νέο νήμα στο γκρούπ και δεν επιτρέπει περισσότερους από 1000 (αν θυμάμαι καλά)χαρακτήρες...:frown:
Έλα ρε Όζον και λίγο χιούμορ, δεν βλάπτει.
"Χιούμορ" is my middle name! :ernaehrung004:
Κανείς δεν σου ζήτησε να απολογηθείς αλλά θα μου επιτρέψεις να μην θεωρώ τον Τράγκα απαύγασμα επαναστάτη ούτε και "σύντροφό" μου στον όποιο αγώνα.
Αν δεις πόσες απόψεις και πλευρές έχει αλλάξει ο Τράγκας από το 1981 και πέρα, θα γελάς μια βδομάδα.
Άσχετα από το τι είναι ο Τράγκας, η άποψη που εκφράζει είναι άποψη μεγάλου τμήματος των Ελλήνων και κατά τη ταπεινή μου άποψη, όχι μόνο ΠΡΕΠΕΙ να τη γνωρίζει ο κάθε σκεπτόμενος/προβληματισμένος πολίτης, αλλά πρέπει να τεκμηριώνεται και με σοβαρότητα, η όποια διαφωνία με τις εκπεφρασμένες απόψεις του. ΙΜΗΟ, είναι υποχρέωση και προϋπόθεση για μία αμεσότερη Δημοκρατία...
ΥΓ. Είδες πόσο φιλειρηνικοί είμαστε οι Ουτοπιστές που μας κατηγορούν για βίαια επεισόδια, πυρπολήσεις, κτλ; Όπως το λες, ησυχίιιιιιααααα...
Ναι! Εξάλλου χαλαράααα πρέπει να είναι στην Ουτοπία...:ernaehrung004:
ΥΓ. Άσχετο...Προσπάθησα να ανεβάσω ένα άρθρο για το Σωκράτη σε νέο νήμα στο γκρούπ και δεν επιτρέπει περισσότερους από 1000 (αν θυμάμαι καλά)χαρακτήρες...:frown: