ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Έλα ρε Όζον και λίγο χιούμορ, δεν βλάπτει.
"Χιούμορ" is my middle name! :ernaehrung004:

Κανείς δεν σου ζήτησε να απολογηθείς αλλά θα μου επιτρέψεις να μην θεωρώ τον Τράγκα απαύγασμα επαναστάτη ούτε και "σύντροφό" μου στον όποιο αγώνα.
Αν δεις πόσες απόψεις και πλευρές έχει αλλάξει ο Τράγκας από το 1981 και πέρα, θα γελάς μια βδομάδα.

Άσχετα από το τι είναι ο Τράγκας, η άποψη που εκφράζει είναι άποψη μεγάλου τμήματος των Ελλήνων και κατά τη ταπεινή μου άποψη, όχι μόνο ΠΡΕΠΕΙ να τη γνωρίζει ο κάθε σκεπτόμενος/προβληματισμένος πολίτης, αλλά πρέπει να τεκμηριώνεται και με σοβαρότητα, η όποια διαφωνία με τις εκπεφρασμένες απόψεις του. ΙΜΗΟ, είναι υποχρέωση και προϋπόθεση για μία αμεσότερη Δημοκρατία...

ΥΓ. Είδες πόσο φιλειρηνικοί είμαστε οι Ουτοπιστές που μας κατηγορούν για βίαια επεισόδια, πυρπολήσεις, κτλ; Όπως το λες, ησυχίιιιιιααααα...

Ναι! Εξάλλου χαλαράααα πρέπει να είναι στην Ουτοπία...:ernaehrung004:

ΥΓ. Άσχετο...Προσπάθησα να ανεβάσω ένα άρθρο για το Σωκράτη σε νέο νήμα στο γκρούπ και δεν επιτρέπει περισσότερους από 1000 (αν θυμάμαι καλά)χαρακτήρες...:frown:

1) Οκ, αλλά αν γενικεύσω κι εγώ θα πω ότι μία άλλη παρεούλα μιλά ομαδικά για ακριβώς τα αντίθετα. Οπότε έχουμε δύο παρεούλες που διαφωνούν μεταξύ τους...

2) Άντε και συμφώνησες μαζί του ότι "πρέπει να αποκατασταθεί η δημοκρατία". Είναι σίγουρο ότι θα διαφωνήσεις μαζί του στο "πώς", και στο "πού" πρέπει να πάει η δημοκρατία όταν "αποκατασταθεί".

Στό 1) δέν μέ πείθεις,δέν σέ πείθω..
Πάμε παρακάτω.

Γιά τό 2,προφανώς καί μπορεί νά προκύψει αυτό πού λές..
Αλλως τε η Δημοκρατία δέν είναι κάτι στατικό,ούτε οι θεσμοί αναλλοίωτοι,αλλά έχουν νά κάνουν μέ τούς συσχετισμούς δυνάμεων.
Ομως επειδή δεν ανήκω σέ αυτούς πού πιστεύουν οτι οι κοινωνίες αλλάζουν στόν ''σοσιαλισμό'' και όταν ωριμάσουν πλήρως οι συνθήκες(ήτοι δεν πιστεύω στην χιλιαστική εκδοχή )στήν παρούσα φάση θεωρώ ότι αρκούν μίνιμουμ συμφωνίες σέ μείζονα ζητήματα.

Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Άλλο πάντως είπα (σε απάντηση στην αναφορά σου στη σχολή "Μανδραβέλη"), ότι η άλλη σχολή έχει ετερόκλητους καθηγητές (ας πούμε από τον Θεοδωράκη, να φτάνουν έως τον Τράγκα), και έτσι είναι κάπως "συγκεχυμένες" οι απόψεις της! :D

Τα "στεγανά" και οι "παρωπίδες" είναι για άλλους...:rolleyes:

Εγώ εκφράζω την άποψή μου και μόνο αυτή, είμαι περήφανος για τις απόψεις μου και δε θα παίξω στο "παιχνιδάκι" που στήνεις... Θα συνεχίσω να εκθέτω και να συζητώ τις σκέψεις μου με τους σεβαστούς φίλους του φόρουμ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Εγώ εκφράζω την άποψή μου και μόνο αυτή, είμαι περήφανος για τις απόψεις μου και δε θα παίξω στο "παιχνιδάκι" που στήνεις... Θα συνεχίσω να εκθέτω και να συζητώ τις σκέψεις μου με τους σεβαστούς φίλους του φόρουμ.

Ναι, το βλέπω. Και μόνο που λες αυτή τη φράση "δε θα παίξω στο "παιχνιδάκι" που στήνεις", είναι φανερό πόσο ανοιχτή είναι αυτή η πλευρά στις αντίθετες απόψεις, και δεν έχει "στεγανά και παρωπίδες".

Άλλο πάντως είπα (σε απάντηση στην αναφορά σου στη σχολή "Μανδραβέλη"), ότι η άλλη σχολή έχει ετερόκλητους καθηγητές (ας πούμε από τον Θεοδωράκη, να φτάνουν έως τον Τράγκα), και έτσι είναι κάπως "συγκεχυμένες" οι απόψεις της! :D

Ναι, το βλέπω. Και μόνο που λες αυτή τη φράση "δε θα παίξω στο "παιχνιδάκι" που στήνεις", είναι φανερό πόσο ανοιχτή είναι αυτή η πλευρά στις αντίθετες απόψεις, και δεν έχει "στεγανά και παρωπίδες".

Οι παρωπιδες απαντούν στην αρχική σου θέση (βλ. 1ο quote). Τώρα, πως καταφέρνεις να κάνεις τον τελευταίο συλλογισμό σου, είναι κάτι που δε το κατανοώ...:nounder:

Πάντως, σε παρακαλώ να σταματήσουν οι ύπουλες προσωπικές αιχμές, εξ αφορμής του βίντεο του Τράγκα, για να έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και στο μέλλον...

Το θεμα της Κερατεας ειναι απο τα πιο ξεκαθαρα προβληματα της τελευταιας δεκαετιας. Οταν ο λαος συσσωμος παιρνει μια οριστικη, αμετακλητη αποφαση η κυβερνηση ειναι υποχρεωμενη να την αποδεχτει. Ο λαος της Κερατεας εχει παρει μια ακλονητη θεση και αποφαση ζωης... οτι δεν θα γινει η χωματερη στην περιοχη τους. Ανεξαρτητως του τι θα φτιαχνοταν και τι προβλημα γεννιεται ειναι καθετη αποφαση του λαου της περιοχης και ακομα και η πιο αντιδραστικη κυβερνηση θα καταλαβαινε οτι δεν μπορει να κανει αλλιως. Θα αλλαζε τα σχεδια και τα πλανα κατασκευης. Εδω ομως εχουμε την σκληροτερη χουντα στον κοσμο (κυριολεκτω δεν το λεω υπερθετικα). Το φασιστικο κρατος του Γαπ και των Παγκαλολοβερδων αρνειται πεισματικα να ακουσει τη φωνη ολου του λαου. Και το μονο που κανει ειναι να επιταχυνει τις διαδικασιες συσπειρωσης του λαου και να οδηγουν μεχρι προτινος φιλησυχους πολιτες σε ακραιες αντιδρασεις. Οπως θα προκαλεσουν παρομοιες αντιδρασεις σε ολο το λαο τους επομενους μηνες. Μονοι τους βαζουν σαπουνακι στο σκοινι που τους περιμενει (μιλαω μεταφορικα βεβαιως-βεβαιως)
icon10.gif
. Μια μεριδα του τυπου (ισως οι λιγο εξυπνοτεροι) εχουν καταλαβει που παει το πραγμα και διακριτικα αποστασιοποιουνται απο την κυβερνητικη συμμορια...

Οι παρωπιδες απαντούν στην αρχική σου θέση (βλ. 1ο quote). Τώρα, πως καταφέρνεις να κάνεις τον τελευταίο συλλογισμό σου, είναι κάτι που δε το κατανοώ...

Πάντως, σε παρακαλώ να σταματήσουν οι ύπουλες προσωπικές αιχμές, εξ αφορμής του βίντεο του Τράγκα, για να έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και στο μέλλον...

Δεν ξέρω για ποιες προσωπικές αιχμές μιλάς, το αντίθετο είδα εγώ με τη φράση που έκανα quote. Η όλη αναφορά μου στον Τράγκα και τα βιντεάκια δεν είχε καμία σχέση με όποιον κι αν τα είχε ανεβάσει (και νομίζω ότι έχουν βάλει κι άλλοι παρόμοια). Η αναφορά ήταν απάντηση σε αυτό που ανέφερε ο McZab περί "σχολής Μανδραβέλη", και απλά ανέφερα κάποιους από τους "καθηγητές" της δεύτερης σχολής! Αν αυτό είναι προσωπική αιχμή, πάω πάσο...

Οι αστυνομικοί μηνύουν τον διοικητή των ΜΑΤ στην Κερατέα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά του διοικητή των ΜΑΤ, θα καταθέσει τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης, Σπήλιο Κρικέτο, η μήνυση θα κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου, καθώς στην περιοχή της Κερατέας έχουν σημειωθεί τραυματισμοί αστυνομικών, αλλά και κατά του διοικητή των ΜΑΤ για παράβαση καθήκοντος και παράβαση των νόμων και των Προεδρικών Διαταγμάτων, που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών.

Αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης, στάθηκαν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης, τα .........χθεσινά γεγονότα στην Κερατέα, καθώς, όπως σημειώνεται «αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον, ότι με τη στοχοποίηση ανθρώπων καλύπτουν τη δική τους παντελή ανεπάρκεια».

Χθες η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με συνεχείς συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ αλλά και την επίθεση σε σπίτι αστυνομικών. Συγκεκριμένα, τη νύχτα άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε ένα ζευγάρι αστυνομικών και τα τέσσερα παιδιά τους μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Κερατέας.

Από τη πυρκαγιά που προκλήθηκε, καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία σταθμευμένα οχήματα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς .

Ο σύζυγος, είναι διοικητής του αστυνομικού τμήματος Γλυκών Νερών και η γυναίκα του υπηρετεί ως αρχιφύλακας στο τμήμα Κερατέας.

Πρώτο Θέμα

Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Το θεμα της Κερατεας ειναι απο τα πιο ξεκαθαρα προβληματα της τελευταιας δεκαετιας. Οταν ο λαος συσσωμος παιρνει μια οριστικη, αμετακλητη αποφαση η κυβερνηση ειναι υποχρεωμενη να την αποδεχτει. Ο λαος της Κερατεας εχει παρει μια ακλονητη θεση και αποφαση ζωης... οτι δεν θα γινει η χωματερη στην περιοχη τους.

Και αύριο ο λαός των Σπάτων θα πάρει μία παρόμοια, ο λαός που μένει στο Κορωπί άλλη μία, άλλη μία και ο λαός του Μαρκόπουλου, άλλη μία και του Μαραθώνα, άλλη μία και της Μάνδρας, άλλη μία και των Άνω Λιοσίων, άλλη μία και του .... (εδώ βάζεις ότι θέλεις, για να μην αναφέρω όλες τις πόλεις και χωριά της Αττικής και της Ελλάδας). Και γενικά κάθε "λαός" θα παίρνει μία θέση, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους άλλους "λαούς" κάθε περιοχής, ως να είναι το "αυτόνομο χωριό της Γαλατίας που αντιστέκεται στον Καίσαρα" (όπως παρουσιάζεται τελευταία η Κερατέα από ορισμένους). Λίγο από αρχαία Ελλάδα θυμίζουν αυτά, κάθε πόλη και αυτόνομο κράτος....

Re: Απάντηση: Re: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Και αύριο ο λαός των Σπάτων θα πάρει μία παρόμοια, ο λαός που μένει στο Κορωπί άλλη μία, άλλη μία και ο λαός του Μαρκόπουλου, άλλη μία και του Μαραθώνα, άλλη μία και της Μάνδρας, άλλη μία και των Άνω Λιοσίων, άλλη μία και του .... (εδώ βάζεις ότι θέλεις, για να μην αναφέρω όλες τις πόλεις και χωριά της Αττικής και της Ελλάδας). Και γενικά κάθε "λαός" θα παίρνει μία θέση, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους άλλους "λαούς" κάθε περιοχής, ως να είναι το "αυτόνομο χωριό της Γαλατίας που αντιστέκεται στον Καίσαρα" (όπως παρουσιάζεται τελευταία η Κερατέα από ορισμένους). Λίγο από αρχαία Ελλάδα θυμίζουν αυτά, κάθε πόλη και αυτόνομο κράτος....

Δηλαδη αν ο λαος ας πουμε της Ελλαδας παρει μια αποφαση η κυβερνηση δεν θα τη σεβαστει γιατι παει κοντρα στη θεληση του "λαου" της Goldman Sachs (γιατι αυτο κανει)?
Αν ο λαος της Κερατεας παρει μια αποφαση η κυβερνηση δεν θα τη σεβαστει γιατι παει κοντρα στα συμφεροντα μερικων επιχειρηματιων? (γιατι μπορει να μεταφερει τη χωματερη σε μερος αλλο μακρια απο οικιστικες ζωνες- πως θα σου φαινοταν αληθεια να φυτρωνε μια χωματερη εξω απο το μπαλκονι σου?).
Παρεπιπτοντως εγω παντα υποστηριζα τους Γαλατες στο μικρο χωριο... εσυ μαλλον υποστηριζες τους Ρωμαιους. (μεταφορικα παντα)

Με ποιο τρόπο παίρνει μία απόφαση ο "λαός της Ελλάδας"; Απ' όσο ξέρω συνήθως μέσω των εκλογών, και αν αποφασίσει ότι πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση, η απόφαση του θα είναι εκτελεστέα. Αντιθέτως, με ποιο τρόπο αποφάσισε ο λαός της Κερατέας για το θέμα αυτό, ιδιαίτερα όταν είναι ένα θέμα που δεν επηρεάζει μόνο αυτόν τον λαό, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του νομού Αττικής, και όταν μάλιστα υπάρχουν ακόμα και νομικές αποφάσεις που απορρίπτουν τις ενστάσεις αυτού του λαού;

ΥΓ1. Αυτό το "μακριά από οικιστικές περιοχές" θα ήταν ενδιαφέρον να διευκρινιστεί κάποια στιγμή. Πόσο μακριά δηλαδή, και πού; Αλλά συνήθως η απάντηση εδώ είναι "ας το βρουν οι υπεύθυνοι".

ΥΓ2. Πέντε χιλιόμετρα είναι "κάτω από το μπαλκόνι μου"; Γιατί τόση είναι περίπου η απόσταση από την Κερατέα έως τον χώρο που έχει προγραμματιστεί να γίνει ο ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ/whateva its name...

Last edited:
Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Με ποιο τρόπο παίρνει μία απόφαση ο "λαός της Ελλάδας"; Απ' όσο ξέρω συνήθως μέσω των εκλογών, και αν αποφασίσει ότι πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση, η απόφαση του θα είναι εκτελεστέα. Αντιθέτως, με ποιο τρόπο αποφάσισε ο λαός της Κερατέας για το θέμα αυτό, ιδιαίτερα όταν είναι ένα θέμα που δεν επηρεάζει μόνο αυτόν τον λαό, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του νομού Αττικής, και όταν μάλιστα υπάρχουν ακόμα και νομικές αποφάσεις που απορρίπτουν τις ενστάσεις αυτού του λαού;

Οι μικρες κοινοτητες δεν χρειαζονται τις τυπικες εκλογικες διαδικασιες για να παρουν μια συλλογικη αποφαση. Και βεβαιως οι εκλογες δεν ειναι σχεδον ποτε αντιπροσωπευτικες της θελησης ουτε καν της αμυδρας πλειοψηφιας του λαου. Παντως δεν εχω δει μεχρις στιγμης καμμια αντιδραση απο πολιτες της Κερατεας που ΔΕΝ συμφωνουν με την αντιθεση στην κατασκευη της χωματερης. Αρα ειναι συλλογικη αποφαση και θεση. Οπως επισης δεν εχω δει τον πολιτικο απατεωνα ΓΑΠ να προκηρυσσει εκλογες ενω εχει αλλαξει πληρως και η προεκλογικη του θεση και τα θεματα που αφορουν την χωρα αρα πως να μπορεσει να τον ξαποστειλει ο λαος?
Στην Κερατεα δεν θα φτιαχτει ΧΥΤΑ αλλα θα γινει αλλου ωστε και η Αττικη να βρει διεξοδο στα απορριματα και χωρις να επηρεαστει η ζωη κατοικων. Το μονο που θα μεινει θα ειναι η αδιαλλαξια της κυβερνησης, η σταση των αποκτηνωμενων πια ματατζηδων και η δολοφονια ενος εμβρυου για την οποια θα λογοδοτησουν και θα πληρωσουν το αναλογο τιμημα εν καιρω πολλοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Οι μικρες κοινοτητες δεν χρειαζονται τις τυπικες εκλογικες διαδικασιες για να παρουν μια συλλογικη αποφαση. Και βεβαιως οι εκλογες δεν ειναι σχεδον ποτε αντιπροσωπευτικες της θελησης ουτε καν της αμυδρας πλειοψηφιας του λαου. Παντως δεν εχω δει μεχρις στιγμης καμμια αντιδραση απο πολιτες της Κερατεας που ΔΕΝ συμφωνουν με την αντιθεση στην κατασκευη της χωματερης. Αρα ειναι συλλογικη αποφαση και θεση. Οπως επισης δεν εχω δει τον πολιτικο απατεωνα ΓΑΠ να προκηρυσσει εκλογες ενω εχει αλλαξει πληρως και η προεκλογικη του θεση και τα θεματα που αφορουν την χωρα αρα πως να μπορεσει να τον ξαποστειλει ο λαος?

Οι αποφάσεις τους (ιδιαίτερα όταν είναι άτυπες) όμως δεν μπορούν να ανατρέπουν αποφάσεις που λαμβάνονται σε μεγαλύτερο επίπεδο (κυβέρνηση, περιφέρεια, δικαστικές). Εκτός κι αν όντως έχουν κηρύξει αυτονομία!

Στην Κερατεα δεν θα φτιαχτει ΧΥΤΑ αλλα θα γινει αλλου ωστε και η Αττικη να βρει διεξοδο στα απορριματα και χωρις να επηρεαστει η ζωη κατοικων. Το μονο που θα μεινει θα ειναι η αδιαλλαξια της κυβερνησης, η σταση των αποκτηνωμενων πια ματατζηδων και η δολοφονια ενος εμβρυου για την οποια θα λογοδοτησουν και θα πληρωσουν το αναλογο τιμημα εν καιρω πολλοι.

"Αλλού", πράγματι, η αναμενόμενη απάντηση! Αυτό το "αλλού" δεν διευκρινίζει κανείς πού είναι όμως. Μήπως στην ίδια περιοχή με την "Ουτοπία";

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Οι αποφάσεις τους (ιδιαίτερα όταν είναι άτυπες) όμως δεν μπορούν να ανατρέπουν αποφάσεις που λαμβάνονται σε μεγαλύτερο επίπεδο (κυβέρνηση, περιφέρεια, δικαστικές). Εκτός κι αν όντως έχουν κηρύξει αυτονομία!

Φιλε μου ολα τα μεγαλα πραγματα που αλλαξαν τη ζωη των ανθρωπων απο μικρες κοινοτητες και ομαδες ανθρωπων ξεκινησαν και οχι απο τηλε-εκλογες και αποφασεις κυβερνητων. Αυτονομια δεν εχουν κυρηξει αλλα ειναι αγωνας που θα δειξει αν μπορει ο λαος να αντισταθει σε αποφασεις της κεντρικης εξουσιας... εχει μεγαλη συμβολικη αξια η αντιδραση των κατοικων της Κερατεας και αντιπροσωπευει μια συνολικοτερη αντιδραση των πολιτων.

"Αλλού", πράγματι, η αναμενόμενη απάντηση! Αυτό το "αλλού" δεν διευκρινίζει κανείς πού είναι όμως. Μήπως στην ίδια περιοχή με την "Ουτοπία";
Δεν μπορω να σου απαντησω... δεν ειμαι γνωστης των γεωγραφικων δυνατοτητων δημιουργιας αυτου του εργου. Μου φαινεται παντως δυσκολο να πιστεψω πως σε ενα πολυ μεγαλο ακατοικητο κομματι της Αττικης δεν μπορει να γινει το εργο και πρεπει να τοποθετηθει καπου που οι κατοικοι δεν θελουν. Επισης να ξερεις οτι 5 χιλιομετρα μπορει να αποδειχτουν πολυ λιγα στις ελληνικες δημιουργιες. Και επισης οτι ηδη το εργο θεωρειται παρωχημενο ως κατασκευη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΕΡΑΤΕΑ - 2010 - ΧΥΤΑ in Greece...

Φιλε μου ολα τα μεγαλα πραγματα που αλλαξαν τη ζωη των ανθρωπων απο μικρες κοινοτητες και ομαδες ανθρωπων ξεκινησαν και οχι απο τηλε-εκλογες και αποφασεις κυβερνητων. Αυτονομια δεν εχουν κυρηξει αλλα ειναι αγωνας που θα δειξει αν μπορει ο λαος να αντισταθει σε αποφασεις της κεντρικης εξουσιας... εχει μεγαλη συμβολικη αξια η αντιδραση των κατοικων της Κερατεας και αντιπροσωπευει μια συνολικοτερη αντιδραση των πολιτων.

Προσωπικά δεν βλέπω κανένα συμβολισμό πάντως, διότι η "αντίσταση" και ο "αγώνας" τους δεν γίνεται για την καλυτέρευση της ζωής του κοινωνικού συνόλου, αλλά για τη πάρτη τους και μόνο, και για το μη-ξεβόλεμα τους (που ούτως ή άλλως ελάχιστα τους επηρεάζει στην πραγματικότητα εξαιτίας της απόστασης).

Δεν μπορω να σου απαντησω... δεν ειμαι γνωστης των γεωγραφικων δυνατοτητων δημιουργιας αυτου του εργου. Μου φαινεται παντως δυσκολο να πιστεψω πως σε ενα πολυ μεγαλο ακατοικητο κομματι της Αττικης δεν μπορει να γινει το εργο και πρεπει να τοποθετηθει καπου που οι κατοικοι δεν θελουν. Επισης να ξερεις οτι 5 χιλιομετρα μπορει να αποδειχτουν πολυ λιγα στις ελληνικες δημιουργιες. Και επισης οτι ηδη το εργο θεωρειται παρωχημενο ως κατασκευη.

Αυτό είναι το πρόβλημα, όλοι "ξέρουν" ότι ο ΧΥΤΑ δεν πρέπει να γίνει στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά δεν έχουν ιδέα και δεν μπορούν να προτείνουν καμία άλλη εναλλακτική περιοχή. Εκτός ίσως από κάποιες "προτάσεις" που είναι φανερό ότι γίνονται είτε για πικάρισμα ή για αποφυγή απάντησης (τύπου να γίνει ο ΧΥΤΑ στην Ομόνοια, ή στη πλατεία Κεφαλαρίου της Κηφισιάς...

http://pitsirikos.net/2011/04/βία/

Πάλι εύστοχος...

Πείτε στούς μικρούς τής Κερατέας πού βλέπουν αστυνομικούς νά μπουκάρουν καθε μέρα ,ότι είναι ''όργανα τού Κράτους,πού απλά μάς προφυλάσσουν απ´τούς κλέφτες''.
Στα 15 μου περίπου είχα την πρώτη καλή εμπειρία με ΜΑΤ ως απλός περαστικός αλλά είχα κάνει το λάθος να μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά..

Το νήμα θα κλειδωθεί για λίγο για να διαγραφούν ορισμένα ποστς προσωπικών επιθέσεων.