Λειτουργεί όπως τα πληκτρολόγια των laptop. Μπορεί να κάνει emulate το numpad με το Fn + NumLk.
To γνωρίζω μιας και που έχω δύο 15.4 λάπτοπ. Απλά προσωπικά το βρίσκω αρκετά δύσχρηστο και δεν το χρησιμοποιώ ούτε εκεί.Λειτουργεί όπως τα πληκτρολόγια των laptop. Μπορεί να κάνει emulate το numpad με το Fn + NumLk.
Μόλις έγραψα ένα σκληρά καταδικαστικό πόστ για το παραπάνω πληκτρολόγιο - δυστυχώς το σύστημα μοιάζει να μου το "έφαγε" - φαντάζομαι απλώς τυχαίο.
Εν συντομία, εγώ δεν είδα ούτε εμβέλεια 10 μέτρα ούτε τίποτα - ένα πολύ μέτριο πληκτρολόγιο που μπλοκάρει με το παραμικρό, δεν δουλεύει αν δεν είναι σε ευθεία γραμμή με τον πομπό και ακόμα και το σώμα του χρήστη π.χ. το πόδι του, μπλοκάρει τη σύνδεση του και το κολλάει.
Το δε pointer κολλάει με το παραμικρό και πρέπει να αλλάξεις θέση όλο το πληκτρολόγιο για να ξυπνήσει...
Του δίνω 4/10, όπου το logitech wireless desktop που πήρα πριν 4 χρόνια είναι καλύτερο και με πιο σταθερή συμπεριφορά.
Κοινώς... χάλια και πολύ απογοητευτικό μετά από τα εκπληκτικά reviews που του έδωσαν άλλοι χρήστες - τόσο που αναρωτιόμουνα αν ήταν το ίδιο προϊόν!
Μπορεί ασύρματο πληκτρολόγιο να ανοίξει ένα τελείως κλειστό PC??? Πως???
Μπορεί αρκεί να συνδέεται με PS/2. Τα περισσότερα τωρινά ασύρματα βέβαια είναι μόνο usb...Μπορεί ασύρματο πληκτρολόγιο να ανοίξει ένα τελείως κλειστό PC??? Πως???
Ποια ασύρματα USB πληκτρολόγια μπορούν να ανοίξουν το PC όταν είναι τελείως κλειστό???Ακριβώς - αν και υπάρχουν ρυθμίσεις το τύπου Enable power on by USB στο BIOS, γενικά δε δουλεύουν αλλά το PS2 δουλεύει μια χαρά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.