KeySonic Wireless Mini Keyboard

το keysonic ειναι οπως ενα πληκτολογιο laptop με touchpad,χωρις τις εχτρα ευκολιες του trust.
το μεγαλο του ατου πιστευω οτι ειναι η εμβελεια του(?), το μεγεθος του που ειναι οπως μια σελιδα Α4,και ειναι πολυ ομορφο και πρακτικο.
το τελευταιο ομως ειναι υποκειμενικο.

το trust σιγουρα προσφερει περισοτερα αρα εαν σας αρεσουν τα "μεγαλα" ..προτιμηστε το.

Last edited:
Λοιπόν το αγόρασα και εγώ και σαν κάτοχος και του dinovo mini έχω να πω τα καλύτερα. Υπερτερεί του πολύ ακριβότερου dinovo μόνο στο pad και εκτός από εμφάνιση που είναι 4-5 φορές όσο το dinovo σε όλα τα άλλα στέκεται επάξια απέναντι του.
Σαν απόσταση με την εκδοση RF και όχι bluetooth στην κρεβατοκάμαρα που το χρησιμοποιώ πιάνει άνετα από τα 3-4 μέτρα. (εγώ δεν βλέπω τα γράμματα και πάω πιο κοντά )
Γενικά δείχνει τίμια αγορά για τα λεφτά που ζητάει (52 ).
Το dinovo βέβαια είναι κόσμημα γι αυτό δύσκολα θα χάσει την θέση του στο HTPC του σαλονιού.

Λειτουργεί όπως τα πληκτρολόγια των laptop. Μπορεί να κάνει emulate το numpad με το Fn + NumLk.
To γνωρίζω μιας και που έχω δύο 15.4 λάπτοπ. Απλά προσωπικά το βρίσκω αρκετά δύσχρηστο και δεν το χρησιμοποιώ ούτε εκεί.

Μόλις έγραψα ένα σκληρά καταδικαστικό πόστ για το παραπάνω πληκτρολόγιο - δυστυχώς το σύστημα μοιάζει να μου το "έφαγε" - φαντάζομαι απλώς τυχαίο.

Εν συντομία, εγώ δεν είδα ούτε εμβέλεια 10 μέτρα ούτε τίποτα - ένα πολύ μέτριο πληκτρολόγιο που μπλοκάρει με το παραμικρό, δεν δουλεύει αν δεν είναι σε ευθεία γραμμή με τον πομπό και ακόμα και το σώμα του χρήστη π.χ. το πόδι του, μπλοκάρει τη σύνδεση του και το κολλάει.

Το δε pointer κολλάει με το παραμικρό και πρέπει να αλλάξεις θέση όλο το πληκτρολόγιο για να ξυπνήσει...

Του δίνω 4/10, όπου το logitech wireless desktop που πήρα πριν 4 χρόνια είναι καλύτερο και με πιο σταθερή συμπεριφορά.

Κοινώς... χάλια και πολύ απογοητευτικό μετά από τα εκπληκτικά reviews που του έδωσαν άλλοι χρήστες - τόσο που αναρωτιόμουνα αν ήταν το ίδιο προϊόν!

Μόλις έγραψα ένα σκληρά καταδικαστικό πόστ για το παραπάνω πληκτρολόγιο - δυστυχώς το σύστημα μοιάζει να μου το "έφαγε" - φαντάζομαι απλώς τυχαίο.

Εν συντομία, εγώ δεν είδα ούτε εμβέλεια 10 μέτρα ούτε τίποτα - ένα πολύ μέτριο πληκτρολόγιο που μπλοκάρει με το παραμικρό, δεν δουλεύει αν δεν είναι σε ευθεία γραμμή με τον πομπό και ακόμα και το σώμα του χρήστη π.χ. το πόδι του, μπλοκάρει τη σύνδεση του και το κολλάει.

Το δε pointer κολλάει με το παραμικρό και πρέπει να αλλάξεις θέση όλο το πληκτρολόγιο για να ξυπνήσει...

Του δίνω 4/10, όπου το logitech wireless desktop που πήρα πριν 4 χρόνια είναι καλύτερο και με πιο σταθερή συμπεριφορά.

Κοινώς... χάλια και πολύ απογοητευτικό μετά από τα εκπληκτικά reviews που του έδωσαν άλλοι χρήστες - τόσο που αναρωτιόμουνα αν ήταν το ίδιο προϊόν!

Δεν εισαι ο μονος... και εγώ το ειχα αγοράσει από το eshop πριν λιγο καιρό και μου δουλεψε 1 μέρα.. Το επέστρεψα και πήρα από την MM το Logitech EX90 με 25 Ευρώ το οποιο παρότι ειναι RF παίζει άψογα από τα 3,5 μέτρα απόσταση που έχω εγώ .. Το μονο κακο οτι ειναι λιγο ογκώδες οπότε το εχω βάλει σαν προσωρινή λύση μεχρι να αξιωθω να βάλω κάτι καλύτερο

Άρα δεν τρελάθηκα! Μια θερμή παράκληση προς τους φίλους του φόρουμ - μην ενθουσιάζεστε τόσο εύκολα ρε παιδιά...:silly:

Καταλαβαίνω πως την σήμερον ημέρα το καλά προϊόντα σπανίζουν αλλά αυτό το μηχανάκι στην πράξη είναι τόσο μακριά από τις περιγραφές που μόνο σε...παράφορο έρωτα μπορώ να τις αποδώσω!:p

Εδώ πρέπει να πούμε πως η συμπεριφορά ενός πληκτρολογίου έχει πολλά να κάνει και με το hardware του κάθε συστήματος, ειδικά τη μητρική και το ΒΙΟS. Σε άλλο PC που έχω έπαιζε καλύτερα αλλά σε τελική ανάλυση ένα καλό προϊόν έχε σχεδιαστεί για να δίνει σταθερή συμπεριφορά σε ποικιλία συστημάτων.

Μεγάλο μείον για μένα ήταν το πόσο μέτρια έπαιζε σε ένα ολοκαίνουργιο σύστημα AMD / XP MCE. Στο desktop me Vista x64 έπαιζε καλά αλλά δεν το ήθελα για εκεί. Ακόμα είχε ασταθή συνεργασία με το BIOS Setup και δεν μπορούσε να ανοίξει τον υπολογιστή όταν είναι σβηστός, κάτι που άλλα USB πληκτρολόγια μπορούσαν...

Μπορεί ασύρματο πληκτρολόγιο να ανοίξει ένα τελείως κλειστό PC??? Πως???

Απάντηση: Re: KeySonic Wireless Mini Keyboard

Μπορεί ασύρματο πληκτρολόγιο να ανοίξει ένα τελείως κλειστό PC??? Πως???

και δικη μου απορια κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα προς το παρον.

Το δικο μου παντως (αγορασμενο απο ebay) μετα απο ενα χρονο συνεχιζει και δουλευει αψογα ακομα και απο το... διπλανο δωματιο.

Φτου φτου σκόρδα

Ακριβώς - αν και υπάρχουν ρυθμίσεις το τύπου Enable power on by USB στο BIOS, γενικά δε δουλεύουν αλλά το PS2 δουλεύει μια χαρά!

δεν εχω τετοια ρυθμιση στην mobo,εχει μονο την power on by ps/2 keyboard,με την οποια φυσικα το keysonic δεν δουλευει.

Ακριβώς - αν και υπάρχουν ρυθμίσεις το τύπου Enable power on by USB στο BIOS, γενικά δε δουλεύουν αλλά το PS2 δουλεύει μια χαρά!
Ποια ασύρματα USB πληκτρολόγια μπορούν να ανοίξουν το PC όταν είναι τελείως κλειστό???