Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το επιτόκιο ενός δανείου ορίζεται από τη σύμβαση που υπογράφτηκε. Η οποία λογικά εξακολουθεί να δεσμεύει την Πειραιώς και μετά την εξαγορά των καταστημάτων Κύπρου και Λαϊκής.

εδιτ: qwerty1gr μαζί γράφαμε.

Ναι βρε, συμφωνώ. Διόρθωσα πριν, γιατί δεν πρόσεξα πως ο Φώτης εννοούσε επιτόκια δανείων.

Αναφερόμουν στα προσφερόμενα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων. Η Alpha έδινε σχεδόν πάντοτε χαμηλότερα επιτόκια και τώρα κατέβασε και της Εμπορικής στα ίδια επίπεδα.

Eίμαι πολύ περίεργος τι θα γίνει απο Τρίτη στα τέως υποκαταστήματα των Κυπριακών τραπεζών.

Η ενοποίηση τριών (!!!) τραπεζών,θα είναι εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση.

Θα πρέπει προκειμένου να εξυπηρετηθούν άμεσες ανάγκες των πάμπολλων στρεσαρισμένων πελατών,να στηθεί κάποιο προσωρινό αποτελεσματικό σύστημα.

Πότε και πώς θα γίνουν αυτά;;;

Προβλέπω χάος για κάμποσο καιρό...

"Αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν η εξαίρεση", αναφέρει για το κούρεμα στις καταθέσεις ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, διαβεβαιώνοντας τους Έλληνες καταθέτες ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τέτοιου είδους παρεμβάσεις σε ελληνικές τράπεζες.
"Δεν πρέπει να συγχέουμε τις εξελίξεις στην Κύπρο με τα προβλήματα των υπολοίπων χωρών.
Στην πατρίδα μας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις καταθέσεις", σημειώνει ο υπουργός μιλώντας στην εφημερίδα Real News.
Και συνεχίζει λέγοντας ότι η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη.
Πηγη

Ενταξει, τωρα ησυχασαμε...

θωρακισμένη...

44200710311161212222.jpg

Eν Ελλάδι υποτίθεται,ότι η μεταφορά των Κυπριακών χρεωκοπημένων υποκαταστημάτων στην Πειραιώς...σώζει του εδώ καταθέτες-εν γένει πελάτες τους.

Μα κι η Πειραιώς χρεωκοπημένη είναι.Είναι στο κόκκινο εδώ και χρόνια.Ανακεφαλαιώνεται με τα δικά μας λεφτά...

Κι απο πάνω της χαρίζουν αβέρτα-κουβέρτα τα λεφτά του κοσμάκη...

Μιλάμε ξεσάλωσε ο Σάλας...

Ολες είναι κι "ανακεφαλαιώνονται"...Ηγουν τις ξεχρεώνουμε εμείς,μέσω των δανείων που πάνε σ' αυτές.

Το χάλι όμως της Πειραιώς δεν το έχουν όλες...Αν το ψάξετε πίσω,έχει πολύ γέλιο...Του χαρίσανε και την Αγροτική...

Διαφάνεια κι τιμιότης πάνω απ' όλα.

Είχε ο Μπένυ κολλητό κι έκανε όλα τα χατήρια στον mr Proton Bank αξιότιμο Λαυρεντιάδη-κάτοικο Κορυδαλλού ,αντίστοιχα έχει κι ο Αντωνάκης αδυναμία στον Σάλα...

Last edited:
Το πιό πιθανόν είναι,ότι η κυβέρνηση,φτιάχνει μέσω της Πειραιώς ένα τεράστιο καλάθι αχρήστων,προσπαθόντας να βάλει όλα τα...κακά εκέι μέσα...

Στο πρώτο μπράφ το καλάθι θα παέι άυτανδρο.Ο Σάλας ώς είθισται,θα πάει για διακοπές με κάποια εκατοντάδες εκατ ή δίς στην Βραζιλία.

Το πρόβλημα του κοσμάκη που έχει εκεί τα λεφτά του όμως;

Απ' αυτές τις φήμες για την Πειραιώς πάντως, γνωστός μου σήκωσε από εκεί τα χρήματά του και τα έστειλε στην Κύπρου στην μεγαλόννησο.

Δεν θέλω καν να τον πάρω τηλέφωνο. Φαντάζομαι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται τώρα......

Δεν νομιζω οτι ειναι πλα θεμα συμπαθειας προς τον Σαλα η αβαντα στην Πειραιως.

Στο μετοχικο κεφαλαιο ειναι και ο ΒαρδινοΤζον....

Οχι και φήμες...Είπαμε όποιος μπορεί να μην έχει χρήματα σε ελληνικές "τράπεζες" και να τα πάει έξω ή να τα επενδύσει πολύ καλά θα κάνει...

Διαβάζω,ότι τελικά θα πάνε και τα υποκαταστήματα της "Ελληνικής" Κυπριακής τράπεζας στην Πειραιώς...

Μεγαλώνει το περιεχόμενο του καλαθιού,μέχρι να σχηματιστεί η...κρίσιμη μάζα...

Last edited:
Re: Απάντηση: Κινδυνεύουν οι καταθέσεις;

Καλά δώσε μου το τηλ να τον πάρω εγώ. Δανεικά θέλω!!!

Κάτσε να μάθω πόσα θα του φάνε και πότε θα μπορέσει να ξαναπάρει πίσω τα υπόλοιπα, και τότε στο δίνω το τηλέφωνο......