Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

μπα...
μετα απο κανα 2 update που ηρθαν εδω και κανα μηνα,η μετεπεξεργασια σε ολα τα mode,ειναι πια απο ελαχιστη εως μηδαμινη.
σε καθημερινη χρηση παντως,απο εφαρμογες,παιχνιδια,ταχυτητα,δεν μου εχει κολλησει πουθενα.
επισης δεν νομιζω οτι το slowmotion mode και τα frames εχουν να κανουν με τον 730G.
και το pro 730G φοραει και το βιντεο του ειναι βουτηρο.
αρα κατι εχει να κανει με το software και οχι με το Hardware.

Ωραία,πολύ σημαντικά αυτά που μας λες!! Οταν είχα δοκιμάσει το κινητό είχε θεματάκια, άλλα δεν είχε πάρει τα updates που αναφέρεις και σίγουρα και τα Reviews είναι παλιά και ούτε και εκει τα είχαν πάρει....το κινητό είναι στα υπόψιν και περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του γύρω στα 350 για να το πάρω, δεν βρίσκω τίποτα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

ενδεικτικα θα σου πω,οτι κανει αμεσα κλικ στα 108mp στο..απειρο,και 3-4 δευτ για να ξεθολωσει στο view.
εχει αναφερθει γενικα οτι μετα απο update εχει βελτιωθει δραματικα η καθυστερηση που υπηρχε.
εαν βελτιωσουν τα 2 θεματακια που βλεπω εγω τουλαχιστον,θα ειναι ολα τελεια.

Απο μπατάρια πως την παλεύει ? Απο προσωπίκη εμπείρια 2 xiaomi που είχα στο παρελθον, η μπαταρία πεθαινε μετα τον χρόνο. Το huawei p20 lite ειναι πιο αξιοπρεπεις (αυτο που εχω τώρα) σε θέμα μπαταρίας.

Απο μπατάρια πως την παλεύει ? Απο προσωπίκη εμπείρια 2 xiaomi που είχα στο παρελθον, η μπαταρία πεθαινε μετα τον χρόνο. Το huawei p20 lite ειναι πιο αξιοπρεπεις (αυτο που εχω τώρα) σε θέμα μπαταρίας.

Από όσο έχω διαβάσει έχει πολύ καλή μπαταρία, το Xiaomi Note 8 pro που έχω τώρα έχει εύκολα ότι καλύτερο έχω δει σε μπαταρία, αρνείται κυριολεκτικά να τελειώσει. Σήμερα είναι η τρίτη μέρα σερί που βγάζει, το είχα φορτίσει Δευτέρα βράδυ και ακόμα κρατάει με μπόλικες ώρες χρήσης καθημερινά.

Από όσο έχω διαβάσει έχει πολύ καλή μπαταρία, το Xiaomi Note 8 pro που έχω τώρα έχει εύκολα ότι καλύτερο έχω δει σε μπαταρία, αρνείται κυριολεκτικά να τελειώσει. Σήμερα είναι η τρίτη μέρα σερί που βγάζει, το είχα φορτίσει Δευτέρα βράδυ και ακόμα κρατάει με μπόλικες ώρες χρήσης καθημερινά.

Πόσο καιρό το έχεις ?

τωρα στο χαλαρο που απλα καθεται,με κανα 2 -3 κλησεις την ημερα και λιγο social media,2 ημερες ανετα.
εαν το ζοριζεις μια,με μιαμιση ημερα.
αυτο για τα δικα μου κυβικα.
τωρα απ`οτι διαβαζω,χρηστες που το ξεζουμιζουν,τους βγαζει μια ημερα χωρις να ξεμεινουν.

Υπενθυμίζω ότι εδώ συζητάμε μόνο τις φωτογραφικές επιδόσεις των κινητών, για γενική κουβέντα υπάρχει άλλη κατηγορία
Για ρίξε κανένα 150αρι να στρώσουν χαρακτήρα Δημήτρη. 😁
Είναι χάλια ο καιρός αλλιώς θα σας δώσω και άλλα δείγματα από Note 8 Pro.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

εγω εχω το MI 9 και το raw ειναι επιλογη με το gcam που δουλευει αψογα πλεον ....
δε διαπιστωσα ερχειο raw/dng με τη μαμισια καπου

Μία ερώτηση παιδια (δεν ξέρω αν είναι σχετική με το θέμα)...

Έχω το Mi 9T Pro και στις ρυθμίσεις του βίντεο βλέπω την επιλογή Image stabilisation.

Όταν τραβάω βιντεο με gimbal, είναι καλύτερα να έχω αυτή την επιλογή ενεργοποιημένη ή όχι;

Κανείς δε μπορεί να σου πει...μόνο εσύ!
Δοκιμάζεις και βλέπεις.
Τράβα ένα βίντεο ενώ προχωράς με και χωρίς και δες ποιο είναι καλύτερο.

Το κάθε κινητο αλλά και gimbal είναι διαφορετικά σ αυτό το θέμα.

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Μία ερώτηση παιδια (δεν ξέρω αν είναι σχετική με το θέμα)...

Έχω το Mi 9T Pro και στις ρυθμίσεις του βίντεο βλέπω την επιλογή Image stabilisation.

Όταν τραβάω βιντεο με gimbal, είναι καλύτερα να έχω αυτή την επιλογή ενεργοποιημένη ή όχι;

Απο τη στιγμη που μιλαμε για ηλεκτρονικη σταθεροποιηση, αυτη κατα ενα βαθμο προκαλει ως παρενεργεια λιγακι πιο soft εικονα.
Αν το gimbal δεν επαρκει, αστο στο On.

Ευχαριστώ παιδιά.

Το gimbalάκι είναι αυτό και η σταθεροποίηση του κινητού είναι ηλεκτρονική (eis), που προκαλεί μια μικρή πτώση στην ποιότητα όπως λέει κι ο Werewolf.

Οπότε δοκιμάζω και βλέπω...

Έχω το ίδιο gimbal και πάντα βάζω στο off τη σταθεροποίηση του κινητού.
Απλά να ξέρεις ότι το gimbal είναι μια βοήθεια δεν είναι για να κάνεις κωλοτούμπες. Όσο λιγότερες κινήσεις τόσο το καλύτερο.

Είναι καλό το φως οπότε όλα καλά φαίνονται, πιο αναλυτικά βέβαια το Note 8 pro πάλι δείχνει τα δόντια του!! τα 64mp και ο μεγάλος αισθητήρας κάνουν την διαφορά.