Αντώνη ανάμεσα στα μπιρόνια πάτα καμία φορά και τα κουμπάκια …. όταν ανεβάζεις φωτό πας στο inset και μετά διάλεξε την εισαγωγή που θες πάνω στο thumbnail για να φαίνεται η εικόνα στο post.
Δεύτερη φορά στο έφτιαξα , αν πάω για τριτη θα κεράσεις μπυρες όταν επιστρέψεις
Ποιότητα κλήσης εξαιρετική, λήψη σήματος, είμαι στη Συρο και το μόνο που βλέπω είναι 5G.
Τις φωτογραφίες εσεις θα τις κρίνετε που γνωρίζετε περισσότερα απο εμένα.
Το βιντεο του 4κ 30fps ειναι μια χαρα, αλλα αυτο θα στο πω οταν τα δω στη af8.
Ταχυτητα δεν εχει κολλησει καπου ή δεν εχω δει καποιο lag μεχρι στιγμης.
The new iPhone 13 models are here. Let's take a deeper look into the photo and video features of each phone. The iPhone comes in four versions this year. The 13, 13 Mini, 13 Pro, and 13 Pro Max start at $699, $799, $999, and $1,099, respectively. Last year, differentiating the models was...
Μερικά δείγματα με το poco f3 που ΔΕΝ φημίζεται για την κάμερα του...
Με τον νορμάλ 25mm σε FF φακό:
Εδώ με τον 50mm πάντα αντιστοιχία σε FF:
...Και εδώ με τον ευρυγώνιο 15mm:
Είναι όλες με την μαμίσια εφαρμογή, αφού ότι gcam δοκίμασα πριν κάμποσο καιρό δεν έδιναν κάτι παραπάνω - μάλλον χειρότερες ήταν και καθυστερούσαν. Μόνο resize έχει γίνει στο PS.
Για το iphone 13 δεν ξέρω, αλλά το galaxy s21 ultra ούτε στην δεκάδα δεν μπαίνει. Τραγικός ultrawide και μετριοτατος στην καλύτερη τηλεφακός. Mi11 ultra και P50 pro είναι σαφώς καλύτερα. Ακόμα και το p40pro που το βρίσκεις στο 400αρι είναι καλύτερο. Βέβαια στην πράξη πέρα από τον βασικό φακό οι υπόλοιποι είναι απλά για να λέμε ότι τους βάλαμε, θέλουν πολύ δουλειά. Δεν ξέρω τι λένε οι νέοι ultrawide και τηλεφακός στο iphone 13, ελπίζω να είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους που είχαν τα 12αρια.