Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Πιστεύω το 2022-23, οι DSLR θα πωλούνται στο ebay όπως οι φιλμάτες Zenit, Practica και Minolta ένα κατοστάρικο μέγιστη τιμή.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Σαν να λέμε δηλαδή, δώσε 500, 600 και 700 για ένα κινητό όπου θα έχεις φωτογραφίες Super .. το οποίο όμως δεν προκειται να φτάσει ποτέ μια entry level DSLR η οποία κοστίζει λιγότερα από το κινητό! Δηλδή μόνο και μόνο για το πλεονέκτημα της φορητότητας ? Αμ' δε !

Όχι πρέπει να δώσεις πολύ παραπάνω μην μπερδεύεσαι δεν βγάζουν όλα τα κινητά καλές λήψεις. Και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από τις entry level μηχανές

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Να βάλω και εγώ κάποιες που τράβηξα τελευταία σε διαφορετικές συνθήκες. Χωρίς πολύ σκέψη απλά tap και λήψη. Για το πρόχειρο αυτό της υπόθεσης θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα

86c108deb20e3a909c06bfc159d3d83b.jpg

daea4de8e5e04e26d1534f8177039507.jpg

c1687a2710fe495454b0d5bc6850dc55.jpg

1fe1aa0545e8b13b8ea13a32ecad3f10.jpg

Η 2η και η 3η είναι στην Τήνο αν δεν κάνω λάθος.
Είναι πάντως φοβερό πόσο έχουν βελτιωθεί φωτογραφικά τα κινητά.

Στην Τήνο είναι καλά το κατάλαβες. Ήθελα να δείξω πως αυτό που έβλεπα αυτό τράβηξα στη στιγμή. Δεν έπαιξα καν με ρυθμίσεις δεν επεξεργάστηκα καμία φωτογραφία. Μόνο με την μαμά εφαρμογή

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Στην Τήνο είναι καλά το κατάλαβες. Ήθελα να δείξω πως αυτό που έβλεπα αυτό τράβηξα στη στιγμή. Δεν έπαιξα καν με ρυθμίσεις δεν επεξεργάστηκα καμία φωτογραφία. Μόνο με την μαμά εφαρμογή

Με ποιο κινητό είναι ;

Βιντεάκι με το P30 υπό διάλυση:smash: (αποσυναρμολόγηση είναι ο πιο δόκιμος όρος):

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έχει έρθει στα χέρια μου το απλο huawei p30... Δείτε μερικές φωτο από τη σημερινή έξοδο πρωτομαγιάς.

P30 PERISTERI 1 MAY https://imgur.com/gallery/XGGj3od

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

πάω να βάλω αγγελία τα "βαλιτσάκια".

χαχαχα

Ικανοποιητικότατες ρε συ.

Είχα πάρει και την a7R II μαζί μου... Απορώ γιατι την πήρα!

Εχει macro, έχει υπερευρυγωνια κάμερα, 3χ οπτικο 5χ υβριδικό ζοομ, έχει τρομερή νυχτερινή, και ψιλό καλό πορτραιτο....

Ειναι κι αδιάβροχο (λίγο)!

http://imgur.com/gallery/BvH7Gwa

Ovp7bxc.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Μια χαρά φαίνονται για κινητό αλλά πιστεύεις αξίζει τα τριπλά λεφτά από ένα Pocophone π.χ.;
Προχτές ήρθε φίλος σπίτι με το Samasung Galaxy S10+ και τα βάλαμε δίπλα δίπλα με το Nubia M2 που έχω να παίξουν ταυτόχρονα το ίδιο βίντεο με τις ίδιες ρυθμίσεις
και παρατηρήσαμε και οι δύο ότι το Samsung υπερτερούσε ένα 5-10% το πολύ στην απόδοση της οθόνης και ας ήταν και Hdr.
Μήπως πληρώνουμε πολλά τελικά επειδή το θέλουν οι εταιρίες και μόνο.
Αυτό ήταν το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=RqucIkkN7cc

to pocophone δεν εχει ομως υπερευρυγωνια καμερα, ουτε οπτικο ζοομ Χ3, ουτε καλο νυχτερινο.

το P30 πεφτει συνεχως, και τωρα εχει τα διπλα , οχι τριπλα.
Σε λιγο θα εχει ακομα πιο φτηνα.

αν βγαλει η xiaomi ενα με τριπλη καμερα και καλη τιμη, γιατι οχι ?
ειχα αρκετα και ημουν ικανοποιημενος.

μιλαω για το απλο P30 , οχι το PRO .

Ειναι παρομοια σε αποδοση, το Pro εχει ομως OIS και στη κυρια καμερα, κι εχει οπτικο Χ5 αντι Χ3 .
Το P30 pro ειναι αρκετα ψηλα ακομα σε τιμη...αλλα θα πεσει κι αυτο .

Hδη το βρισκεις μεταχ/νο σε πολυ καλυτερη τιμη.

To ιδιο και το περσυνο hit της huawei, το P20 Pro, το βρισκεις οσο καισουργιο Pocophone σχεδον!

Πολύ καλές φαίνονται Γιάννη, το κακό με τα κινητά είναι ότι έχουν τεράστια απαξίωση, αγοράζεις κάτι τώρα π.χ. 700 ευρώ και σε ένα χρόνο το βρίσκεις στα μισά λεφτά. Για το Huawei p20Pro ήθελες πέρυσι 800+ ευρώ να το πάρεις και σε ένα χρόνο το βρίσκεις πλέον γύρω στα 400 ευρώ. Και το P30 pro ήδη από τα 950+ που πουλιόταν πριν λίγο καιρό έχει πάει στα 820 και εύκολα αρχές του 2020 θα το βρίσκεις καινούριο κάτω από 500 ευρώ. Είναι άσχημο αυτό και προσωπικά δεν με κάνει να θέλω να αγοράσω κάτι με τόσο μεγάλη απαξίωση.
Χοντρικά του χρόνου που θα βρίσκουμε το p30 pro κανένα 400αρι θα το χτυπήσουμε!!

Εγω το Note 9 περιμένω και το Sony Xperia 1.
Βασικά το δεύτερο ελπίζω να το παρω σε δυο χρονια απο Black Friday :p

μα γι αυτο περιμενουμε.... εγω το p20 pro το πηρα 320 ευρω!

Eχω γνωστο που εχει μαγαζι και τα παιρνει μισοτιμης (με τιμολογια και εκπτωσεις με καρτες eurobank , προπαρραγελια με δωρο ρολοι smartwatch κλπ) και τα πουλαει σε τρελλες τιμες μετα (κυριως τα ανταλλασει).

Προφανως και δεν μπορω (και να θελω) να δωσω 700-1000 ευρω για κινητο, ουτε γι αστειο!

YG... δεν ειανι τυχαιο που φετος η huawei ειναι η μονη απο τις μεγαλες εταιρειες που ειχαν τρομερη αυξηση σε πωλησεις κινητων (50% !!!) , ενω ακομα και apple - samsung ειχαν μειωση και μαλιστα μεγαλη.
Φαντασου να μπορουσε να πωλησει και Αμερικη τι θα γινοταν!