Έχω το mate 10 pro και έχω πάθει πλάκα με τη φωτογραφική του......Για τα huawei κανείς γνώμη? Μιλάω για το mate 9
Έχω το mate 10 pro και έχω πάθει πλάκα με τη φωτογραφική του......
Χαχα κοίτα που όλοι μας τα έχουμε απο κοντα τα κινητά και ας δεν το λέγαμε.
Πέραν από τα τελευταία iPhone (το x είναι σε άλλο επίπεδο) των Samsung από s7 και μετά, το note8 και από ότι λένε το pixel.. τα υπόλοιπα είναι πολύ μα πολύ πίσω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πέραν από τα τελευταία iPhone (το x είναι σε άλλο επίπεδο) των Samsung από s7 και μετά, το note8 και από ότι λένε το pixel.. τα υπόλοιπα είναι πολύ μα πολύ πίσω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω πάντως μετά την μετάβαση σε xiaomi είπα ότι δεν θα ξαναφύγω. Εχω το redmi note 3 pro και αν εξαιρέσω την κάμερα είναι η καλύτερη αγορά που εχω κάνει μέχρι τώρα. ( galaxy s3 - htc m8) η να το πω καλύτερα η ποιο value for money αγορα που έκανα μέχρι τώρα. Αν υπάρχει ενα xiaomi δικαρτο πανω απο 5.5 με δυνατότητα κάρτα μνήμης έστω και με κόλπο που να έχει καλη καμερα και καλό βίντεο θα το πάρω άμεσα... Αν είχε και μια amoled.....
![]()
Ας μην ξεφύγουμε από τη ν κάμερα που είναι το θέμα μας. Εγώ σχολίασα τον Ίκαρο που χρησιμοποιεί εκφράσεις ότι τα άλλα είναι πολύ πίσω που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.