Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Το τεστ δείχνει ψιλό χάλια για το note, λες και το κάνει επίτηδες.. Οκ iphonaκιας είμαι αλλα κάποιες λήψεις του note δείχνουν τόσο χάλια πολύ μακρυά από τις δυνατότητες του. Βασικά δεν κρίνω ποτέ από τέτοια τεστ που πολλά θυμίζουν δημοσκοπήσεις για λογαριασμό της αυγής η του ελεύθερου τύπου και οποίος κατάλαβε κατάλαβε

Sent from my iPhone using Tapatalk

η νεα ταινια του Steven Soderbergh (Sex, Lies, and Videotape, Erin Brockovich, Ocean's Eleven κ.ά) γυριστηκε με iphone !!!

https://www.insomnia.gr/articles/δι...soderbergh-unsane-γυρίστηκε-με-iphone-r15661/

https://www.youtube.com/watch?v=u7KZrt_cHH0

Αυτό πολύ στο "ντούκου" το περάσατε... Φαντάζομαι βέβαια ότι θα είναι "θαμμένο" μέσα σε gimbal, μικρόφωνα κ.λ.π. αλλά το μέλλον είναι ήδη εδώ...

Αυτό πολύ στο "ντούκου" το περάσατε... Φαντάζομαι βέβαια ότι θα είναι "θαμμένο" μέσα σε gimbal, μικρόφωνα κ.λ.π. αλλά το μέλλον είναι ήδη εδώ...

Δημητρη χρονια τωρα γυριζονται ταινιες με ιφονς. Για προφανεις λογους.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Το τεστ δείχνει ψιλό χάλια για το note, λες και το κάνει επίτηδες.. Οκ iphonaκιας είμαι αλλα κάποιες λήψεις του note δείχνουν τόσο χάλια πολύ μακρυά από τις δυνατότητες του. Βασικά δεν κρίνω ποτέ από τέτοια τεστ που πολλά θυμίζουν δημοσκοπήσεις για λογαριασμό της αυγής η του ελεύθερου τύπου και οποίος κατάλαβε κατάλαβε

Δεν έχω δει το note τι φωτό/Video βγάζει, αλλά στο τεστ καλά λόγια γράφουν.
Άλλωστε δεν νομίζω ότι το CNET έχει κανένα ιδιαίτερο λόγο να είναι μεροληπτικό.

Σωστα. Καποιοι τα παιρνουν απτους μεν και καποιοι απτους δε, και σαυτο το τεστ πληρωσε η καλιφορνια ντριμιν.

Το καλυτερο συγκριτικο/τεστ drive ειναι αυτο που κάνεις μονος σου.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Last edited:
Σε βίντεο το iphone είναι μια κλάση πάνω απ' όλα....στη φωτογραφία έχει δυνατούς αντιπάλους.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Είναι δυνατό χαρτί αυτό και με κάνει τελευταία να γυροφέρνω γύρω από το X. Μετά όμως σκέφτομαι itunes και έλλειψη SD και λέω S8 καλύτερα και με τα ρέστα ένα Zhiyun Crane για την SLR... :laugh:

Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Είναι δυνατό χαρτί αυτό και με κάνει τελευταία να γυροφέρνω γύρω από το X. Μετά όμως σκέφτομαι itunes και έλλειψη SD και λέω S8 καλύτερα και με τα ρέστα ένα Zhiyun Crane για την SLR... :laugh:

Το iTunes τι σχέση έχει; Δεν είσαι υποχρεωμένος να το χρησιμοποιείς αν δεν θες.

Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Το iTunes τι σχέση έχει; Δεν είσαι υποχρεωμένος να το χρησιμοποιείς αν δεν θες.

Συνδέω δηλαδή το iPhone στο Windows PC με USB και κάνω copy-paste τις φωτογραφίες και τα βίντεο χωρίς εξωτερική εφαρμογή; Είχαμε τέτοιες εξελίξεις στο IOS και τις έχασα; :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Συνδέω δηλαδή το iPhone στο Windows PC με USB και κάνω copy-paste τις φωτογραφίες και τα βίντεο χωρίς εξωτερική εφαρμογή; Είχαμε τέτοιες εξελίξεις στο IOS και τις έχασα; :laugh:

Αυτό ανέκαθεν ίσχυε, βρε!
Σαν κάμερα βλέπει το κινητό.

δεν χρειαζεσαι καλωδια.... αρχαιες μεθοδοι !
Ολα τα κανεις ασυρματα.

Με μια απλη εφαρμογη οπως το filebrowser βλεπεις οποιοδηποτε δικτυο, smb share, ftp κλπ και μεταφερεις οτι θελεις, απο και προς το pc.

Aν εχεις mac φυσικα δε χρειαζεσαι ουτε την εφαρμογη, αφου βλεπεις τον υπολογιστη αυτοματα (airplay).

Το ασύρματο transfer rate δεν μπορει να πιάσει τις ταχύτητες του καλώδιου.
Για 1-2 φωτο οκ, αλλά αν θέλεις να μεταφέρεις 5giga το ξεχνας.

Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο συγκριτικό αφού κυκλοφορούν άπειρα εκεί έξω και άλλοι βγάζουν το note8 καλύτερο. Είναι ανάλογα τα γούστα και τα συμφέροντα που παίζονται.
Σαν κάτοχος note 8 απλά θα επιβεβαιώσω ότι έχει καταπληκτική κάμερα και άνετα θα μπορούσε κάποιος που δεν έχει τρελές απαιτήσεις να τη χρησιμοποιεί για βασική του κάμερα.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Εδώ άλλα λέει...

Νομίζω ότι απλα στα windows πρέπει να έχεις κάνει πρώτα install τα itunes για να μπορεί να δει το iphone ως camera.
Δεν χρειάζεται να τρέξεις τα itunes. Το Windows photo app, θα δει το iphone ως κάμερα και θα κάνει import τις φωτό/video.