Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Μιας και το Xiaomi Redmi Note 7 που απέκτησα πρόσφατα το ''κληρονόμησε'' η σύζυγος με συνοπτικές διαδικασίες, ξαναβγήκα στην ''αγορά'' για νέο Smartphone και ίσως σε λίγο πιο μεγάλο Budget, ύστερα από μια σχετική έρευνα μάλλον κλείνω προς το Lg G7, φαίνεται σαν μια βελτιωμένη έκδοση του LG V30 που δέχεται και αυτό εύκολα και γρήγορα Gcam. Έχει κάποιος αυτό το τηλέφωνο? Η τιμή του που πλέον έχει φτάσει τα 320 ευρώ νομίζω είναι αξιοπρεπής αν και οριακή για το Budget που έχω.

G7 , V30 και το Sony XZ2 ειναι οι καλυτερες επιλογες μεχρι τα 350 .

Το xz2 ειναι καλύτερο σε ολα εκτος απο την σταθεροποίηση σε χαμηλό φωτισμό εξαιτίας έλλειψης OIS.
Ειναι πρακτικά stock Android (θα πάρει Android Q σε αντίθεση με τα LG) και θα ειναι πιο σβέλτο απο τα LG. Φοράει και SD845.

G7 , V30 και το Sony XZ2 ειναι οι καλυτερες επιλογες μεχρι τα 350 .

Το xz2 ειναι καλύτερο σε ολα εκτος απο την σταθεροποίηση σε χαμηλό φωτισμό εξαιτίας έλλειψης OIS.
Ειναι πρακτικά stock Android (θα πάρει Android Q σε αντίθεση με τα LG) και θα ειναι πιο σβέλτο απο τα LG. Φοράει και SD845.

Ευχαριστώ για την πρόταση, ξέρεις αν παίρνει Gcam το XZ2?

EDIT: πέρα από την σταθεροποίηση που ανέφερες, το XZ2 έχει ένα φακό μόνο (δεν έχει ευρυγώνιο) και είναι και f2....νομίζω θα το απορρίψω. Και το Lg G7 έχει τον SDM845.

Ευχαριστώ για την πρόταση, ξέρεις αν παίρνει Gcam το XZ2?

EDIT: πέρα από την σταθεροποίηση που ανέφερες, το XZ2 έχει ένα φακό μόνο (δεν έχει ευρυγώνιο) και είναι και f2....νομίζω θα το απορρίψω. Και το Lg G7 έχει τον SDM845.

Προχωρα τοτε!

δεν παιρνουν Gcam τα sony... αν επαιρναν θα καναμε παρτυ!

Με τα υπάρχουσα δεδομένα πάντως νομίζω ότι στα 300 κάτι ευρώ που βρίσκεις το LG G7 είναι η καλύτερη επιλογή φωτογραφικά σε αυτά τα χρήματα. Από όσο είδα έχει και βελτιωμένη ultra wide κάμερα σε σχέση με του V30. Αλλα και σαν κινητό έχει ότι θα χρειαστεί ένας μέσος χρήστης με πολύ γρήγορο επεξεργαστή μάλιστα.

Διαβάζοντας κριτικές για το LG G7 ThinQ βρήκα την παρακάτω:
"Θα έγραφα μια καλή κριτική αλλά χθες εμφάνισε bootloop.
Όπως αναφέρουν είναι πρόβλημα που επηρεάζει μόνο τους χρήστες t-mobile Ευρώπη και τους συνεργάτες της (cosmote).
Έχασα δεδομένα όπως φωτογραφίες που δεν θα μπορέσω να αποκαταστήσω και όλα αυτά με ένα update."
Και άλλοι 3 επίσης αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα (όλοι τον μήνα Δεκέμβριο).

Προσωπικά περιμένω το Redmi K20 pro που θα σαρώνει παντού.
Πέρασε από τα χέρια μου το Poco F1 μια φίλης και αν εξαιρέσουμε την οθόνη δεν υπάρχει τέτοιο vfm κινητό μέχρι τα 350 ευρώ.

Προσωπικά περιμένω το Redmi K20 pro που θα σαρώνει παντού.
Πέρασε από τα χέρια μου το Poco F1 μια φίλης και αν εξαιρέσουμε την οθόνη δεν υπάρχει τέτοιο vfm κινητό μέχρι τα 350 ευρώ.

Φωτογραφικά πως σου φάνηκε Παναγιώτη;

Άριστο στα δικά μου μάτια.
Και χωρίς gcam αλλά και με gcam σούπερ φωτογραφία ακόμη και το βράδυ.
Το βίντεο του σε 4Κ 60p φοβερό και το slowmotion επίσης φανταστικό.
Δεν περίμενα τέτοια απόδοση.
Σαν εμπειρία πολύ σβέλτο και πολύ καλή μπαταρία.
Για 255 ευρώ για την έκδοση 6gb ram/ 128 rom νομίζω ότι τους έκλεψε.

Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Διαβάζοντας κριτικές για το LG G7 ThinQ βρήκα την παρακάτω:
"Θα έγραφα μια καλή κριτική αλλά χθες εμφάνισε bootloop.
Όπως αναφέρουν είναι πρόβλημα που επηρεάζει μόνο τους χρήστες t-mobile Ευρώπη και τους συνεργάτες της (cosmote).
Έχασα δεδομένα όπως φωτογραφίες που δεν θα μπορέσω να αποκαταστήσω και όλα αυτά με ένα update."
Και άλλοι 3 επίσης αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα (όλοι τον μήνα Δεκέμβριο).

Είχε συμβεί σε κάποιους που είχαν Cosmote άλλα διορθώθηκε άμεσα με update, και δεν ξαναπαρουσιάστηκε κάποιο θέμα. Κάποιοι βέβαια ήταν άτυχοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Είχε συμβεί σε κάποιους που είχαν Cosmote άλλα διορθώθηκε άμεσα με update, και δεν ξαναπαρουσιάστηκε κάποιο θέμα. Κάποιοι βέβαια ήταν άτυχοι.

Σ' αυτή την περίπτωση δεν σε καλύπτει η εγγύηση;

Άριστο στα δικά μου μάτια.
Και χωρίς gcam αλλά και με gcam σούπερ φωτογραφία ακόμη και το βράδυ.
Το βίντεο του σε 4Κ 60p φοβερό και το slowmotion επίσης φανταστικό.
Δεν περίμενα τέτοια απόδοση.
Σαν εμπειρία πολύ σβέλτο και πολύ καλή μπαταρία.
Για 255 ευρώ για την έκδοση 6gb ram/ 128 rom νομίζω ότι τους έκλεψε.

Είναι πολύ δυνατό κινητό άλλα δεν έχει ούτε τηλεφακό και κυρίως, για μένα, ούτε υπερευρυγώνιο. Ενώ ο βασικός φακός που έχει είναι ''μόλις'' f1,9 την στιγμή που ο ανταγωνισμός έχει πλέον πιο φωτεινούς φακούς και κυρίως δεν έχει σταθεροποίηση...βασικά, φωτογραφικά και μόνο δεν έχει κάτι παραπάνω (το αντίθετο μάλιστα) από το φτηνότερο redmi note 7 που έχει και μεγαλύτερο αισθητήρα και πιο φωτεινό φακό. Με λίγα λόγια είναι κινητό για αυτούς που τους ενδιαφέρει κυρίως οι επιδόσεις του επεξεργαστή κλπ. φωτογραφικά υπάρχουν καλύτερες λύσεις.
Βασικά εδώ και μέρες έχω ψάξει εκτενώς τα κινητά και φωτογραφικά σε χρήματα μέχρι 300 ευρώ δεν έχω βρει κάτι πιο ολοκληρωμένο από το Lg v30 ή και ακόμα καλύτερα το Lg G7. Το συγκεκριμένο έχει και ίδιο επεξεργαστή με το Pocophone, μόνο και μόνο για τις ανώτερες κάμερες, την ανώτερη κατασκευή όλο μαγνήσιο και όχι πλαστικό όπως το Pocophone, την προστασία από νερό άλλα και προστασία από πτώσεις (shock resistance!!), την καλύτερη οθόνη με υψηλότερη ανάλυση και καλύτερη θέαση κάτω από τον ήλιο (564ppi vs 403ppi) αξίζει με τα χίλια να δώσει κάποιος τα λίγα χρήματα παραπάνω και να πάρει κάποιος το G7 σε σχέση με τον Pocophone. Το G7 ήταν κινητό των 700 ευρώ, στην τιμή που το δίνουν τώρα 320 ευρώ είναι ληστεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Y.Γ. Το Pocophone πούλησε αρχικά γιατί είχε σχετικά χαμηλή τιμή με επεξεργαστή κλπ. High end. Πλέον με τις τιμές των περσινών ναυαρχίδων να έχουν φτάσει σχεδόν στην τιμή που πουλιέται πλέον το Pocophone δεν είναι πλέον τόσο καλή περίπτωση όσο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι.

Τότε θα περιμένω global version. Είμαι επαρχία και είναι θέμα η B20.

Από όσο διαβάζω όμως δεν έχει στην κάμερα OIS Και δεν έχει και προστασία από βροχή, ενώ δύσκολα θα το δούμε αρχικά το Κ20 κάτω από 400 ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κινητά με καλή φωτογραφική απόδοση

Σ' αυτή την περίπτωση δεν σε καλύπτει η εγγύηση;

Δεν έχω ιδέα, λογικά ναι φαντάζομαι, άλλα κάποιο έχασαν φώτος κλπ. που είχαν μέσα αν δεν είχαν κάνει backup, πάντως από όσο ξέρω δεν ήταν θέμα Harware άλλα κάποιο λάθος σε ένα Update που επηρέασε κάποια τηλέφωνα, άλλα ευτυχώς βγήκε άμεσα update και το διόρθωσαν.