Να πω και μερικά βασικά ένα iphone εδώ στην Ελλάδα κρατάει άνετα 5 χρόνια μέχρι να αντικατασταθεί.
Xiaomi; 2 έτη, το πρώτο πράγμα που πεθαίνει είναι οι μπαταρίες, έχουν δει τα μάτια μου φουσκωμένα, στραβωμένα, με εξανθήματα.
Αμ το bloatware που έχουν που το βάζεις; Περισσότερα είναι τα bloatware από τις κανονικές εφαρμογές. Κάτι προσπαθεί να γίνει με το Android One τώρα αλλά είμαστε ακόμα σε φάση όπως ήτα τα Windows Xp στα Android. Να βάζεις αντιικά, να κοιτάς πόση ram σου τρώει, να σκέφτεσαι αν έχω αυτή την εφαρμογή θα κάτσει με την άλλη κλπ κλπ.
Εμένα με ανησυχούν και πολλά άλλα πραγματάκια. βλέπεις το πλαστικό της Xiaomi από μέσα είναι άβαφο λες και είναι από καλούπι παιχνιδιού του Jumbo, τα προστατευτικά των καμερών του ελέους, έτσι και σου κάτσει λίγο στο αυτοκίνητο στον ήλιο ξέρω εγώ αν μεταβάλεται η διαφάνεια και η καθαρότητα σαν να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Δεν γίνοναι θαυματα κάθε πράγμα έχει το τίμημα του.
H τιμή πάντως σε όλα τα καταναλωτικά προϊόντα είναι η αρχή κάθε συζήτησης.
Και επίσης αναρωτιέμαι αξίζει η διαφορά μιας τοπ ναυαρχίδας με ένα vfm κινητό. Σίγουρα στα του τηλεφώνου όχι και στη φωτογραφική δε νομίζω τόσο πολύ.
IMG_20180601_221707_498 by John Spirou, on FlickrΠοιό απ' όλα τα port προτείνεις;εδω θα βρειτε μερικες φωτο απο περσυνο ταξιδι με το κινητο της Xiaomi mi A1 + gcam...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.